Sammendrag
Yrkesrettede kurs og utdanninger
Bergen, Dubai, Fredrikstad, Kristiansand, Malaga, Miami - Vis alle  
Du legger selv opp studieløpet etter valg av studieblokker
Deltid
Søknadsfrist: Løpende opptak
Klasserom, Nettstudier

Startdatoer
Bergen
Løpende

Dubai
Løpende

Fredrikstad
Løpende

Kristiansand
Løpende

Personlig Trener Total

personlig trening

Årsenhet i Personlig Trening

Utdannelsen møter alle krav og behov for å lykkes som Personlig Trener. Ved å bygge din kompetanse med vår fleksible studiemodell kan du skreddersy din egen utdannelse.

AFPT gir Deg Personlig Trener TOTAL – bygget for å gi deg det du trenger og akkurat det bransjen etterspør.

Moduler i PT Total 

Personlig trening er grunnlaget i utdanningen og er bygget for å gjøre deg til den beste i bransjen. I tillegg til PT-utdanningen velger du 2 valgfrie utdanninger, som til sammen utgjør en årsenhet. De valgfrie utdanningene er perfekt for å sette retning for din karriere og utdype dine kunnskaper i et spesifikt fagområde. 

Du kan velge mellom følgende valgfrie utdanninger:

 1. Ernæring og fysisk aktivitet

  Gir kompetanse innen kosthold og ernæring i sammenheng med fysisk aktivitet. Tilbys kun som en del av PT Total. Kurset leveres av Høgskulen i Volda.

 2. Fysisk trener i utholdenhet

  Gir kompetanse innen utholdenhet som langrenn, løp, sykling, triatlon, OCR og CrossFit. Inkluderer obligatoriske samlinger/undervisning. 

 3. Kostholdsveileder

  Gir en bred kompetanse i alt fra grunnleggende ernæring til hvordan du skreddersyr kosthold for mennesker med ulike behov. Nettbasert utdanning med fleksibel oppstart.

 4. Mental trener - for personlige trenere

  Lær deg å bruke en coachende tilnærming til hvordan å bistå dine kunder med mental trening for å bidra til at de når sine mål, forankret i både det fysiske og psykiske. 

 5. REHAB TRAINER

  Forstå og lær hvordan du behandler muskel- og skjelettlidelser. Inkluderer obligatoriske samlinger/undervisning. 

 6. Salg, markedsføring og coaching

  Lær deg hvordan du markedsfører og formidler din faglige kunnskap. Inkluderer 3 obligatoriske samlinger, fredag - søndag. 

 7. Stretch Coach

  Lær om muskelvekst, styrkeløft og vektløfting for å hjelpe andre å sine målsetninger.

 8. Ulike målgrupper

  Lær om hvordan du skal møte spesifikke kundegrupper; kvinner før og etter graviditet, barn og seniorer.Inkluderer 3 obligatoriske samlinger, fredag - søndag. 

   

Praktisk informasjon

Studietilbud og hyppighet vil variere litt fra by til by. Den totale studiebelastningen med arbeidskrav, selvstudier, undervisning og eksamen er bygget rundt de nasjonale retningslinjene for pensum, litteraturlister, timeantall og generell studiebelastning. Studiebelastningen totalt er beregnet til mer enn 1600 timer.

For kontakt eller mer informasjon om Personlig Trener Total, vennligst fyll inn en interessemelding.

Opptakskrav/Søknad

Studiet stiller ingen krav til forkunnskaper.

Det er en fordel å ha erfaring innen trening og/eller noen form for behandlingsmetoder. 

Studiepoeng

Utdanningen kvalifiserer deg til å jobbe som personlig trener.

Kostnader

AFPT har fleksible betalingsløsninger og tilbyr avbetaling. Hele studiet skal generelt betales i løpet av maksimalt 6 måneder etter studiets eller studentens oppstart foruten om egen avtale eller finansiering gjøres. I tillegg finnes opptil 36 måneder nedbetaling via SVEA Finans.

Kontakt skolen for mer informasjon om kostnader.

Videopresentasjon

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Personlig Trener Total.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Akademiet for Personlig Trening (AFPT)

AFPT Akademiet for Personlig Trening

Akademiet for Personlig Trening (AFPT)

Leter du etter den beste og tryggeste veien frem til et yrke innen trening og helse? Ta utdanning på Akademiet for Personlig Trening!

AFPT ble etablert så sent som i januar 2005. Siden den gang har vi utvidet studietilbudet til å inkludere flere utdannelser, kurs og fagsamlinger som tar deg i den retningen du ønsker å gå. Vår målsetning er å tilby den mest skreddersydde utdannelsen i Norge for Personlig Trening, samt hele tiden utvikle vårt tilbud til å bli den mest komplette utdannelsesinstansen innen trening, ernæring og helse.

Ny kunnskap om trening, ernæring og helse

Utdannelsene vektlegger ny kunnskap og vil hele tiden forsøke å fremføre den siste kunnskapen innen trening, ernæring og helse. Studentene skal kunne forklare, motivere, demonstrere og inspirere klienter om og i metoder for å øke deres livskvalitet, helse og prestasjon.

Den utdannende skal ha kompetanse til å kunne identifisere behov, ønsker, evner og kapasitet hos individer og tilrettelegge trening og kosthold for at den enkelte skal oppnå sine bestemte mål. Dette, i kombinasjon med forståelse av og om de viktigste områdene relatert til sikker og profesjonell utøvelse av sitt yrke skal gjøre AFPT til markedets prefererte instans for utdannelse.

studere personlig trening på afpt

Fleksibel utdanning

På AFPT tilpasser vi studiet til den enkelte students livssituasjon og ambisjoner. Studiet skjer gjennom helgesamlinger, nettbasert undervisning eller en kombinasjon. Uansett hvilken studieform du velger, er pensum og forelesere de samme.

Lærere og forelesere i særklasse

Vi har samlet det mest komplette lærerteamet AFPT noen sinne har hatt. Lærerstaben inkluderer fysioterapeuter, manuellterapeuter, personlige trenere, naprapater, osteopater, ernæringsfysiologer, styrkeløftere og vektløftere, massører og coacher. Kombinert med praktisk faglig erfaring fra daglig virke, forfatter- og utdannelseserfaring, formidlingsevne og engasjement, mener vi at våre lærere representerer den ypperste utdanningsspesialiserte fagkombinasjonen på våre fagområder.

Studietilbud

I tillegg til utdanning innen personlig trening og kosthold, tilbyr AFPT en rekke ulike kurs som eksempelvis Førstehjelp, Sertifisert trener for barn og unge, Biomekanikk og avansert øvelsesanalyse, Functional Fitness trainer, Anatomi/Fysiologi, Massasje ++

Vis alle utdanninger fra Akademiet for Personlig Trening (AFPT)

Kontaktinformasjon til Akademiet for Personlig Trening (AFPT)

Akademiet for Personlig Trening (AFPT)

Pilestredet 75C
0354 Oslo


Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Personlig Trener Total:

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!

– En av de beste investeringene ...

Stian larsen er opptatt av kvalitet, det fant han hos AFPT!

Les mer
– Det beste jeg har gjort for eg...

Christine Drage (24) er en tidligere student ved Akademiet for Personlig Trening, og deler sin opplevelse og erfaring fra studieforløpet.

Les mer