Vis studentum.no som: Mobil

Kosmetisk dermatologisk sykepleier

Senzie Akademiet
Sammendrag
Deltid
Søknadsfrist: Rullerende opptak
Videre- og etterutdanning
2 semestre - 30 studiepoeng
Ja
Oppstart: Kontakt Senzie Akademiet - Drammen

Kosmetisk dermatologisk sykepleier

Kosmetisk dermatologisk sykepleier med 30 studiepoeng

Ønsker du å jobbe som kosmetisk dermatologisk sykepleier? Kosmetisk dermatologisk sykepleier er en spesialutdannelse for sykepleiere som tilbys i samarbeid med Universitetet i Sørøst-Norge. Studiet går over 2 semestre og gir 30 studiepoeng.

Dette er Norges eneste utdannelse innenfor kosmetisk dermatologisk hudpleie. Kosmetisk dermatologisk sykepleier er tilrettelagt for sykepleiere som vil jobbe i og med hudpleie, hudhelse eller kosmetiske behandlinger i hud- eller kosmetiske klinikker.

For å være kvalifisert til opptak kreves fullført og bestått sykepleierutdanning/bachelorgrad i sykepleie.

Sertifiseringsbevis

Senzie Akademiet samarbeider tett med Universitetet i Sørøst-Norge for å gi et profesjonelt studietilbud. Vi har vår egen pin/nål som forteller at man har bestått studiet og er sertifisert kosmetisk dermatologisk sykepleier. Dette er for å sikre at klinikker som ansetter tidligere studenter får kvalifisert fagpersonell. Samtidig kan man som pasient føle seg trygge på at man er i de beste hender når man blir behandlet av noen med en slik nål.

Opptakskrav/Søknad

Autorisert sykepleier - må ha fullført og bestått sykepleierutdanning (bachelorgrad i sykepleie). 

Studiefakta, Tittel m.m

Tittel: Kosmetisk dermatologisk sykepleier

Utdannelsen er en videre- / Etterutdanning for sykepleiere (30 studiepoeng)

Opptak: 2 ganger pr. år.

Studielengde: 1 år (består av 2. semestre)

Fagbeskrivelse

Studiets innhold

Når du skal jobbe innenfor kosmetiske behandlinger, er det svært viktig at du har gode basiskunnskaper innenfor hudpleie. Det får du gjennom dette programmet, som også inkluderer et nettkurs i dermatologi. Du vil lære om hudens oppbygning, hudtilstander, hudsykdommer, hudanalyse og ansiktsbehandling.

Studiet inneholder følgende hovedtemaer:

 • Dermatologi
 • Hudpleie og hudpleiebehandlinger
 • Farging av vipper og bryn
 • Syrebehandlnger
 • Sol og solskader
 • Salg og service

Praksis

Det er 12 dagers praksis totalt i studiet. Praksis kan gjøres når som helst i studietiden, men må være gjennomført før man får sin sertifisering. Studiet dekker de mest aktuelle behandlinger og lærerstaben består av høyt kvalifiserte leger og sykepleiere.

Etter endt utdanning ved Senzie Akademiet må man påregne videre bransjekurs fra ulike leverandører/tilbydere i produkter, teknikker/behandlinger, maskiner, fillere og evnt. toxin. Kontakt Senzie Akademiet om du har spørsmål.

Kostnader

62.000,- pr. semester + forskudd på 5.000,-

Utdannelsen gir mulighet for noe støtte fra Lånekassen. Vi tilbyr våre studenter en avbetalingsordning om man ønsker det.

Videopresentasjon

Utdann deg til Kosmetisk dermatologisk sykepleier ved SenZie Akademiet!

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Kosmetisk dermatologisk sykepleier .

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Senzie Akademiet

Senzie Akademiet – Eneste kosmetisk dermatologiske hudpleieskole i Norden

Er du sykepleier og ønsker å videreutdanne deg til kosmetisk dermatologisk sykepleier? Senzie Akademiet er Nordens eneste skole som tilbyr denne utdannelsen med studiepoeng.

Senzie Akademiet har et tett samarbeid med Universitetet i Sørøst-Norge. Studiet innenfor hudpleie, dermatologi, kosmetiske behandlinger og medisinsk hudpleie gir tilsammen 30 studiepoeng. Klassene på studiet er små, noe som gjør at alle elevene får tilstrekkelig oppfølging.

Lokaler og fasiliteter

Senzie Akademiet holder til i nye, flotte lokaler i kunnskapsparken i Drammen. Her samlokaliseres vi med Universitetet i Sørøst-Norge på Papirbredden. I dette moderne bygget finnes studentkantine, bibliotek, grupperom og bokhandel.

Du vil være en fullverdig student ved Universitetet i Sørøst-Norge under studietiden, og du vil ha tilgang på alle universitetets fasiliteter. Med kun 6 min. gange til Drammen togstasjon tar du deg lett til for eksempel Oslo eller flyplassen.

