Vis studentum.no som: Mobil

Kulinarisk kunst - Bachelor

Culinary Arts Academy
Sammendrag
Bachelor
Le Bouveret
3 år inklusive praksis
Heltid
Støttet av lånekassen
Januar / April / Juli / Oktober
Klasserom

Kulinarisk kunst - Bachelor

Anerkjent bachelor i Kulinarisk kunst - Culinary Arts Academy i Sveits

Vil du jobbe med gastronomi og kulinarisk kunst? Vil du ha de tekniske ferdighetene som trengs for å bli en toppkokk? Ta kokkeutdanningen din i Sveits, og bli en av bransjens beste på kreativ kokkekunst! Utdanningen passer for deg som er lidenskapelig opptatt av mat, har et talent for kreativ og estetisk matlaging eller bare vil lære mer om faget.

Om utdanningen

Kokkeutdanningen gir deg kunnskapen, forståelsen og sansen du trenger for å starte en fremgangsrik karriere innen kulinarisk kunst. Gjennom små klasser og et tett samarbeid med lærerne får du den personlige oppmerksomheten du trenger for å utvikles til en kreativ og individuell kokk. Du får også praktisere i skolens fine-dining restaurant i løpet av teoriterminen, og får dermed den praktiske erfaringen du trenger for å være godt forberedt til praksisperioden. 

Det første og andre året i utdanningen er en del av bachelorutdanningen. Når du har gjennomført to års utdanning mottar du Swiss Grand Diploma og kan videre velge å fortsette med ytterligere et år for å fullføre bachelorgraden. Det siste året består av teoretiske studier med fokus på lederskap og markedsføring. Bachelorgraden er akkreditert av University of Derby, England. 

Hva lærer du på kulinarisk kokkeutdanning?

Som kokkestudent ved Culinary Arts Academy Switzerland vil du lære om alt fra produktvitenskap, kulinariske teknikker, matlaging, ernæring, hygiene, presentasjon og ulike retter. Utdanningen er anerkjent i det internasjonale kokkemiljøet, og inneholder ett års betalt praksis.

Culinary Arts Academy Switzerland legger stor vekt på å tilby studenten muligheten til å aktivt utvikle seg til en profesjonell kokk. Dette gjør man ikke bare gjennom undervisning i klasserommet, men også gjennom utflukter til restauranter, vingårder, matprodusenter, messer og gastronomiske arrangementer.

Internasjonal betalt praksis

Etter to terminer på skolen i Sveits har alle studenter seks måneder internasjonal betalt praksis. Denne praksisen foregår ofte på Michelin-restauranter eller luksusrestauranter på 5-stjerners hoteller. Gjennom skolens fantastiske internasjonale nettverk vil du få mulighet til å ha praksis i Norge, eller hvor du vil i verden, samtidig som du får erfaring med å jobbe med kokker i verdensklasse.

Hvor kan du jobbe med bachelor i Culinary Arts?

En student som har fullført en bachelorgrad i Culinary Arts bør forvente å få en posisjon i et kjøkken på et 4-5 stjerners hotell eller en luksusrestaurant. Studentene fra Culinary Arts Academy har også den teoretiske kunnskapen til å raskt kunne klatre til en lederstilling dersom det er ambisjonen.

Culinary Arts Academys rekrutteringseksperter hjelper deg med å finne praksisplass og jobb etter endt utdanning. Dette gjøres gjennom skolens internasjonale rekrutteringsforum (IRF) og gjennom løpende veiledning i løpet av studiet.

En internasjonal opplevelse

I løpet av tiden på skolen inngår kost og losji på skolens campus i Le Bouveret, med utsikt over Genèvesjøen. All undervisning foregår på engelsk på skolens internasjonale campus der alle verdenshjørnene er representert. Dette innebærer at du ikke bare får en utdannelse i verdensklasse og blir inspirert av ulike matkulturer; du får også nye venner og muligheten til å knytte kontakter over hele verden.

