Vis studentum.no som: Mobil

Dermapeut®

Senzie Akademiet
Sammendrag
Heltid/deltid
1 år
Årsstudium
Oppstart: Høst (nett- og samlingsbasert) - Nettstudier
Kontakt lånekassen

Dermapeut®

dermapeut hudpleier

Dermapeut® hudpleier

Senzie Akademiet er eneste skole i Norden som tilbyr en komplett utdanning i hudpleie med en patentert tittel.

Derma(fra gresk δέρμα) hud + peut(θεραπεία) person som driver terapi.

Norges mest moderne hudpleieutdannelse

Dermapeut® hudpleie utdannelse er for deg som vil jobbe med hudhelse og moderne behandlinger så tett opp mot medisinsk hudpleie som mulig. De fleste hudpleiestudier inneholder manikyr, pedikyr, sminke, kroppsmassasje og voksing, men Dermapeut® studiet går i dybden på hud og hudbehandlinger.

Dermapeut® studiet er moderne og innovativt. Vi har lang erfaring med hudpleie og kosmetisk dermatologi, og jobber aktivt i bransjen med de mest populære behandlingene. Du vil lære kun de nyeste og mest etterspurte behandlingene som vippeløft, mikroneedling og kjemisk peeling.

På lik linje med fysisk trening er hudhelse noe mange ønsker å jobbe med. Vår Dermapeut® hudpleieutdanning gir deg grundig kunnskap om hud og hudtilstander slik at du danner grunnlaget for å bli en god hudpleier.

For å være kvalifisert til opptak kreves fullført og bestått videregående skole og at du har fylt 20 år.

Dermapeut® hos Senzie Akademiet skiller seg ut med mer omfattende dermatologi og behandlinger som er høyt etterspurt.

Studiet går over ett år 70% nettbasert

Nettbasert teori gjør det mer fleksibelt å lære, samtidig som du vil bli tett fulgt opp av våre lærere.

Første del av studiet består av grunnleggende anatomi og fysiologi, deretter dermatologi. Den første delen består hovedsaklig av nettbasert undervisning. Her lærer du blant annet om huden, hudtilstander, hudsykdommer, hudhelse, kundebehandling og mange praktiske ferdigheter.

Andre del av studiet inneholder mer behandlinger som vippeløft, kjemisk peel, masketerapi, LED lys og microneedling. I denne delen av studiet er det teori og praksis med noe fremmøte på Senzie Akademiet.

Du vil utføre praktisk hudanalyse, og bruke moderne teknologi – som analysemaskinen Visia. Dette er et kjent verktøy hos mange moderne klinikker og plastisk kirurgisentre i Norge.

Studiet dekker de mest moderne og innovative behandlingene og lærerstaben består av høyt kvalifiserte og erfarne hudpleielærere, leger og sykepleiere.

Etter endt utdanning ved Senzie Akademiet må man påregne videre bransjekurs fra ulike leverandører/tilbydere i produkter, teknikker/behandlinger og maskiner.

Anerkjente forelesere

Det som skiller Dermapeut® undervisning fra andre hudpleieskoler er at vi bruker leger og sykepleiere som jobber både i det offentlige og private helsevesenet over hele landet som forelesere.

Dr. Karim Sayed er medisinsk ansvarlig og har jobbet med kosmetisk medisin i over 10 år. Han er også meget ettertraktet lege innenfor foredrag på ansiktsanatomi, filler teknikker, komplikasjoner mm.

Forelesningene i dermatologi ligger nærmere bachelor nivå enn videregående nivå. Det krever at du er disiplinert og interessert i faget, da det er et høyt nivå på undervisningen.

Trygghet

Vår hudpleieutdannelse som gir deg den patenterte tittelen Dermapeut® gir en grundig og god plattform innenfor skjønnhet- og hudpleiebransjen. Etter endt utdanning vil du ha god kunnskap om hud slik at du er trygg på å gi gode hudpleiebehandlinger.

For kontakt eller mer informasjon om Dermapeut®, vennligst fyll inn en interessemelding.

Opptakskrav/Søknad

Bestått VGS og fylt 20 år.

Studieinnhold

I løpet av hudpleiestudiet vil du lære om hudens oppbygning, hudtilstander, hudsykdommer, hudanalyse, ansiktsbehandling og de nyeste hudpleie behandlingene.

Studiet inneholder følgende hovedtemaer:

 • Grunnleggende anatomi og fysiologi
 • Dyptgående dermatologi
 • Bruk av helseskjema i behandling
 • Hudanalyse og kundesamtale
 • Renseteknikk og renseprodukter
 • Farge vipper og bryn
 • Napping og forming av bryn
 • Vippeløft og Brow Lamination
 • Muskulatur
 • Ansikts- og ryggmassasje
 • Eksfoliering
 • Ulike masker og masketerapi
 • LED lys
 • Kjemisk peeling
 • Microneedling
 • Produktgjennomgang
 • Kundebehandling
 • Salg og veiledning av produkter
 • Førstehjelp
 • Psykologi og etikk

Kostnader

Pris: 85.000,-

Registreringsavgift: 5.000,-

Utdannelsen gir mulighet til finansiering. Vi tilbyr våre studenter en avbetalingsordning om man ønsker det.

