Vis studentum.no som: Mobil
Sammendrag
Heltid
1 år, 60 studiepoeng
Årsstudium
Ja
Oslo

Om utdanningen

Årsstudium i samfunnsfag

Samfunnsfaget på MF gir deg dypere forståelse av hva samfunn er, og hvilke endringer som utfordrer oss både lokalt og globalt. Du får blant annet trening i å analysere nåtidens verdidiskusjoner og forstå religioners rolle i samfunnet. 

Du vil lære mer om:

  • Samfunnsfaglig teori og metode
  • Det flerkulturelle Norge
  • Religion og samfunn
  • Velferdsstat og medborgerskap
  • Internasjonal politikk

Studiefakta, Tittel m.m

Fullført studieprogram gir ingen tittel, men 60 studiepoeng som kan bygges ut til en bachelorgrad, f.eks. Bachelor i kultur- og samfunnsfag.

MF vitenskapelig høyskole for teologi, religion og samfunn

MF vitenskapelig høyskole for teologi, religion og samfunn

MF vitenskapelig høyskole for teologi, religion og samfunn (tidligere Det teologiske menighetsfakultet) er en akkreditert, vitenskapelig høyskole.

MF ble stiftet i 1907 som en uavhengig teologisk institusjon på universitetsnivå og er Norges største tilbyder av teologisk utdanning og forskning. MF har ca. 110 ansatte, 1300 studenter og ca. 60 på doktorgradsprogrammet (ph.d.)

Fra 1967 har MF tilbudt kristendoms- og religionsfaglig utdanning for skole og samfunn. I takt med behovene har MF utviklet en bred portefølje av profesjonsutdanninger til kirke og skole. Den religiøse og livssynsmessige demografien i Norge har endret seg betraktelig. Det er økende behov for og etterspørsel etter kunnskap og kvalitet i forskning, utdanning og formidling om religion og samfunn. MF møter denne utfordringen gjennom tverrdisiplinær forskning på religion og samfunn, samt relevante bachelor-, master- og ph.d.-programmer i teologi, religion og samfunn.

Vis alle utdanninger fra MF vitenskapelig høyskole for teologi, religion og samfunn

Kontaktinformasjon til MF vitenskapelig høyskole for teologi, religion og samfunn

MF vitenskapelig høyskole for teologi, religion og samfunn

Gydas vei 4
0302 Oslo

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!

Du kan kanskje også være interessert i: