Vis studentum.no som: Mobil

Logopedi - Master

Nord Universitet
Sammendrag
Heltid
2 år (samlings- og nettbasert)
Master, 2 år
Oppstart: Høst - Bodø
Søknadsfrist: 15. april
Ja

Om utdanningen

Master i logopedi

Logopeder arbeider først og fremst med ulike former for kommunikasjonsvansker knyttet til språk-, stemme- eller taleforstyrrelser, samt med behandling av afasi etter ulike former for hjerneskader. Behovet for logopeder er stort.     Studiet i logopedi er organisert som et samlings- og nettbasert studium som forutsetter aktiv medvirkning fra kandidatene i samhandling med andre deltakere og faglærere også mellom samlingene. Studiet henvender seg til førskolelærere, lærere, spesialpedagoger og andre som ønsker å arbeide innenfor det logopediske fagområdet.

Opptakskrav/Søknad

Opptakskravet til masterstudiet i logopedi er bachelorgrad i spesialpedagogikk eller tilsvarende spesialpedagogisk utdanning av minimum 3 års varighet. Allmennlærere, faglærere og førskolelærere må ha minst 30 studiepoeng spesialpedagogikk som del av utdanningen eller som videreutdanning. Søkere med grunnskolelærerutdanning kan søke overgang etter å ha fullført tredje studieår under forutsetning av at 60 studiepoeng pedagogikk og elevkunnskap er bestått. Barnehagelærere kan tas opp ved fullført utdanning.

Søkere med annen utdanningsbakgrunn vurderes individuelt med vekt på spesialpedagogisk, praktisk-pedagogisk og norskfaglig kompetanse.

Gjennomsnittskarakteren i opptaksgrunnlaget må være C eller bedre.

Studiefakta, Tittel m.m

Mastergrad i logopedi. 

120 studiepoeng. 

Nord Universitet

Nord Universitet

1. januar 2016 ble Universitetet i Nordland, Høgskolen i Nord-Trøndelag og Høgskolen i Nesna til Nord universitet. Universitetet har ca 1.350 ansatte og 12.000 studenter, fordelt på studiestedene Vesterålen, Bodø, Mo i Rana, Sandnessjøen, Nesna, Namsos, Steinkjer, Levanger og Stjørdal.

Nord Universitet har studier på alle nivåer, fra enkeltemner og årsstudium til bachelor-, master- og ph.d-utdanninger.

Du kan være fulltidsstudent ved et av universitetets studiesteder, og du kan også ta noen utdanninger deltid, samlingsbasert og over nett. Studiene ved Nord Universitet er fleksible og med aktiv bruk av teknologi.  

Vis alle utdanninger fra Nord Universitet

Kontaktinformasjon til Nord Universitet

Nord Universitet

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!