Vis studentum.no som: Mobil

Erfaringsbasert master i helselogistikk

Høgskolen i Molde
Sammendrag
Master
Nettstudier
2,5 år
Deltid
Høst
Søknadsfrist: 20. april
Nettstudier

Erfaringsbasert master i helselogistikk

Erfaringsbasert master i helselogistikk

Studiet Erfaringsbasert master i helselogistikk skal gi økt kunnskap og forståelse for pasient- og informasjonsflyt gjennom hele verdikjeden, det vil si fra sykdom oppstår til pasienter er ferdigbehandlet og hjemme igjen. Studiet gir kompetanse i logistikk gjennom analyse og forståelse av problemer og løsninger knyttet opp til ulike problemstillinger. 

Studiet passer for

Studiet er tilpasset ansatte som jobber innen spesialist- eller primæhelsetjenestene, eller konsulenter som ønsker å jobbe med pasientflyt og optimalisering av tjenestetilbudet. Studiet egner seg godt for søkere som har en bachelor innenfor helse- og omsorgssektoren, for eksempel sykepleierutdanning, vernepleierutdanning, leger, etc.

Videre studier

Ved å bygge på med 30 studiepoeng med metode og fordypningsemner kan studiet kvalifisere til PhD studier i Norge og utlandet.

For kontakt eller mer informasjon om Erfaringsbasert master i helselogistikk, vennligst fyll inn en interessemelding.

Videopresentasjon

Opptakskrav/Søknad

Bachelor i helse og sosialfag eller tilsvarende med snittkarakter C eller bedre. I tillegg kreves minst 2 års relevant yrkespraksis etter fullført bachelorgrad.

Relevant praksis kan være at du har jobbet med direkte pasientarbeid, administrativt i et helseforetak, administrativt i helse- og omsorgssektoren i en kommune eller som konsulent hvor arbeidet har vært relatert til helse- og omsorgssektoren etc. Høgskolen vurderer hva som er relevant yrkespraksis. 

Studiefakta, Tittel m.m

Erfaringsbasert master, 90 studiepoeng.

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Erfaringsbasert master i helselogistikk.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Høgskolen i Molde

Høgskolen i Molde

Høgskolen i Molde – Vitenskapelig høgskole i logistikk

Ønsker du å utvikle ditt talent og dine faglige interesser i et åpent og attraktivt miljø? Da kan Høgskolen i Molde være det rette stedet for deg. Høgskolen i Molde skal være en møteplass for kunnskapsbygging, både for studenter og forskere. HiMolde har i dag ca. 250 ansatte og rundt 3800 studenter, og vi vokser stadig.

Med kunnskap for bærekraft og innovasjon

Dette er vår visjon og skal være retningsgivende for våre utdanninger, forskning og formidling. For å virkeliggjøre den vil vi samarbeide med aktører lokalt, nasjonalt og internasjonalt.

Våre utdanninger kjennetegnes ved:

  • En tydelig kvalitetskultur
  • Forskningsbaserte utdanninger
  • Variert, engasjerende og virkningsfull undervisning
  • Fleksibel og allsidig pedagogikk i et stimulerende læringsmiljø
  • Bærekraft og innovasjon i samspill med samfunnet rundt oss
  • Relevante og fleksible studietilbud med utplassering og praksis
  • Kunnskap med lang holdbarhet
  • Kompetanse for et arbeidsliv i omstilling
  • Internasjonal utveksling

Avdeling for Logistikk (LOG)

Høgskolen i Molde er landets ledende utdannings- og forskningsinstitusjon innen logistikk, med studier fra ett års varighet til doktorgrad. Logistikkstudiene, kombinert med økonomi og IT, gjør at Høgskolen i Molde kan tilby en unik kompetanse. Dette gjør våre studenter ettertraktet på jobbmarkedet. Våre logistikkstudier fokuserer på planlegging av vareflyt, innkjøp, lagerstyring og distribusjon. Effektive logistikkløsninger gir viktige konkurransefortrinn og er viktige for å møte våre klima - og miljøutfordringer.

Avdeling for økonomi og samfunnsvitenskap (ØS)

ØS-avdelingen tilbyr studier innen juss og statsvitenskap, sport og økonomi. Her finner du også flere ulike forskningsgrupper med flere publiseringer årlig. Våre utdanninger innen økonomi og samfunnsvitenskap gjør deg ettertraktet på jobbmarkedet. 

Avdeling for helse- og sosialfag (HS)

Avdeling for helse og sosialfag, har utdanningstilbud på alle nivåer - bachelor, master og videreutdanninger, i tillegg til forskningsutdanninger (PhD). Flere av våre HS-utdanninger gjør at du kan gå rett ut i arbeid etter endt utdanning

Utveksling / utenlandsstudier med Høgskolen i Molde

Høgskolen i Molde har flere utvekslingsavtaler som gir mulighet for å ta ett eller to semester av studiet i utlandet. Studietiden i utlandet godkjennes som del av utdanningen din ved Høgskolen i Molde. Her kan du møte andre kulturer, lære deg flere språk, skaffe deg kunnskap om verden omkring deg  og bli ettertraktet på jobbmarkedet!

Vis alle utdanninger fra Høgskolen i Molde

Kontaktinformasjon til Høgskolen i Molde

Høgskolen i Molde

Britvegen 2
6411 Molde

Tlf: 71 21 40 00
Fax 71 21 41 00
www.himolde.no


Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Erfaringsbasert master i helselogistikk:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!