Vis studentum.no som: Mobil
Sammendrag
Deltid
12 studieblokker á 22 timer eller delvis nettbasert
Yrkesrettede kurs og utdanninger
52 900 NOK
Søknadsfrist: Løpende opptak
Løpende
Bergen, Drammen, Fredrikstad, Kristiansand, Oslo, Stavanger - Vis alle  

Personlig Trener

personlig trener - akademiet for personlig trening

Utdann deg til Personlig Trener på AFPT

Du blir aldri en bedre PT enn den utdannelsen du tar. Derfor har vi på AFPT lagt vekt på å ha de beste foreleserne. Og derfor har vi et tilpasset studieløp som utvikler talentet ditt og gjør deg til en etterspurt Personlig Trener. Gjennom 15 år har vi utdannet over 5000 trenere på ulike nivåer. Blir du den neste?

Fleksibel PT-utdanning

Det er flere grunner til at mange mener at Akademiet har landets beste utdannelse for Personlig Trenere – ikke minst fordi vi tilpasser studiet til den enkelte students livssituasjon og ambisjoner. Studiet skjer gjennom helgesamlinger, nettbasert undervisning eller en kombinasjon. Uansett hvilken studieform du velger, er pensum og forelesere de samme.

Høyt faglig nivå

Studiet holder et høyt faglig nivå med det mest komplette og engasjerte lærerteamet vi noensinne har hatt. Studiematerialet er digitalt, det blir oppdatert to ganger i året og du har livslang tilgang til det. Du blir en del av et lukket studentforum med foreleserne og du får lydfiler av alle forelesningene.

Vår PT-utdannelse gir deg en EHFA nivå 4 sertifisering. Det gjør deg attraktiv som PT i både inn- og utland.

Vil du studere personlig trening som årsenhet?

Ikke bare kan du velge å ta utdannelsen til personlig trener, du kan bygge din egen årsenhet i tråd med bransjens kommende krav. Les mer her!

Moduler i utdanningen

 • Teoretisk undervisning
 • Praktisk undervisning
 • Multiple choice tester
 • Førstehjelpskurs
 • Antidoping Norge
 • Teoretisk eksamen
 • Praktisk eksamen

Opptakskrav/Søknad

Akademiet for Personlig Trening har som målsetning å tilby Personlig Trener-utdannelse til alle de som ønsker det. Det er ikke alltid er de med best akademiske bakgrunnskunnskaper som blir de beste Personlige Trenerne. Interesse for trening, helse og velvære kan hjelpe deg langt på vei, og er av like stor viktighet.

I tillegg til dette er det mange som ønsker seg en omfattende kunnskap om trening, ernæring, helse og velvære til eget bruk, uten at de har tenkt å jobbe som Personlige Trenere i ettertid.

For å kunne delta på utdannelsen har skolen følgende absolutte krav

 • Alder over 18 år
 • Fravær av sykdom eller eksisterende skader som kan forverres under, eller hindre deg fra å gjennomføre utdannelsen
 • Egenerklæring på at utdannelsen gjennomføres på eget ansvar
 • Tilstrekkelige norskkunnskaper til å kunne tilegne seg kunnskap basert på norsk pensum, samt avlegge skriftlig eksamen.

Ønskede tilleggskrav er

 • Bakgrunn innen trening og/eller noen form for behandlingsmetoder
 • Lærevilje

Studiefakta, Tittel m.m

AFPTs PT-utdannelse gir deg en EHFA nivå 4 sertifisering. Det gjør deg attraktiv som PT i både inn- og utland.

Krav for godkjennelse

For godkjent utdannelse kreves det 80% deltagelse på samlinger, samt beståtte arbeidskrav og eksamen. I tillegg må alle studieavgifter være betalt i sin helhet, eller i henhold til betalingsplan.

