Vis studentum.no som: Mobil

MF vitenskapelig høyskole for teologi, religion og samfunn

MF vitenskapelig høyskole for teologi, religion og samfunn (tidligere Det teologiske menighetsfakultet) er en akkreditert, vitenskapelig høyskole.

MF ble stiftet i 1907 som en uavhengig teologisk institusjon på universitetsnivå og er Norges største tilbyder av teologisk utdanning og forskning. MF har ca. 110 ansatte, 1300 studenter og ca. 60 på doktorgradsprogrammet (ph.d.)

Fra 1967 har MF tilbudt kristendoms- og religionsfaglig utdanning for skole og samfunn. I takt med behovene har MF utviklet en bred portefølje av profesjonsutdanninger til kirke og skole. Den religiøse og livssynsmessige demografien i Norge har endret seg betraktelig. Det er økende behov for og etterspørsel etter kunnskap og kvalitet i forskning, utdanning og formidling om religion og samfunn. MF møter denne utfordringen gjennom tverrdisiplinær forskning på religion og samfunn, samt relevante bachelor-, master- og ph.d.-programmer i teologi, religion og samfunn.


Utdanninger

Kontakt skolen

MF vitenskapelig høyskole for teologi, religion og samfunn

Gydas vei 4
0302 Oslo

Tlf: 22 59 05 00


Omtaler

Gjennomsnittsrangering: 4

Basert på 1 omtaler

Hanne
Alle lærer forskjellig. MF har et system som passer både de som liker å arbeide jevnt og trutt, men også for de som trives best med skippertaksjobbing rett før eksamen. Lærerne er forskjellig og har ulike lærestiler, men de fleste klarer å få fram stoffet på en interessant og saklig måte. Men det beste med MF er nok den sosiale situasjonen. Til ...
Vis hele omtalen
OMTALER
Omtale av skolen
(4,0)
Basert på 1 omtaler