Vis studentum.no som: Mobil

IT og digitalisering

Høgskolen i Molde
Sammendrag
Bachelor
Molde
3 år
Heltid
Høst
Søknadsfrist: 20. april
Klasserom

IT og digitalisering

Bachelor i IT og digitalisering

Studiet passer for

Studiet passer for deg som ønsker å jobbe med IT for å digitalisere prosesser i arbeidslivet. For å få til dette bør du ha lyst til å lære om teknologier og hvordan disse kan brukes på en fornuftig måte. Du bør også være motivert for å lære deg å programmere.

Studiet passer bra for deg som ser mulighetene i og brenner for hvordan digitaliseringen kan påvirke mennesket og samfunnet. Underveis i studiet vil du lære teknikker for å planlegge IT- og  digitaliseringsprosjekter. 

Studiet er ikke designet for å jobbe med drift og sikkerhet eller systemutvikling.

Utplassering i bedrift i 6. semester

HiMolde har inngått avtaler med en rekke sentrale IT-selskap regionalt og nasjonalt.  Det vil gi deg mulighet til å delta i IT-prosjekter, og kunnskap om hvordan IT kan utnyttes til å forenkle og forbedre arbeidsoppgaver. Samtidig vil du få trening i bruk av sentrale verktøy. Kanskje kan det bli en inngang til spennende jobber i framtiden?

Bedrifter som har inngått avtale er bl.a. Hydro, Tieto, Infor, IT Partner, Maritech, Merit, Axbit, AdCom, TIBE og Triangel

Videre studier

 Høgskolen har ikke egen mastergrad i digitalisering. Derimot tilbys en engelskspråklig Master in Logistics, der en bachelor i IT og digitalisering vil være relevant for å søke opptak (her bør du passe på å velge emner innen logistikk og statistikk, kanskje noe økonomi).

Bachelorstudiet i IT og digitalisering kvalifiserer normalt ikke til å søke en ren Master i Informatikk andre steder, men unntak kan finnes. En master i eksempelvis informasjonssystemer vil være mulig, men du må undersøke opptakskravene i god tid og sikre deg at du får tatt emner som er påkrevet for opptak. Enkelte mastergrader krever også at man har gjennomført et større selvstendig arbeide, noe som kan løses ved å ta IBE600 bacheloroppgave siste semester.

Jobbmuligheter

Etter fullført utdanning skal du kunne være med på design av webapplikasjoner, mobil IT, virtuell virkelighet, blokkjeder og industrielle anvendelser av sensorteknologi og robotikk.

For kontakt eller mer informasjon om IT og digitalisering, vennligst fyll inn en interessemelding.

Videopresentasjon

Opptakskrav/Søknad

Generell studiekompetanse (GSK).
Dersom du ikke har GSK og fyller 25 år eller mer i søknadsåret kan søke på bakgrunn av realkompetanse.

Studiefakta, Tittel m.m

Bachelorgrad, 180 studiepoeng.

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen IT og digitalisering.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Høgskolen i Molde

Høgskolen i Molde

Høgskolen i Molde – Vitenskapelig høgskole i logistikk

Ønsker du å utvikle ditt talent og dine faglige interesser i et åpent og attraktivt miljø? Da kan Høgskolen i Molde være det rette stedet for deg. Høgskolen i Molde skal være en møteplass for kunnskapsbygging, både for studenter og forskere. HiMolde har i dag ca. 250 ansatte og rundt 3800 studenter, og vi vokser stadig.

Med kunnskap for bærekraft og innovasjon

Dette er vår visjon og skal være retningsgivende for våre utdanninger, forskning og formidling. For å virkeliggjøre den vil vi samarbeide med aktører lokalt, nasjonalt og internasjonalt.

Våre utdanninger kjennetegnes ved:

  • En tydelig kvalitetskultur
  • Forskningsbaserte utdanninger
  • Variert, engasjerende og virkningsfull undervisning
  • Fleksibel og allsidig pedagogikk i et stimulerende læringsmiljø
  • Bærekraft og innovasjon i samspill med samfunnet rundt oss
  • Relevante og fleksible studietilbud med utplassering og praksis
  • Kunnskap med lang holdbarhet
  • Kompetanse for et arbeidsliv i omstilling
  • Internasjonal utveksling

Avdeling for Logistikk (LOG)

Høgskolen i Molde er landets ledende utdannings- og forskningsinstitusjon innen logistikk, med studier fra ett års varighet til doktorgrad. Logistikkstudiene, kombinert med økonomi og IT, gjør at Høgskolen i Molde kan tilby en unik kompetanse. Dette gjør våre studenter ettertraktet på jobbmarkedet. Våre logistikkstudier fokuserer på planlegging av vareflyt, innkjøp, lagerstyring og distribusjon. Effektive logistikkløsninger gir viktige konkurransefortrinn og er viktige for å møte våre klima - og miljøutfordringer.

Avdeling for økonomi og samfunnsvitenskap (ØS)

ØS-avdelingen tilbyr studier innen juss og statsvitenskap, sport og økonomi. Her finner du også flere ulike forskningsgrupper med flere publiseringer årlig. Våre utdanninger innen økonomi og samfunnsvitenskap gjør deg ettertraktet på jobbmarkedet. 

Avdeling for helse- og sosialfag (HS)

Avdeling for helse og sosialfag, har utdanningstilbud på alle nivåer - bachelor, master og videreutdanninger, i tillegg til forskningsutdanninger (PhD). Flere av våre HS-utdanninger gjør at du kan gå rett ut i arbeid etter endt utdanning

Utveksling / utenlandsstudier med Høgskolen i Molde

Høgskolen i Molde har flere utvekslingsavtaler som gir mulighet for å ta ett eller to semester av studiet i utlandet. Studietiden i utlandet godkjennes som del av utdanningen din ved Høgskolen i Molde. Her kan du møte andre kulturer, lære deg flere språk, skaffe deg kunnskap om verden omkring deg  og bli ettertraktet på jobbmarkedet!

Vis alle utdanninger fra Høgskolen i Molde

Kontaktinformasjon til Høgskolen i Molde

Høgskolen i Molde

Britvegen 2
6411 Molde

Tlf: 71 21 40 00
Fax 71 21 41 00
www.himolde.no

Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra IT og digitalisering:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!