10 utdanninger for deg som vil jobbe med mennesker

Trives du best i kontakt med andre mennesker? Her får du tips på utdanninger som leder til jobber der mennesket står i sentrum. Se listen og finn din fremtidige karriere! 

Kan du tenke deg en jobb hvor mennesker står i fokus? Er du usikker på hvilken utdanning du da skal velge? Da har du havnet rett!  

Karrierer og arbeidsplasser hvor du får jobbe med mennesker kan være en av de mest givende rollene du kan ha. Utdanning- og yrkesvalget gir deg muligheten til å gjøre en reell forskjell i andres liv hver eneste dag. Enten du velger å bli lærer, psykolog, sosialarbeider eller sykepleier, vil du oppleve en sterk følelse av mening og tilfredshet i arbeidet ditt.  

Karrierer med mennesker i fokus er ofte svært dynamiske og varierte. Du vil kontinuerlig møte nye situasjoner og utfordringer som holder deg både engasjert og motivert. Videre vil samfunnet alltid ha behov for dyktige fagfolk som kan bistå og støtte andre. Yrker hvor du jobber med mennesker er derfor ofte etterspurt og gir stabile jobbmuligheter. Ved å velge en utdanning hvor fokus er å hjelpe andre, blir du en del av et større felleskap som arbeider sammen for å skape positive endringer i samfunnet.  

Nedenfor finner du ti utdanninger for deg som ønsker å jobbe med mennesker. Les mer om utdanningene og begynn din reise mot et sosialt og innholdsrikt arbeidsliv.  

Picture of Karoline Sten

Karoline Sten

Site Manager (Vis mer)
Karoline jobber som Site Manager på studentum.no og hjelper studieinteresserte med å finne utdanning i og utenfor Norge. Karoline er født og oppvokst i Norge, men bor og jobber nå i Stockholm. Hun har en bachelorgrad i turismevitenskap med medieteknikk som sideemne fra Södertörns Högskola i Stockholm. Hun har også en årsenhet i Reiselivsledelse fra UIS. (Vis mindre)

About

Karoline jobber som Site Manager på studentum.no og hjelper studieinteresserte med å finne utdanning i og utenfor Norge. Karoline er født og oppvokst i Norge, men bor og jobber nå i Stockholm. Hun har en bachelorgrad i turismevitenskap med medieteknikk som sideemne fra Södertörns Högskola i Stockholm. Hun har også en årsenhet i Reiselivsledelse fra UIS.

Annonser