Vis studentum.no som: Mobil

Konditorutdanning: Swiss Pastry and Chocolate Arts

Culinary Arts Academy
Sammendrag
Heltid
Søknadsfrist: Kontakt Culinary Arts Academy
Yrkesrettede kurs og utdanninger
6 mnd + 6 mnd betalt internship
Kontakt lånekassen
Oppstart: Januar / April / Juli / Oktober - Luzern

Konditorutdanning: Swiss Pastry and Chocolate Arts

Swiss Pastry and Chocolate Arts

Vil du bli konditor?

Er du kokk, eller bare interessert i sjokolade, konfekt, kaker og desserter? Ta konditorutdanningen Swiss Pastry and Chocolate Arts i Sveits! 

Den ettårige utdanning består av 6 måneders teori ved skolen i Sveits og deretter 6 måneders betalt praksis på valgfri restaurant, konditori eller bakeri. Utdanningen er godkjent av Lånekassen og gir deg en rekke arbeidsmuligheter over hele verden.

Fordeler med Culinary Arts Academy

Hos Culinary Arts Academy finner du små klasser og et tett samarbeid mellom lærere og studenter. Dette gir deg den personlige oppmerksomheten som trengs for å utvikle en kreativ og personlig kokk. Blant temaene du vil få undervisning i finner du:

  • Chocolate & Pastry
  • Baking Arts
  • Biscuits, Tortes & Cakes
  • Trends of Swiss Pastry
  • Introduction to Industry Experience
  • Warm, Cold & Frozen Desserts
  • Chocolate Showpieces & Sugar Arts
  • Pralines & Truffles
  • Science in Pastry Arts

Seks måneders betalt praksis på stjernerestaurant

Praksisen ved The Culinary Arts Academy Switzerland kan du få ta på noen av de beste Michelinstjernerestaurantene og 4-5-stjernes hotellene i Sveits. Skolen har som mange samarbeidspartnere, og er svært behjelpelige når det gjelder både praksisutplassering og jobb etter endt utdanning.

Du kan ta praksisen hvor som helst i verden, og mange velger USA, Dubai, Shanghai, London eller liknende, avhengig av hva de er interessert i. Dette gir deg en unik erfaring før du skal ut i arbeidslivet som stjernekonditor!

Opptakskrav/Søknad

Generell studiekompetanse eller yrkesfaglig kokkelinje. Ta kontakt med skolen for mer informasjon om opptakskrav.

Studiefakta, Tittel m.m

Ettårig sertifikat som konditor

Kostnader

Alle utdanningene koster 17 550 CHF per termin. Dette inkluderer helpensjon. Kontakt Lånekassen for informasjon om lån og stipend.

Videopresentasjon

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Konditorutdanning: Swiss Pastry and Chocolate Arts.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Culinary Arts Academy

Culinary Arts Academy

Culinary Arts Academy i Sveits

Har du ambisjoner om en vellykket karriere i kulinariske kunster og kokkefaget? Drømmer du om å bli blant de beste kokkene i bransjen? Culinary Arts Academy i Sveits gir deg verktøy til å klare nettopp det!

Lange tradisjoner og moderne kjøkken kombinert med lidenskap og engasjement for det absolutt beste innen kokkefaget gjør at Culinary Arts Academy Switzerland gir deg alt du trenger for å skape en kreativ og kulinarisk karriere som kokk. Skolen er lokalisert av sentrum av Lucerne og Le Bouveret, omringet av både italiensk og fransk kulinarisk tradisjon.

Velg mellom følgende utdanninger:

Hvorfor bør du velge Culinary Arts Academy?

Grunnene til at du bør velge Culinary Arts Academy i Sveits er mange. De tilbyr state-of-the-art-trening og har moderne kjøkkenfasiliteter. Sveits er dessuten kjent for de fineste kulinariske tradisjoner, og drar dessuten nytte av fordelene ved å ligge midt i hjertet av Europa. I tillegg får du en svært verdifull kokkeerfaring gjennom skolens betalte praksisperioder.

Hands-on-kitchen og verdifull kokkepraksis

Kokkeskolen er lokalisert midt i Europa, og har et sterkt fokus på europeisk mat. De arbeider med det som kalles "hands-on-kitchen" hvor kokkestudentene først ser læreren lage mat, og deretter får lage selv. Små klasser og personlig kontakt er viktig for Culinary Arts Academy Switzerland, og de legger stor vekt på å bli kjent med hver elev og studentenes mål. 

Praksisplass på Michelin-restaurant

Praksisen ved The Culinary Arts Academy Switzerland kan gjennomføres på noen av de beste Michelinstjernerestaurantene og 4-5-stjernes hotellene i Sveits. Skolen har som nevnt mange samarbeidspartnere, og er svært behjelpelige både når det gjelder praksisutplassering og jobb etter endt utdanning.

Studere kokkekunst

Vis alle utdanninger fra Culinary Arts Academy

Kontaktinformasjon til Culinary Arts Academy

Culinary Arts Academy

Löwenstrasse 16
6004 Luzern

Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Konditorutdanning: Swiss Pastry and Chocolate Arts:

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!