For kontakt eller mer informasjon om Kulinarisk kunst - Bachelor, vennligst fyll inn en interessemelding.

Videopresentasjon

Opptakskrav/Søknad

Generell studiekompetanse eller yrkesfaglig kokkelinje. Ta kontakt med skolen for mer informasjon om opptakskrav.

Kostnader

Programmet oppfyller alle Lånekassens krav og kan finansieres av Lånekassen etter godkjent søknad.

Kontakt skolen for mer informasjon om kostnader. 

Andre hotellskoler i Swiss Education Group

Culinary Arts Academy er en del av anerkjente Swiss Education Group, som består av fire ulike hotellskoler med hvert sitt fokusområde:

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Kulinarisk kunst - Bachelor.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Culinary Arts Academy

Culinary Arts Academy i Sveits

Har du ambisjoner om en vellykket karriere i kulinariske kunster og kokkefaget? Drømmer du om å bli blant de beste kokkene i bransjen? Culinary Arts Academy i Sveits gir deg verktøy til å klare nettopp det!

Culinary Arts Academy i Sveits er kjent som en av verdens fremste skoler for kokker og konditorer. Med campus i Le Bouveret, ligger skolen i hjertet av Europa, omringet av kulinariske tradisjoner fra både Italia og Frankrike.

Om utdanningene

Lange tradisjoner og moderne kjøkken kombinert med lidenskap og engasjement for det absolutt beste innen kokkefaget gjør at Culinary Arts Academy Switzerland gir deg alt du trenger for å skape en kreativ og kulinarisk karriere som kokk.  

Både konditor- og kokkeutdanningene kombinerer praktiske emner med lederskapskurs. Målet er at du skal utvikle de ferdighetene som er nødvendige for å bli en fremgangsrik internasjonal kokk eller konditor. Bachelorgradene inneholder også betalte praksisperioder hvor du får mulighet til å arbeide på noen av verdens fremste restauranter.

Velg mellom følgende utdanninger:


Hvorfor bør du velge Culinary Arts Academy?

Grunnene til at du bør velge Culinary Arts Academy i Sveits er mange. De tilbyr state-of-the-art-trening og har moderne kjøkkenfasiliteter. Med små klasser, med bare 12 studenter i hver gruppe, får hver student den oppmerksomheten de trenger for å utvikle seg på kjøkkenet. Sveits er dessuten kjent for de fineste kulinariske tradisjoner, og drar nytte av fordelene ved å ligge midt i hjertet av Europa. I tillegg får du en svært verdifull kokkeerfaring gjennom skolens betalte praksisperioder.

Praksisplass på Michelin-restaurant

Praksisen ved The Culinary Arts Academy Switzerland kan gjennomføres på noen av de beste Michelin-restaurantene og 4-5-stjernes hotellene i Sveits. Skolen har som nevnt mange samarbeidspartnere, og er svært behjelpelige både når det gjelder praksisutplassering og jobb etter endt utdanning.

Delta på åpen dag 

Er du interessert i å studere ved Culinary Arts Academy? Skolen arrangerer åpen dag flere ganger i året hvor du har mulighet til å få den informasjonen du trenger for å ta ditt utdanningsvalg. Fly direkte fra Oslo, ta med en venn eller et familiemedlem og få en forsmak på det som kan bli din vei til drømmejobben. Kontakt skolen for mer informasjon.

Utdanninger som oppfyller lånekassens krav

Alle programmene oppfyller alle Lånekassens krav og kan finansieres av Lånekassen etter godkjent søknad.

Har du spørsmål om kostnader, innkvartering, studiene eller lignende? Skolen hjelper deg gjerne med svar på alle dine spørsmål. Kontakt Culinary Arts Academy her.

Vis alle utdanninger fra Culinary Arts Academy

Kontaktinformasjon til Culinary Arts Academy

Culinary Arts Academy

Route Cantonale 51
1897 Le Bouveret

Tlf: 0046 (0) 8 533 324 18
swisseducation.no

Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Kulinarisk kunst - Bachelor:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!