Vis studentum.no som: Mobil

senzie student

Eneste høgskoleutdannelse innen hudpleie og kosmetisk dermatologi i Norden

Senzie Akademiet er et akademi som satser på å videreutdanne sykepleiere til kosmetisk dermatologiske sykepleiere. Vi er den eneste skolen i Norden som tilbyr denne videreutdannelsen med studiepoeng, hvor deler av utdanningen tilbys som oppdrag fra Universitetet i Sørøst-Norge.

Bli kosmetisk dermatologisk sykepleier

Vårt studie innenfor hudpleie, dermatologi, kosmetiske behandlinger og medisinsk hudpleie gir til sammen 30 studiepoeng. Vi har små klasser, noe som gjør at hver elev får tilstrekkelig oppfølging.

Som et kvalitetsbevisst akademi er vi svært opptatt av at våre studenter tilegner seg svært nyttig erfaring og kompetanse. Våre studenter skal være av høy kvalitet når de går ut i yrkeslivet. På den måten vil man utøve gode behandlinger som vil være til hjelp for mange pasienter.

Studiet har blitt et førstevalg hos sykepleiere som ønsker en solid plattform for å kunne jobbe med kosmetiske behandlinger – som i dag er en voksende og populær bransje. Skolen har ikke bare blitt et navn hos sykepleiere i Norge, ryktet til skolen har spredd seg langt utover Norges grenser. Det er flere skandinaviske sykepleiere som også tar utdannelsen på Senzie Akademiet, og i Europa er skolen godt kjent i den kosmetiske bransjen.

Lokaler og fasiliteter

Vi holder til i nye, flotte lokaler i kunnskapsparken i Drammen. Her samlokaliseres vi med Universitetet i Sørøst-Norge (USN) på Papirbredden. I dette moderne bygget finnes studentkantine, bibliotek, grupperom og bokhandel.

Du vil være en fullverdig student ved USN under hele studietiden, og har tilgang på alle universitetets fasiliteter.

senzie akademiet

Vår visjon

Senzie Akademiet har som mål å profesjonalisere den kosmetiske hudpleiebransjen gjennom utdannelse og kompetansebygging innenfor dermatologi, hudpleie og kosmetiske behandlinger.

For å gjøre dette må vi tenke stort, som gjenspeiles i vår visjon:

Vi gjør drømmer til virkelighet

Uansett om du er en sykepleier som vil realisere drømmejobben, er en arbeidsgiver som ønsker å bli best i faget eller er en pasient som drømmer om å få bedret ditt problem, skal Senzie sammen med deg gjøre drømmen din til virkelighet!

Våre verdier i Senzie

  • Kunnskap
  • Kvalitet
  • Innovative
  • Motiverende
  • Glede

Senzie sin historie

Senzie Akademiet ble grunnlagt i 2009, da under navnet Nordisk Hud & Spa Akademi, av Vibeke Sundene. I 2013 begynte de virkelige store endringene. Vibeke ønsket å realisere visjonen sin gjennom skolen og utdanningen som allerede hadde fokus på kompetanse, god etikk og trygge behandlinger som gir resultater. Med visjonen i bakhodet har Vibeke jobbet iherdig med å få Senzie-navnet til å bli en forkjemper for å skape gode verdier og retningslinjer i bransjen og å realisere drømmer – DET har gitt resultater.

I dag har Senzie vokst seg til å bli et stort navn, og dekker mange virksomheter i den kosmetisk dermatologiske bransjen. Blant annet er Senzie en stolt sponsor av NORFEM - Norsk forening for kvalitet i estetisk medisin, og støtter saken om kvalitet i den estetiske bransjen. NORFEM ble lansert på Senzie Konferansen 2018, og foreningen har som mål å jobbe mot et klarere regelverk med etiske retningslinjer for den kosmetiske bransjen, for å gjøre det tryggere både for potensielle brukere og profesjonelle utøvere.

Senzie driver i dag Senzie Akademiet som videreutdanner 100 sykepleiere i året, og som vokser seg større for hvert år. Det er alltid fokus på å få de beste i bransjen til å forelese studentene – slik at de kan tre ut i arbeidslivet med en god og kvalitetssikker kompetanse innen faget.

Senzie Akademiet kan gi deg alt dette og mer, så hva venter du på? Søk i dag!

kosmetisk dermatologisk sykepleier


For kontakt eller mer informasjon om Senzie Akademiet, vennligst fyll inn en interessemelding.

Videopresentasjon

Vurderer du å studere ved Senzie Akademiet? Se introduksjonsvideoen her!

   

Utdanninger

Videre- og etterutdanning Sted
Kosmetisk dermatologisk sykepleier Drammen

Vis alle

Kontakt skolen

Senzie Akademiet

Grønland 58
3048 Drammen

Tlf: 911 00 799
Mobil 911 00 799
www.senzie.no


Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om Senzie Akademiet.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Omtaler

Gjennomsnittsrangering: 5

Basert på 5 omtaler

Monica Eileen Oppedal
(5)
- Senzie Akademiet leverer full pakke! Et år fylt med latter, god fagkunnskap, praktiske prosedyrer og god kjennskap til bransjen. Tett samarbeid med lærere/undervisere og Vibeke gir en følelse av trygghet og kvalitet. Tusen takk for et flott skoleår!
Anne-Grethe
(5)
- Jeg har i mange år arbeidet som daglig leder ved en plastisk kirurgisk klinikk i Oslo. Da jeg fikk tilbud om å være med å starte opp en hudklinikk med fokus på hudforbedring/hudforyngelse, tenkte jeg at jeg måtte ha litt mer bakgrunnskunnskap. Jeg har tatt både hudpleie for sykepleiere, samt kosmetisk dermatolgisk hudbehandling for sykepleiere...
Vis hele omtalen
Signe
(5)
- Masse lykke til - til både dyktige lærere og alle nye elever - med et nytt, spennende skoleår i vente! Blir et fantastisk år for de nye studentene. Tross ny jobb er det likevel trist å ikke skulle tilbake på Senzie - etter det beste året noensinne! Tenker på alt hva dette året har gitt meg både av lærdom, utfordringer og nye vennskap.
Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Senzie Akademiet:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER
Omtale av skolen
(5,0)
Basert på 5 omtaler
Drømmen om fremtiden

Få et innblikk i en students erfaring med SenZie! Linda Desireé Jacobsen er utdannet sykepleier og skal etter endt utdanning i kosmetisk dermatologisk sykepleier åpne sitt eget medispa. Les mer om hennes reise fra drøm til virkelighet i dette intervjuet.

Les mer