Vis studentum.no som: Mobil

Reiselivsmarkedsføring

NKI Nettstudier
Sammendrag
Yrkesrettede kurs og utdanninger
Nettstudier
6 måneder (fleksibel gjennomføring)
Deltid
Delbetalinger
12 000 NOK
Fleksibel oppstart
Søknadsfrist: Løpende opptak
Nettstudier

Reiselivsmarkedsføring

Reiselivet har et stort behov for økt kompetanse. Ønsker du å jobbe med spennende arbeidsoppgaver i en bransje som er i stadig endring? Da passer dette nettkurset for deg!

Om kurset reiselivsmarkedsføring:

Reiselivsmarkedsføring tar for seg de viktigste teoriene og verktøyene fra markedsføringsfaget, og ser på hvordan disse kan anvendes i reiselivsbedrifter og destinasjonsselskap.

Reiselivsnæringen tilbyr et produkt som på mange måter er annerledes enn andre varer og tjenester. Dette er en næring som preges av spennende muligheter og tøffe utfordringer, og derfor er det et stort behov for oppdatert og relevant markedsføringskompetanse. Dette krever en tilpasset tilnærming til salg og markedsføring. I kurset tar vi utgangspunkt i hva som er spesielt med reiselivsproduktet, og forsøker å bruke både nye- og mer velprøvde virkemidler i arbeidet med å tilfredsstille ønsker og behov i reiselivsmarkedet.

For kontakt eller mer informasjon om Reiselivsmarkedsføring, vennligst fyll inn en interessemelding.

Videre studier/jobbmuligheter

Moderne markedsføring er en oppgave som alle ansatte tar del i, uavhengig av hvilken virksomhet man arbeider i. Med det, mener vi at alle ansatte må kjenne til hva virksomheten ønsker å oppnå med sin markedsføring, og alle har et ansvar for å representere virksomheten på en profesjonell måte. Alle som skal jobbe i reiselivsnæringen vil således ha nytte av dette kurset.

Når det er sagt, så er Reiselivsmarkedsføring først og fremst ment for reiselivsmedarbeidere og mellomledere som jobber med- eller ønsker å jobbe med, oppgaver relatert til salg, booking, markedskommunikasjon, distribusjon, resepsjon eller ulike former for kundebehandling. Kurset er relevant for alle typer reiselivsbedrifter enten det gjelder hotell, transportselskap, turistattraksjoner, spisesteder, turoperatører, reisebyrå eller destinasjonsselskap.

Opptakskrav/Søknad

Ingen formelle opptakskrav

Studiefakta, Tittel m.m

Yrkesrettet utdanning/kurs. 

Dette kurset tilbys som nettkurs med fleksibel oppstart, og studietiden er beregnet som deltid. Du kan begynne studiene når du vil, og du gjennomfører i eget tempo.

I nettskolen finner du lesestoff, videoer, begrepsforklaringer, oppgaver og refleksjoner. I løpet av studietiden har du tilgang på faglærer og studieveileder som kan svare på faglige og praktiske spørsmål du måtte ha. Når innsendingsoppgavene er bestått, er kurset gjennomført og bestått, og du kan be om kursbevis.

Hvorfor velge NKI Nettstudier?

Rullerende opptak

Behov på arbeidsmarkedet

Kombinere arbeid

med studier

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Reiselivsmarkedsføring.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

NKI Nettstudier

Bygg din kompetanse med NKI 

Vi bidrar til å bygge kompetansen din og hjelper deg med å komme dit du vil, på din måte. Alt du trenger er et utgangspunkt og et potensial. Det har du - resten har vi. Velkommen til oss!

NKI – Studier som tar deg videre

NKI er en norsk, ledende aktør innen nettutdanning – med fokus på læring gjennom hele livet. Vi var først i Europa med å tilby nettundervisning, og vi har fokus på å legge til rette for en fleksibel utdanning ved bruk av teknologi og læringsmetoder.

Vi bruker de nyeste og mest fleksible verktøyene innen digital læring - med fokus på pedagogikk, for å sikre at du når målene dine. Vi skaper fremtidens utdanning gjennom å benytte oss av de beste tilbyderne av teknologi og læring, og jobber aktivt med innovasjon og kvalitetssikring.

Kontakt NKI

Vårt kundesenter vil gjøre sitt beste for å hjelpe deg med ditt valg av utdanning mellom kl. 09-16 (man-fre). Ring 67 58 88 00 for gratis studierådgivning – vi venter på deg!

Vis alle utdanninger fra NKI Nettstudier

Kontaktinformasjon til NKI Nettstudier

NKI Nettstudier

Nedre Vollgate 8
0158 Oslo


Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Reiselivsmarkedsføring:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!