Videopresentasjon

Hør Linda Desireè Jacobsen fortelle om sin erfaring med SenZie Akademiet!

   

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Dermapeut®.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Senzie Akademiet

senzie student

Eneste utdannelse innen hudpleie og kosmetisk dermatologi i Norden

Bli kosmetisk dermatologisk sykepleier

Vårt studie innenfor hudpleie, dermatologi, kosmetiske behandlinger og medisinsk hudpleie er en kombinasjon av nettbasert teori og samlinger med praksis.

Som et kvalitetsbevisst akademi er vi svært opptatt av at våre studenter tilegner seg svært nyttig erfaring og kompetanse. Våre studenter skal være av høy kvalitet når de går ut i yrkeslivet. På den måten vil man utøve gode behandlinger som vil være til hjelp for mange pasienter.

Studiet har blitt et førstevalg hos sykepleiere som ønsker en solid plattform for å kunne jobbe med kosmetiske behandlinger – som i dag er en voksende og populær bransje. Skolen har ikke bare blitt et navn hos sykepleiere i Norge, ryktet til skolen har spredd seg langt utover Norges grenser. Det er flere skandinaviske sykepleiere som også tar utdannelsen på Senzie Akademiet, og i Europa er skolen godt kjent i den kosmetiske bransjen.

Lokaler og fasiliteter

Vi holder til i nye, flotte lokaler i kunnskapsparken i Drammen. I dette moderne bygget finnes studentkantine, bibliotek, grupperom og bokhandel.

senzie akademiet

Vår visjon

Senzie Akademiet har som mål å profesjonalisere den kosmetiske hudpleiebransjen gjennom utdannelse og kompetansebygging innenfor dermatologi, hudpleie og kosmetiske behandlinger.

For å gjøre dette må vi tenke stort, som gjenspeiles i vår visjon:

Vi gjør drømmer til virkelighet

Uansett om du er en sykepleier som vil realisere drømmejobben, er en arbeidsgiver som ønsker å bli best i faget eller er en pasient som drømmer om å få bedret ditt problem, skal Senzie sammen med deg gjøre drømmen din til virkelighet!

Våre verdier i Senzie

 • Kunnskap
 • Kvalitet
 • Innovative
 • Motiverende
 • Glede

Senzie sin historie

Senzie Akademiet ble grunnlagt i 2009, da under navnet Nordisk Hud & Spa Akademi, av Vibeke Sundene. I 2013 begynte de virkelige store endringene. Vibeke ønsket å realisere visjonen sin gjennom skolen og utdanningen som allerede hadde fokus på kompetanse, god etikk og trygge behandlinger som gir resultater. Med visjonen i bakhodet har Vibeke jobbet iherdig med å få Senzie-navnet til å bli en forkjemper for å skape gode verdier og retningslinjer i bransjen og å realisere drømmer – DET har gitt resultater.

I dag har Senzie vokst seg til å bli et stort navn, og dekker mange virksomheter i den kosmetisk dermatologiske bransjen. Blant annet er Senzie en stolt sponsor av NORFEM - Norsk forening for kvalitet i estetisk medisin, og støtter saken om kvalitet i den estetiske bransjen. NORFEM ble lansert på Senzie Konferansen 2018, og foreningen har som mål å jobbe mot et klarere regelverk med etiske retningslinjer for den kosmetiske bransjen, for å gjøre det tryggere både for potensielle brukere og profesjonelle utøvere.

Senzie driver i dag Senzie Akademiet som videreutdanner 100 sykepleiere i året, og som vokser seg større for hvert år. Det er alltid fokus på å få de beste i bransjen til å forelese studentene – slik at de kan tre ut i arbeidslivet med en god og kvalitetssikker kompetanse innen faget.

Senzie Akademiet kan gi deg alt dette og mer, så hva venter du på? Søk i dag!

kosmetisk dermatologisk sykepleier

Vis alle utdanninger fra Senzie Akademiet

Kontaktinformasjon til Senzie Akademiet

Senzie Akademiet

Grønland 58
3048 Drammen

Tlf: 911 00 799
Mobil 911 00 799
www.senzie.no


Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Dermapeut®:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!

Drømmen om fremtiden

Få et innblikk i en students erfaring med SenZie! Linda Desireé Jacobsen er utdannet sykepleier og skal etter endt utdanning i kosmetisk dermatologisk sykepleier åpne sitt eget medispa. Les mer om hennes reise fra drøm til virkelighet i dette intervjuet.

Les mer

Du kan kanskje også være interessert i: