Vis studentum.no som: Mobil
Sammendrag
Heltid/deltid
Ulike muligheter, benytt kontaktskjema
Yrkesrettede kurs og utdanninger
Oppstart: Åpent for opptak hele året - Nettstudier

Reiselivsskolen

Reiselivsskolen – lær om reiseliv med nettkurs på NooA

Reiselivsskolen ved NooA tilbyr disse kursene i samarbeid med Reiseliv.no og Norsk Turistutvikling, i tillegg til programfagene på Reiseliv Vg2.

På Reiselivsskolen kan du bli Reisefotograf og Reiselivsjournalist. Ta de tre kursene på Reiseliv Vg2 eller flere kurs fra Norsk Turistutvikling AS.

kurs i reiseliv - reisefotograf og reiselivsjournalist

Reisefotograf – Kurs fra reiseliv.no

Reisefotograf er et av kursene på Reiselivsskolen. Kurset gir kunnskap om fotografi og fotoets muligheter under reiser, enten det er ferie eller i yrkesmessig sammenheng. Kurset egner seg både for nybegynnere og for studenter som kan noe om fotografi, men trenger oppfriskning og påfyll for å øke sine kunnskaper. Kurset er også en god fotostart for journalister som vil utvide med foto i utøvelsen av sin journalistiske virksomhet.

Reiselivsjournalist – Kurs fra reiseliv.no

Reiselivsjournalist er et av kursene på Reiselivsskolen. Reiselivsjournalist er nettkurset for deg som vil skrive om og formidle inntrykk fra små og store reiser. Det gir også gode råd om hvordan du kan tjene penger på artikler. For deg som en sjelden gang ønsker å skrive en reiseartikkel, er kurset en trygg innføring i journalistikk og idéskaping. Det er også godt egnet for deg som ønsker å være mer aktiv, drive med reiselivsjournalistikk på heltid eller deltid, eller kanskje med informasjon i en reiselivsbedrift.

Universell utforming og reiseliv – kurs fra Norsk Turistutvikling

Dette kurset gir deg en bedre forståelse av mange gjesters behov, og hvor viktig dette er for markedsmulighetene er for din bedrift. Det er viktig å kunne gi gode opplevelser til «alle gjester og besøkende» – uansett om de har nedsatt syn, hørsel, bevegelse, astma, allergi. Det samme gjelder for alle eldre og barnefamilier enten de har ferie, møter, kurs og konferanser eller deltakelse i selskaper, samlinger, måltider, aktiviteter og andre opplevelser.

Reiseliv i og ved vernede områder – kurs fra Norsk Turistutvikling

Hvis du har planer for reiselivssatsing i eller ved vernede områder, bør du ta dette nettkurset. Det skal gjøre deg i stand til å utarbeide en egen forretningsplan for en reiselivssatsing. Kurset skal gi deg kunnskap og inspirasjon til å utvikle gode reiselivsprodukter som både bruker mulighetene som vernede områder gir og tar hensyn til de rammebetingelsene som gjelder.

Prising av reiselivsprodukter – kurs fra Norsk Turistutvikling

Kalkulasjon og prissetting av reiselivsprodukter er grunnleggende og avgjørende for lønnsomhet og overlevelse for enhver reiselivsbedrift. Kurset gir kunnskap om hvordan du kan beregne priser på et opphold eller arrangementer, slik at du oppnår lønnsomhet og tjener penger på det du tilbyr. Nettkurset egner seg for eiere, drivere og andre med økonomiansvar ved små og mellomstore reiselivsbedrifter.

Studiefakta, Tittel m.m

Reiselivsskolen er rettet mot deg som vil arbeide i reiselivsbransjen eller liker å reise. 

Kostnader

Prisliste:

 • Reisefotograf: kr 4875
 • Reiselivsjournalist: kr 4875
 • Reiseliv i og ved vernede områder: kr 4900
 • Kalkulasjon og prissetting av reiselivsprodukter: kr 2300
 • Universell utforming i reiselivs- og opplevelsesbedrifter: kr 1490
 • Reiselivsfag – alle tre kurs på Reiseliv Vg2: kr 14.950

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Reiselivsskolen.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

NooA – Nordic open online Academy

NooA – finn ditt nettkurs og start i dag

NooA (Nordic open online Academy) er nettskolen som følger din timeplan. Lær når og hvor du vil – i et sosialt miljø med gode lærere og individuell oppfølging. På Campus NooA legges det til rette for forum der du kan drøfte spørsmål med andre, og skolen er fleksibel for deg som liker best å studere i ditt eget tempo. 

ta opp fag fra vgs

Ulike studietilbud

Veien til studiekompetanse eller fagbrev kan være kortere enn du tror. NooA tilbyr nettkurs innen generell studiekompetanse, påbygging til generell studiekompetanse og spesiell studiekompetanse. I tillegg til dette har skolen et stort utvalg av nettkurs i yrkesfag, som for eksempel helsefagarbeider og salg, service og sikkerhet. Skolen benytter seg av ulike digitale læringsverktøy for å sikre best mulig studieprogresjon. 

Privatisten er en møteplass som gjør det mulig for elevene på NooA videregående skole å få kontakt med hverandre på tvers av fag og studieretninger. Her kan naturfagelevene få kontakt med dem som tar både matematikk, historie og sosialkunnskap. I tillegg får de tilgang til råd og tips rundt forberedelser og påmeldinger til eksamen.

Studentlappen er et tilbud til deg som vil lære studieteknikker og digitale verktøy (mobiltelefoner, apper, programvare, nettsider etc.) som kan gjøre deg til en bedre student. Det fokuserer på digitale verktøy som hjelper deg å planlegge studiene, konsentrere deg og huske det du har lært. Det inneholder også nyttig informasjon om hvordan du kan skrive, lagre og organisere materiale du bruker i studiene dine. Kurset gir en innføring i læringsfilosofien, tjenestene og oppgavetypene som du vil møte på Campus NooA.

Ti fordeler med nettstudier på NooA

 1. Start i dag
 2. Studer der du er
 3. Lær av de beste digitale lærerne
 4. Lær i sosiale nettverk med andre
 5. Bruk 180 dager per kurs
 6. Studer i ditt eget tempo
 7. Få mye læring for pengene
 8. Jobb og tjen penger mens du studerer
 9. Få studielån på videregående skole
 10. Nå lenger
Vis alle utdanninger fra NooA – Nordic open online Academy
Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Reiselivsskolen:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!