Vis studentum.no som: Mobil

Samfunnsfag, samlingsbasert

Nord universitet
Sammendrag
Årsstudium
Levanger, Nettstudier
Heltid
Støttet av lånekassen
Klasserom, Nettstudier
Startdatoer
Nettstudier
Høst

Levanger
Høst

Samfunnsfag, samlingsbasert

Spesialpedagogikk, inkludering, relasjoner og oppvekst er et studie på 30 studiepoeng fordelt med 15 studiepoeng på inkludering og 15 studiepoeng på relasjoner og oppvekst. 

Studiet vektlegger å videreutvikle studentenes kompetanse til å reflektere rundt, forstå og møte aktuelle og komplekse utfordringer omkring organisering, planlegging, gjennomføring og evaluering av tilpasset opplæring, spesialundervisning og spesialpedagogisk hjelp for barn. Praktiske ferdigheter innen viktige verktøy som sakkyndige vurderinger og individuelle opplæringsplaner vil være et viktig fokus. Inkludering omhandler også utvidet kunnskap om ulike diagnoser og en helhetlig tilrettelegging i skole og barnehage. Relasjoner og oppvekst omhandler tidlig tilknytning, og hvordan en kan jobbe med traumer.

Studiet gir deg kompetanse for arbeid med barn, unge og voksne med spesielle behov, i for eksempel barnehager, skoler, sykehus og hjelpeapparat.

Nord universitet

Nord universitet

1. januar 2016 ble Universitetet i Nordland, Høgskolen i Nord-Trøndelag og Høgskolen i Nesna til Nord universitet. Universitetet har ca 1.350 ansatte og 12.000 studenter, fordelt på studiestedene Vesterålen, Bodø, Mo i Rana, Sandnessjøen, Nesna, Namsos, Steinkjer, Levanger og Stjørdal.

Nord universitet har studier på alle nivåer, fra enkeltemner og årsstudium til bachelor-, master- og ph.d-utdanninger.

Du kan være fulltidsstudent ved et av universitetets studiesteder, og du kan også ta noen utdanninger deltid, samlingsbasert og over nett. Studiene ved Nord universitet er fleksible og med aktiv bruk av teknologi.  

Vis alle utdanninger fra Nord universitet

Kontaktinformasjon til Nord universitet

Nord universitet


Tlf: 75517000

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!