Vis studentum.no som: Mobil

Bedriftsøkonomi - Årsstudium

Høgskolen i Molde
Sammendrag
Heltid
1 år (60 stp)
Årsstudium
Oppstart: August - Molde
Søknadsfrist: 15. april
Ja

Bedriftsøkonomi - Årsstudium

årsstudium i bedriftsøkonomi - høgskolen i molde

Årsstudium i bedriftsøkonomi med mulighet for videre bachelor

Med årsstudium i bedriftsøkonomi ved Høgskolen i Molde får du kunnskap om økonomi og administrasjon som kan brukes i en bachelor i økonomi. Studiet gir en innføring i bedriftsøkonomi, regnskap, markedsføring, logistikk og organisasjonsteori.

Årsstudiet kan lett innpasses i et bachelorstudium i økonomi og administrasjon eller revisjon.

Hvorfor velge Årsstudium i bedriftsøkonomi

Årsstudium i bedriftsøkonomi ved Høgskolen i Molde er først og fremst utformet med tanke på deg som har annen faglig bakgrunn eller yrkespraksis, og som ønsker tilleggsutdanning innen bedriftsøkonomi. Dersom du ønsker en lengre utdanning innen økonomisk/administrative fag, anbefales Høgskole i Moldes 3-årige studier i økonomi og administrasjon eller regnskap og revisjon. Er du usikker, kan det være en idé å starte med årsstudiet som senere kan innpasses i ett av bachelorstudiene i økonomi.

Bygg på din utdannelse med Årsstudium i bedriftsøkonomi

Studiet kan bygges på videre til en bachelorgrad ved Høgskolen i Molde (blant annet Bachelor i økonomi og administrasjon). Studenter som fullfører en bachelorgrad, er kvalifiserte til å søke mastergradsstudiet i logistikk ved Høgskolen i Molde, samt mastergradsstudier ved andre høgskoler og universitet i Norge eller utlandet.

Videre studier/jobbmuligheter

Studiet kan bygges på videre til en bachelorgrad ved Høgskolen i Molde.

Opptakskrav/Søknad

Generell studiekompetanse. Du kan også søke opptak på grunnlag av realkompetanse.

Studiefakta, Tittel m.m

Årsstudium (60 studiepoeng)

Videopresentasjon

Se mer om økonomistudiene ved Høgskolen i Molde.

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Bedriftsøkonomi - Årsstudium.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Høgskolen i Molde

Høgskole i Molde

Høgskolen i Molde – Vitenskapelig høgskole i logistikk

Ønsker du å utvikle ditt talent og dine faglige interesser i et åpent og attraktivt miljø? Da kan Høgskolen i Molde være det rette stedet for deg. Høgskolen i Molde skal være en møteplass for kunnskapsbygging, både for studenter og forskere. 

Høgskolen i Molde har utdanningen for deg, enten du vil jobbe i helsesektoren som sykepleier eller med logistikk og petroleum. Skolen bestreber å være en fleksibel høyskole som utdanner reflekterte og endringsorienterte kandidater, som utfører forskning på anerkjent internasjonalt nivå, og som bidrar til å fremme regional utvikling og nyskaping i samarbeid med arbeids- og samfunnsliv.

Høgskolen i Molde legger også vekt på et internasjonalt perspektiv i undervisning og forskning, og har som målsetning å fremstå som det fremste fagmilijøet i Norge innenfor logistikk.

høgskolen i molde

Logistikk-studier rettet mot kompetansebehov i fremtiden

Høgskolen i Molde har rundt 2500 studenter, fordelt på mer enn 30 ulike studieprogrammer. Det legges vekt på at alle studiene skal være rettet mot kompetansebehov i framtiden – med studier innenfor områdene Logistikk, IT, Økonomi, Samfunnsfag, Helse- og Sosialfag og Idrett.

Utdanning med kvalitetssystem

Høgskolen i Molde stiller svært høye krav til kvalitet. Styret ved Høgskolen i Molde (HSM) har vedtatt et kvalitetssystem for virksomheten, hvor målet er å gi høgskolen et godt redskap for kontinuerlig forbedring av studietilbud, studiekvalitet, læringsmiljø, forskning og administrasjon. I arbeidets første fase er undervisning og læring prioritert.

På Høgskolen i Molde kan du studere både Sykepleie, Vernepleie, IT-studier, Logistikk, Jus, Samfunnsfag, Idrett og Økonomi. Blant disse finnes det både enkeltemner, årsstudium, bachelorgrader, mastergrader og etter- og videreutdanninger. Ved fullført mastergrad kan kvalifiserte studenter også ta doktorgrad i Logistikk (PhD-program) ved Høgskolen i Molde.

Utveksling / utenlandsstudier med Høgskolen i Molde

Høgskolen i Molde har flere utvekslingsavtaler som gir mulighet for å ta ett eller to semester av studiet i utlandet. Studietiden i utlandet godkjennes som del av utdanningen din ved Høgskolen i Molde. Her kan du møte andre kulturer, lære deg flere språk, skaffe deg kunnskap om verden omkring deg  og bli ettertraktet på jobbmarkedet!

Vis alle utdanninger fra Høgskolen i Molde

Kontaktinformasjon til Høgskolen i Molde

Høgskolen i Molde

Britvegen 2
6411 Molde

Studiested og bomuligheter

Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Bedriftsøkonomi - Årsstudium:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!