Vis studentum.no som: Mobil

Idrettsledelse - Bachelor

Universidad Europea
Sammendrag
Bachelor
Madrid
4 år, 240 studiepoeng
Heltid
Kontakt lånekassen

Idrettsledelse - Bachelor

universidad europea

Bachelor i idrettsledelse (Global Sports Management Degree)

Gjennom denne graden ønsker vi å gi deg profilen som ledere i idrettsindustrien leter etter: en universitetsutdanning av høy kvalitet, en bred forretningsvisjon, allsidighet og et internasjonalt perspektiv.

I frontlinjen av idrettsledelse

Få lederferdighetene som trengs for å lykkes i enhver organisasjon innen sportssektoren.

Utdanningen er tverrfaglig. Du lærer om ferdighetene som kreves innen sportsbransjen, men også om emner som idrettsutøvelse og fysisk aktivitet. Du vil få sjansen til å lære om den økonomiske effekten av viktige sportsbegivenheter, som Madrid Mutua Tennis Open eller Longines Global Champion Tour, og du vil få analysere en sponsoravtale og gevinsten den gir.

Gjennom studiet vil du utvikle en grundig forståelse for ledelse av idrettsanlegg, via prosjekter innen treningssentre, golfbaner eller store idrettsarrangementer. 

Det globale programmet inkluderer følgende:

  • 1. året: EASM Summer School
  • 2. året: En fordypningsuke i England innen sportsbransjen
  • 3. året: En fordypningsuke i USA innen sportsbransjen
  • 4. året: Et års internasjonal erfaring inkludert internship (praksis)
For kontakt eller mer informasjon om Idrettsledelse - Bachelor, vennligst fyll inn en interessemelding.

Videopresentasjon

Opptakskrav/Søknad

Kontakt Universidad Europea for mer informasjon.

Studiefakta, Tittel m.m

Fullført utdanning gir den offisielle graden Global Degree in Sports Management utstedt av Universidad Europea de Madrid.

Kostnader

Price ECTS: 209.00 €
Tuituion Fee: 12,540.00 €
Reservation Fee: 1,000.00 €
Total Price: 13,540.00 €

Jeg vil vite mer!

Want to know more about Idrettsledelse - Bachelor? Fill out the form, including any questions you have. This information will be sent directly to the school, and a representative will respond to your enquiry.

Country *

Universidad Europea

Universidad Europea de Madrid

Universidad Europea i Madrid, Spania

Universidad Europea har siden oppstarten i 1995 forpliktet seg til å tilby en nyskapende og helhetlig utdanning av høy kvalitet. Universitetet har i dag en ledende posisjon i sektoren for privat høyere utdanning i Spania.

Å studere i Madrid

Spania tar årlig imot rundt 90,000 internasjonale studenter, hvorav nesten 30,000 velger å studere i Madrid. Ved Universidad Europea, er rundt en tredjedel av studentene internasjonale. Det internasjonale miljøet gjør at Universidad Europea skiller seg ut; her tilbys en utdanning som er åpen for verden.

Det er mange grunner til at Madrid er en av de beste destinasjonene for studier. Det brede og innovative studietilbudet er bare én av dem. Madrid kan skilte med et pulserende og attraktivt kulturliv, med blant annet konserter, idrettsarrangementer, teatre, utstillinger, filmpremierer, motevisninger, konferanser og mye mer.

Madrid er også en multikulturell by med en gastronomisk personlighet, hvor du kan nyte mat fra alle verdenshjørner uten å forlate byen. Maten reflekterer byens kulturelle velstand og mangfold. Videre er Madrid en trygg by, hvor det er enkelt å finne bosted, og hvor levekostnadene er lave. Byen har også et utmerket helsevesen og et behagelig klima.

Sist, men ikke minst, er Madrid en by med et attraktivt språk. Spansk er det tredje mest talte språket i verden, og dermed et nyttig språk å lære seg. 

Nærhet til Real Madrid CF

Universidad Europea tilbyr flere sportsrelaterte studier. Du kan blant annet studere kommunikasjon og sportsjournalistikk, idrettsjus eller sportsmarkedsføring. Felles for alle, er muligheten til å studere nær den verdensledende sportsklubben Real Madrid CF. Noen av de best presterende studentene på universitetet, får til og med praksisplass (internship) i markedsavdelingen til Real Madrid CF.

studere i madrid spania

Vis alle utdanninger fra Universidad Europea

Kontaktinformasjon til Universidad Europea

Vil du vite mer?

To order information from Idrettsledelse - Bachelor, please fill out the following information:

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!