Vis studentum.no som: Mobil

Kosmetisk dermatologisk sykepleier

Senzie Akademiet
Sammendrag
Deltid
2 semestre - 30 studiepoeng
Videre- og etterutdanning
Oppstart: Kontakt Senzie Akademiet - Drammen
Søknadsfrist: Rullerende opptak
Ja

Kosmetisk dermatologisk sykepleier

kosmetisk dermatologisk sykepleier

Kosmetisk dermatologisk sykepleier med 30 studiepoeng

Ønsker du å jobbe som kosmetisk dermatologisk sykepleier? Senzie Akademiet, i oppdragsstudie med Universitetet i Sørøst-Norge, er de eneste i Norden som tilbyr utdanning med studiepoeng i kosmetisk dermatologisk hudpleie – noe som er svært viktig når man etter hvert skal praktisere faget, og er en stor fordel når man selv skal ut å skaffe kunder og skape tillit. Studiet går over 2 semestre og gir 30 studiepoeng.

Kosmetisk dermatologisk sykepleier er tilrettelagt for sykepleiere som vil jobbe i og med hudpleie, hudhelse eller kosmetiske behandlinger i hud- eller kosmetiske klinikker. For å være kvalifisert til opptak kreves fullført og bestått sykepleierutdanning/bachelorgrad i sykepleie.

Sertifiseringsbevis

Senzie Akademiet samarbeider tett med Universitetet i Sørøst-Norge for å gi et profesjonelt studietilbud. Vi har vår egen pin/nål som forteller at man har bestått studiet og er sertifisert kosmetisk dermatologisk sykepleier. Dette er for å sikre at klinikker som ansetter tidligere studenter får kvalifisert fagpersonell. Samtidig kan man som pasient føle seg trygge på at man er i de beste hender når man blir behandlet av noen med en slik nål.

Opptakskrav/Søknad

Autorisert sykepleier - må ha fullført og bestått sykepleierutdanning (bachelorgrad i sykepleie).

Studiefakta, Tittel m.m

Tittel: Kosmetisk dermatologisk sykepleier

Utdannelsen er en videre- / etterutdanning for sykepleiere (30 studiepoeng)

Opptak: 2 ganger pr. år.

Studielengde: 1 år (består av 2. semestre)

Fagbeskrivelse

Studiets innhold

I løpet av studiet vil du lære om hudens oppbygning, hudtilstander, hudsykdommer, hudanalyse og ansiktsbehandling. Vår kosmetisk dermatologiske hudpleieutdanning gir ikke raske løsninger, og det er essensielt – om du skal bli en dyktig kosmetisk dermatologisk sykepleier – at du har basiskunnskaper om hudpleie og hudtilstander før du begir deg ut på kosmetiske behandlinger som laser, fillere og mesoterapi.

Vi er sikre på at en kosmetisk dermatologisk utdanning hos oss vil gi deg flere muligheter i jobbmarkedet!

Studiet inneholder følgende hovedtemaer:

 • Dermatologi
 • Hudpleie og hudpleiebehandlinger
 • Syrebehandlnger
 • Sol og solskader
 • Salg og service
 • Laser/IPL behandlinger
 • Filler behandlinger
 • Toxin behandlinger
 • Mesoterapi behandlinger
 • Needling/Dermapen behandlinger
 • Kombinasjonsbehandlinger
 • Komplikasjoner med laser og injeksjoner

Praksis

Det er 12 dagers praksis totalt i studiet. Praksis kan gjøres når som helst i studietiden, men må være gjennomført før man får sin sertifisering. Studiet dekker de mest aktuelle behandlinger og lærerstaben består av høyt kvalifiserte leger og sykepleiere. Du vil utføre praktisk hudanalyse, og bruke moderne teknologi – som den moderne analysemaskinen Visia. Dette er et kjent verktøy hos mange moderne klinikker og plastisk kirurgisentre i Norge.

Etter endt utdanning ved Senzie Akademiet må man påregne videre bransjekurs fra ulike leverandører/tilbydere i produkter, teknikker/behandlinger, maskiner, fillere og evnt. toxin. Kontakt Senzie Akademiet om du har spørsmål.

Vil du høre mer om studenters erfaring med SenZie? Les intervjuet med Linda her, eller se videoene lenger nede på siden!

Kostnader

62.000,- pr. semester + registreringsavgift på 5.000,-

Utdannelsen gir mulighet for noe støtte fra Lånekassen. Vi ønsker å oppfylle drømmen til alle som vil bli kosmetisk dermatologisk sykepleier, og tilbyr derfor våre studenter en avbetalingsordning om man ønsker eller har behov for det.

Videopresentasjon

Hør Linda Desireè Jacobsen fortelle om sin erfaring med SenZie Akademiet!

   

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Kosmetisk dermatologisk sykepleier .

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Senzie Akademiet

senzie student

Eneste høgskoleutdannelse innen hudpleie og kosmetisk dermatologi i Norden

Senzie Akademiet er et akademi som satser på å videreutdanne sykepleiere til kosmetisk dermatologiske sykepleiere. Vi er den eneste skolen i Norden som tilbyr denne videreutdannelsen med studiepoeng, hvor deler av utdanningen tilbys som oppdrag fra Universitetet i Sørøst-Norge.

Bli kosmetisk dermatologisk sykepleier

Vårt studie innenfor hudpleie, dermatologi, kosmetiske behandlinger og medisinsk hudpleie gir til sammen 30 studiepoeng. Vi har små klasser, noe som gjør at hver elev får tilstrekkelig oppfølging.

