Vis studentum.no som: Mobil

Erfaringsbasert master i kirkelig undervisning

MF vitenskapelig høyskole for teologi, religion og samfunn
Sammendrag
Master
Oslo
1.5 år
Heltid

Erfaringsbasert master i kirkelig undervisning

Å gi barn og unge kristendomskunnskap gjennom fortellinger, opplevelser, ritualer og lek er en viktig oppgave for kateketen. Fullført studieprogram gir tittelen erfaringsbasert Master i kirkelig undervisning.

Kateketen er menighetens undervisningsleder. Kateketen har liturgiske funksjoner og forkynnelsesoppgaver og legger til rette for barn, unge og andre gruppers deltakelse i gudstjenester. Trosopplæring er en sentral del av menighetens liv. Trosopplæringsreformen i Den norske kirke har skapt et stort behov for kvalifiserte kateketer. På MF kan du ta masterstudiet som kvalifiserer til arbeid som kateket i Den norske kirke.

MF vitenskapelig høyskole for teologi, religion og samfunn

MF vitenskapelig høyskole for teologi, religion og samfunn

MF vitenskapelig høyskole for teologi, religion og samfunn (tidligere Det teologiske menighetsfakultet) er en akkreditert, vitenskapelig høyskole.

MF ble stiftet i 1907 som en uavhengig teologisk institusjon på universitetsnivå og er Norges største tilbyder av teologisk utdanning og forskning. MF har ca. 110 ansatte, 1300 studenter og ca. 60 på doktorgradsprogrammet (ph.d.)

Fra 1967 har MF tilbudt kristendoms- og religionsfaglig utdanning for skole og samfunn. I takt med behovene har MF utviklet en bred portefølje av profesjonsutdanninger til kirke og skole. Den religiøse og livssynsmessige demografien i Norge har endret seg betraktelig. Det er økende behov for og etterspørsel etter kunnskap og kvalitet i forskning, utdanning og formidling om religion og samfunn. MF møter denne utfordringen gjennom tverrdisiplinær forskning på religion og samfunn, samt relevante bachelor-, master- og ph.d.-programmer i teologi, religion og samfunn.

Vis alle utdanninger fra MF vitenskapelig høyskole for teologi, religion og samfunn

Kontaktinformasjon til MF vitenskapelig høyskole for teologi, religion og samfunn

MF vitenskapelig høyskole for teologi, religion og samfunn

Gydas vei 4
0302 Oslo

Tlf: 22 59 05 00

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!