Vis studentum.no som: Mobil
Sammendrag
Master
Oslo
2 år
Heltid

Master i teologi

Hvem er Gud? Hvilken rolle har religion i samfunnet? Hva er et menneske?

Som student på master i teologi får du muligheten til å diskutere og arbeide med spørsmål som mennesker alltid har stilt og alltid vil stille.

I løpet av studiet får du solid teologisk kompetanse og blir utfordret både faglig og personlig. Studiet vil stimulere til helhetsforståelse, og til å utvikle evnen til selvstendig refleksjon, metodisk arbeid og god skriftlig framstilling av fagstoffet.

Du kan velge å fordype deg i hele spekteret av teologiske fag, eller spesialisere deg mer inn mot enkelte fagområder. Ta kontakt med studierådgiver for å få hjelp til å sette sammen din mastergrad.

Med en master i teologi er du godt utrustet for arbeidslivet. Master i teologi har seks ulike studieretninger/spesialiseringer. Dersom du velger spesialisering i kirkelig undervisning, blir du kvalifisert til å være kateket i Den norske kirke. Les mer om profesjonsstudiet i kirkelig undervisning (kateket) her.

På MF møter du toppsjiktet av forskere og lærere innen teologi. Vi er det største og bredeste teologiske fagmiljøet i Norge. Her får du bli med på å forme hva teologi er i dag og i framtiden.

MF vitenskapelig høyskole for teologi, religion og samfunn

MF vitenskapelig høyskole for teologi, religion og samfunn

MF vitenskapelig høyskole for teologi, religion og samfunn (tidligere Det teologiske menighetsfakultet) er en akkreditert, vitenskapelig høyskole.

MF ble stiftet i 1907 som en uavhengig teologisk institusjon på universitetsnivå og er Norges største tilbyder av teologisk utdanning og forskning. MF har ca. 110 ansatte, 1300 studenter og ca. 60 på doktorgradsprogrammet (ph.d.)

Fra 1967 har MF tilbudt kristendoms- og religionsfaglig utdanning for skole og samfunn. I takt med behovene har MF utviklet en bred portefølje av profesjonsutdanninger til kirke og skole. Den religiøse og livssynsmessige demografien i Norge har endret seg betraktelig. Det er økende behov for og etterspørsel etter kunnskap og kvalitet i forskning, utdanning og formidling om religion og samfunn. MF møter denne utfordringen gjennom tverrdisiplinær forskning på religion og samfunn, samt relevante bachelor-, master- og ph.d.-programmer i teologi, religion og samfunn.

Vis alle utdanninger fra MF vitenskapelig høyskole for teologi, religion og samfunn

Kontaktinformasjon til MF vitenskapelig høyskole for teologi, religion og samfunn

MF vitenskapelig høyskole for teologi, religion og samfunn

Gydas vei 4
0302 Oslo

Tlf: 22 59 05 00

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!