Vis studentum.no som: Mobil

Altitude – Paragliding – Sør Afrika

Valdres Folkehøgskule
Sammendrag
Varighet: 1 år
Pris: 156 250 NOK
Studielån/Stipend: Ja
Heltid/Deltid: Heltid
Søknadsfrist: Rullerende opptak fra 1. februar
Utdanningsinstitutt: Valdres Folkehøgskule
Type utdanning: Folkehøgskole
Oppstart: Høst - Valdres

Altitude – Paragliding – Sør Afrika

Altitude - Paragliding - Sør Afrika

Drømmer du om høyder, vind, fjell og naturopplevelser? Er du interessert i surfing, kiting og klatring? Da kan linjen Altitude - Paragliding ved Valdres Folkehøgskule være det riktige valget for deg.

På linjen Altitude - Paragliding vil du bli kurset til å fly paraglider. Kurset gir deg kompetanse til å fly på egen hånd - når du måtte ønske det, og hvor du selv vil!

Varierte aktiviteter og friluftsliv

Linjen vil også fokusere på annet som har med høyder og vind å gjøre. Du vil blant annet få muligheten til klatring, kiting og windsurfing. Med Valdres Folkehøgskules ideelle beliggenhet vil du også få Jotunheimen - med sine kvasse rygger og majestetiske topper - som din lekeplass dette året.

Har du en drøm om å bestige en fjelltopp, pakke ut vingen, spenne på deg seletøyet og løpe ut i fritt svev høyt over bakken? På linjen Altitude - Paraglider får du sjansen til nettopp dette!

Opptakskrav/Søknad

Det kreves ingen forkunnskaper eller erfaringer for å starte på Altitude - Paragliding, men du må være aktiv og motivert!

Kriterier for tilbud om skoleplass ved Valdres Folkehøgskule:

  • Aldersgrensen er 18 år, men kan fravikes
  • Fravær og orden-/oppførselskarakterer fra tidligere skolegang
  • Inntak av elever med særskilt tilretteleggingsbehov gjøres ut fra skolens kapasitet og kompetanse
  • Skolen vurderer klassesammensetningen
  • Tidspunkt for mottatt søknad kan være avgjørende.

Studiefakta, Tittel m.m

Dersom du har et fremmøte på minst 90%, vil et år på folkehøgskole gi deg to tilleggspoeng ved opptak til offentlig høyere utdanning.

Kostnader

Undervisningen er gratis. Alle aktiviteter, transport, reiser og undervisningsmateriell må du som elev betale, og det er kalkulert inn i fastprisen.

Valdres Folkehøgskule

Valdres Folkehøgskule - rå natur og intense opplevelser

Får du et kick av rå natur og intense opplevelser? Da er Valdres Folkehøgskule midt i blinken for deg. Her finner du et bredt spekter av linjer, hvor aktiviteter i naturen står i fokus. Ved Valdres Folkehøgskule får du muligheten til å dra på tur både i det beste Norge har å tilby, samt dra på spennende reiser i utlandet!

Avhengig av linjevalget ditt kan du få oppleve blant annet fjellsport i Himalaya, paragliding i Mexico og hundekjøring i Alaska. Sjekk ut hvilke muligheter du har på de forskjellige linjene ved Valdres Folkehøgskule.

Aktiviteter året rundt med Valdres Folkehøgskule

Valdres Folkehøgskule ligger ved foten av Jotunheimen - med umiddelbar nærhet til fjell og natur. Her er det snø fra november til mai, og i vintersesongen er det kjørt opp 1200 km med langrennsløyper. I tillegg til skibakker og løyper har folkehøgskolen tilgang til en rekke andre fasiliteter. Her kan man blant annet nevne gymsal og styrketreningsrom, buldrerom, sandvolleyballbane, grusbane/fotballbane, klatrefelt, skistall og prepperom, samt keramikk-, tekstil- og sløydsal. Disse benyttes også i valgfagene ved skolen.

Vis alle utdanninger fra Valdres Folkehøgskule

Kontaktinformasjon til Valdres Folkehøgskule

Valdres Folkehøgskule


Valdres Folkehøgskule
N-2920 Leira i Valdres

Tlf: 61 35 95 00

Beskrivelse og bosted