Som et kvalitetsbevisst akademi er vi svært opptatt av at våre studenter tilegner seg svært nyttig erfaring og kompetanse. Våre studenter skal være av høy kvalitet når de går ut i yrkeslivet. På den måten vil man utøve gode behandlinger som vil være til hjelp for mange pasienter.

Studiet har blitt et førstevalg hos sykepleiere som ønsker en solid plattform for å kunne jobbe med kosmetiske behandlinger – som i dag er en voksende og populær bransje. Skolen har ikke bare blitt et navn hos sykepleiere i Norge, ryktet til skolen har spredd seg langt utover Norges grenser. Det er flere skandinaviske sykepleiere som også tar utdannelsen på Senzie Akademiet, og i Europa er skolen godt kjent i den kosmetiske bransjen.

Lokaler og fasiliteter

Vi holder til i nye, flotte lokaler i kunnskapsparken i Drammen. Her samlokaliseres vi med Universitetet i Sørøst-Norge (USN) på Papirbredden. I dette moderne bygget finnes studentkantine, bibliotek, grupperom og bokhandel.

Du vil være en fullverdig student ved USN under hele studietiden, og har tilgang på alle universitetets fasiliteter.

senzie akademiet

Vår visjon

Senzie Akademiet har som mål å profesjonalisere den kosmetiske hudpleiebransjen gjennom utdannelse og kompetansebygging innenfor dermatologi, hudpleie og kosmetiske behandlinger.

For å gjøre dette må vi tenke stort, som gjenspeiles i vår visjon:

Vi gjør drømmer til virkelighet

Uansett om du er en sykepleier som vil realisere drømmejobben, er en arbeidsgiver som ønsker å bli best i faget eller er en pasient som drømmer om å få bedret ditt problem, skal Senzie sammen med deg gjøre drømmen din til virkelighet!

Våre verdier i Senzie

 • Kunnskap
 • Kvalitet
 • Innovative
 • Motiverende
 • Glede

Senzie sin historie

Senzie Akademiet ble grunnlagt i 2009, da under navnet Nordisk Hud & Spa Akademi, av Vibeke Sundene. I 2013 begynte de virkelige store endringene. Vibeke ønsket å realisere visjonen sin gjennom skolen og utdanningen som allerede hadde fokus på kompetanse, god etikk og trygge behandlinger som gir resultater. Med visjonen i bakhodet har Vibeke jobbet iherdig med å få Senzie-navnet til å bli en forkjemper for å skape gode verdier og retningslinjer i bransjen og å realisere drømmer – DET har gitt resultater.

I dag har Senzie vokst seg til å bli et stort navn, og dekker mange virksomheter i den kosmetisk dermatologiske bransjen. Blant annet er Senzie en stolt sponsor av NORFEM - Norsk forening for kvalitet i estetisk medisin, og støtter saken om kvalitet i den estetiske bransjen. NORFEM ble lansert på Senzie Konferansen 2018, og foreningen har som mål å jobbe mot et klarere regelverk med etiske retningslinjer for den kosmetiske bransjen, for å gjøre det tryggere både for potensielle brukere og profesjonelle utøvere.

Senzie driver i dag Senzie Akademiet som videreutdanner 100 sykepleiere i året, og som vokser seg større for hvert år. Det er alltid fokus på å få de beste i bransjen til å forelese studentene – slik at de kan tre ut i arbeidslivet med en god og kvalitetssikker kompetanse innen faget.

Senzie Akademiet kan gi deg alt dette og mer, så hva venter du på? Søk i dag!

kosmetisk dermatologisk sykepleier

Vis alle utdanninger fra Senzie Akademiet

Kontaktinformasjon til Senzie Akademiet

Senzie Akademiet

Grønland 58
3048 Drammen

Tlf: 911 00 799
Mobil 911 00 799
www.senzie.no


Studiested

Studentene setter karakterer

Gjennomsnittsrangering: 5

Basert på 2 omtaler

Anne-Grethe
(5)
- Jeg har i mange år arbeidet som daglig leder ved en plastisk kirurgisk klinikk i Oslo. Da jeg fikk tilbud om å være med å starte opp en hudklinikk med fokus på hudforbedring/hudforyngelse, tenkte jeg at jeg måtte ha litt mer bakgrunnskunnskap. Jeg har tatt både hudpleie for sykepleiere, samt kosmetisk dermatolgisk hudbehandling for sykepleiere...
Vis hele omtalen
Vibeke Andersen
(5)
Anbefaler alle sykepleiere som vil jobbe innenfor hudpleie og kosmetisk/estetiske hudbehandlinger til å ta spesialutdannelsen; Hudpleie for sykepleiere. Studiet gir deg en forståelse og setter deg inn i hva dette yrket består av. Det gir deg en trygghet i behandlingende og utførelse av de. Samtidig gir det refleksjon og tanker rundt den estetisk...
Vis hele omtalen
Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Kosmetisk dermatologisk sykepleier :

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER
Vurdering
(5,0)
Basert på 2 omtaler
Drømmen om fremtiden

Få et innblikk i en students erfaring med SenZie! Linda Desireé Jacobsen er utdannet sykepleier og skal etter endt utdanning i kosmetisk dermatologisk sykepleier åpne sitt eget medispa. Les mer om hennes reise fra drøm til virkelighet i dette intervjuet.

Les mer