Bli kosmetisk dermatologisk hudpleier

Kosmetisk dermatologisk sykepleier med 30 studiepoeng er en spesialutdannelse for sykepleiere. Studiet er tilrettelagt for sykepleiere som vil jobbe i og med hudpleie, hudhelse eller kosmetiske behandlinger i hud- eller kosmetiske klinikker. For å være kvalifisert til opptak kreves fullført og bestått sykepleierutdanning/bachelorgrad i sykepleie.

Hudlege og foreleser Dr. Kieren Bong er med på Senzie-laget

Senzie har i flere semestre benyttet den anerkjente hudlegen og foreleseren Dr. Kieren Bong som foreleser på sine studier. Dr. Kieren Bong er en internasjonal anerkjent ekspert i ansiktsestetikk, underviser og foreleser verden rundt for kosmetiske leger, kirurger og sykepleiere om avanserte teknikker. Han har opptrådt i utallige internasjonale publikasjoner og magasiner. Kieren er foreleser på våre Botulinum Toxin- og Dermal Filler-forelesninger, samt faglig utvikler hos oss på Senzie Akademiet.

Visjon og verdier

Senzie Akademiet skal profesjonalisere den kosmetiske hudpleiebransjen gjennom utdannelse og kompetansebygging innenfor dermatologi, hudpleie og kosmetiske behandlinger. Les mer om våre visjoner og verdier på våre hjemmesider. 

Hvorfor velge Senzie Akademiet?

 • Tilbyr profesjonell, fremtids- og yrkesrettet utdannelse
 • Norges eneste hudpleieskole som tilbyr studiepoeng
 • Gir en kvalitetssikret utdanning, med rett kompetanse og fagkunnskap
 • Muligheter for å tjene penger samtidig som du studerer
 • Har et yrke som er spennende, givende og utviklende

Senzie Akademiet kan gi deg alt dette og mer, så hva venter du på? Søk i dag!

senzie akademiet

Vis alle utdanninger fra Senzie Akademiet

Kontaktinformasjon til Senzie Akademiet

Senzie Akademiet

Grønland 58
3048 Drammen

Tlf: 911 00 799
Mobil 911 00 799
www.senzie.no


Studiested

Studentene setter karakterer

Anne-Grethe
(5)
- Jeg har i mange år arbeidet som daglig leder ved en plastisk kirurgisk klinikk i Oslo. Da jeg fikk tilbud om å være med å starte opp en hudklinikk med fokus på hudforbedring/hudforyngelse, tenkte jeg at jeg måtte ha litt mer bakgrunnskunnskap. Jeg har tatt både hudpleie for sykepleiere, samt kosmetisk dermatolgisk hudbehandling for sykepleiere...
Vis hele omtalen
Vibeke Andersen
(5)
Anbefaler alle sykepleiere som vil jobbe innenfor hudpleie og kosmetisk/estetiske hudbehandlinger til å ta spesialutdannelsen; Hudpleie for sykepleiere. Studiet gir deg en forståelse og setter deg inn i hva dette yrket består av. Det gir deg en trygghet i behandlingende og utførelse av de. Samtidig gir det refleksjon og tanker rundt den estetisk...
Vis hele omtalen
Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Kosmetisk dermatologisk sykepleier :

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER
Kosmetisk dermatologisk sykepleier
Vurdering
(5,0)
Basert på 2 omtaler
Senzie Akademiet leverer full pa...
Monica Eileen Oppedal

- Senzie Akademiet leverer full pakke! Et år fylt med latter, god fagkunnskap, praktiske prosedyrer og god kjennskap til bransjen. Tett samarbeid med lærere/undervisere og Vibeke gir en følelse av trygghet og kvalitet. Tusen takk for et flott skoleår!

Bestill mer informasjon
Få ny inspirasjon med Senzie Aka...
Kristin Waage

- Jeg begynte på videreutdannelse innenfor kosmetisk dermatologi da jeg alltid har vært opptatt av hud, kosthold og trening. Skolen har gitt meg ny inspirasjon og jeg har lært utrolig mye. Jeg har vært så heldig å få undervisning av dyktige hudleger og sykepleiere som har delt raust av sine kunnskaper. Det å kunne sette sammen flere behandlingsformer samt å gi kostråd, er fantastisk gøy. Dette har gitt meg inspirasjon til å jobbe innenfor fagområdet kosmetisk dermatologi.

Bestill mer informasjon
Det beste året noensinne!
Signe Grasaasen Broch

- Masse lykke til - til både dyktige lærere og alle nye elever - med et nytt, spennende skoleår i vente! Blir et fantastisk år for de nye studentene. Tross ny jobb er det likevel trist å ikke skulle tilbake på Senzie - etter det beste året noensinne! Tenker på alt hva dette året har gitt meg både av lærdom, utfordringer og nye vennskap.

Bestill mer informasjon