Vis studentum.no som: Mobil
Sammendrag
Heltid
6 år, 360 studiepoeng
Profesjonsstudium
Ja
Oslo

Om utdanningen

Profesjonsstudium i teologi

Ønsker du å være en som leder og veileder andre? Vil du formidle tro, mening og håp? Da er teologistudiet noe for deg.

Profesjonsstudiet i teologi gir deg mange muligheter. I studietiden kan du fordype deg i forskningsbasert kunnskap om teologi, og samtidig få testet dine ferdigheter i praksis. Studiet gir dyp kunnskap om kristne kildeskrifter og tradisjon.

Studiefakta, Tittel m.m

Fullført grad gir tittelen Cand.theol. (Candidatus/candidata theologiae). 

Den vanligste karriereveien etter fullført studium er å bli prest i Den norske kirke.

MF vitenskapelig høyskole for teologi, religion og samfunn

MF vitenskapelig høyskole for teologi, religion og samfunn

MF vitenskapelig høyskole for teologi, religion og samfunn (tidligere Det teologiske menighetsfakultet) er en akkreditert, vitenskapelig høyskole.

MF ble stiftet i 1907 som en uavhengig teologisk institusjon på universitetsnivå og er Norges største tilbyder av teologisk utdanning og forskning. MF har ca. 110 ansatte, 1300 studenter og ca. 60 på doktorgradsprogrammet (ph.d.)

Fra 1967 har MF tilbudt kristendoms- og religionsfaglig utdanning for skole og samfunn. I takt med behovene har MF utviklet en bred portefølje av profesjonsutdanninger til kirke og skole. Den religiøse og livssynsmessige demografien i Norge har endret seg betraktelig. Det er økende behov for og etterspørsel etter kunnskap og kvalitet i forskning, utdanning og formidling om religion og samfunn. MF møter denne utfordringen gjennom tverrdisiplinær forskning på religion og samfunn, samt relevante bachelor-, master- og ph.d.-programmer i teologi, religion og samfunn.

Vis alle utdanninger fra MF vitenskapelig høyskole for teologi, religion og samfunn

Kontaktinformasjon til MF vitenskapelig høyskole for teologi, religion og samfunn

MF vitenskapelig høyskole for teologi, religion og samfunn

Gydas vei 4
0302 Oslo

Tlf: 22 59 05 00
www.mf.no

Studentene setter karakterer

Gjennomsnittsrangering: 4

Basert på 1 omtaler

Hanne
(4)
Alle lærer forskjellig. MF har et system som passer både de som liker å arbeide jevnt og trutt, men også for de som trives best med skippertaksjobbing rett før eksamen. Lærerne er forskjellig og har ulike lærestiler, men de fleste klarer å få fram stoffet på en interessant og saklig måte. Men det beste med MF er nok den sosiale situasjonen. Til ...
Vis hele omtalen
OMTALER
Vurdering
(4,0)
Basert på 1 omtaler