Kostnader

Pris: Fra kr 52,900,-

Studieavgiften inkluderer studiemateriell, alle forelesninger og filmer i utdannelsen, kurs i førstehjelp, samt ett (1) forsøk på praktisk og teoretisk eksamen. Studieavgiften inneholder et nettbasert spesialutviklet Facebook-kurs i markedsføring og gratis tilgang til PT Flow i studieperioden. I tillegg kommer bonusmateriale om salg, markedsføring og coaching for en personlig trener.

Utenlandsstudier koster kr 65.900,- (2018). Inkludert reise og opphold (med Gardermoen som utreisested).

Betalingsløsninger

AFPT har fleksible betalingsløsninger og tilbyr rentefri avbetaling. Hele studiet skal betales i løpet av maksimalt seks måneder etter studiets eller studentens oppstart dersom ikke egen avtale eller finansiering foreligger.

I tillegg finnes nedbetaling via SVEA Finans på 12, 24 eller 36 måneder. Det tilkommer 45 NOK i administrasjonsgebyr for hver faktura som sendes fra AFPT.

Videopresentasjon

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Personlig Trener.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Akademiet for Personlig Trening (AFPT)

AFPT Akademiet for Personlig Trening

Akademiet for Personlig Trening (AFPT)

Leter du etter den beste og tryggeste veien frem til et yrke innen trening og helse? Ta utdanning på Akademiet for Personlig Trening!

AFPT ble etablert så sent som i januar 2005. Siden den gang har vi utvidet studietilbudet til å inkludere flere utdannelser, kurs og fagsamlinger som tar deg i den retningen du ønsker å gå. Vår målsetning er å tilby den mest skreddersydde utdannelsen i Norge for Personlig Trening, samt hele tiden utvikle vårt tilbud til å bli den mest komplette utdannelsesinstansen innen trening, ernæring og helse.

Ny kunnskap om trening, ernæring og helse

Utdannelsene vektlegger ny kunnskap og vil hele tiden forsøke å fremføre den siste kunnskapen innen trening, ernæring og helse. Studentene skal kunne forklare, motivere, demonstrere og inspirere klienter om og i metoder for å øke deres livskvalitet, helse og prestasjon.

Den utdannende skal ha kompetanse til å kunne identifisere behov, ønsker, evner og kapasitet hos individer og tilrettelegge trening og kosthold for at den enkelte skal oppnå sine bestemte mål. Dette, i kombinasjon med forståelse av og om de viktigste områdene relatert til sikker og profesjonell utøvelse av sitt yrke skal gjøre AFPT til markedets prefererte instans for utdannelse.

studere personlig trening på afpt

Fleksibel utdanning

På AFPT tilpasser vi studiet til den enkelte students livssituasjon og ambisjoner. Studiet skjer gjennom helgesamlinger, nettbasert undervisning eller en kombinasjon. Uansett hvilken studieform du velger, er pensum og forelesere de samme.

Lærere og forelesere i særklasse

Vi har samlet det mest komplette lærerteamet AFPT noen sinne har hatt. Lærerstaben inkluderer fysioterapeuter, manuellterapeuter, personlige trenere, naprapater, osteopater, ernæringsfysiologer, styrkeløftere og vektløftere, massører og coacher. Kombinert med praktisk faglig erfaring fra daglig virke, forfatter- og utdannelseserfaring, formidlingsevne og engasjement, mener vi at våre lærere representerer den ypperste utdanningsspesialiserte fagkombinasjonen på våre fagområder.

Studietilbud

I tillegg til utdanning innen personlig trening og kosthold, tilbyr AFPT en rekke ulike kurs som eksempelvis Førstehjelp, Sertifisert trener for barn og unge, Biomekanikk og avansert øvelsesanalyse, Functional Fitness trainer, Anatomi/Fysiologi, Massasje ++

Vis alle utdanninger fra Akademiet for Personlig Trening (AFPT)

Kontaktinformasjon til Akademiet for Personlig Trening (AFPT)

Akademiet for Personlig Trening (AFPT)

Pilestredet 75C
0354 Oslo


Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Personlig Trener:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!