Vis studentum.no som: Mobil

Veterinær - profesjonsstudium ved University of Veterinary Medicine and Pharmacy (UVMP) i Kosice, Slovakia.

Agder Vitenskapsakademi
Sammendrag
Heltid
6 år
Profesjonsstudium
Oppstart: september 2021 - Kosice
Ja

Veterinær - profesjonsstudium ved University of Veterinary Medicine and Pharmacy (UVMP) i Kosice, Slovakia.

Fra 2019 kan  Agder Vitenskapsakademi tilby 6-årig veterinærstudium i samarbeidet  med University of Veterinary Medicine and Pharmacy (UVMP) i Kosice, Slovakia 

UVMP har lang erfaring med engelskspråklig veterinærutdanning, og har også hatt norske veterinærstudenter i mange år. Av universitetets 2000 studenter deltar rundt 300 på de engelskspråklige studiene. Flest av disse studentene kommer fra Norge, Storbritannia, Irland, Island og Hellas, men den internasjonale studentgruppen har også representanter fra Sverige, Finland, USA, Malta, Tyskland, Israel, Kypros, Canada, Hongkong og andre land.  

For kontakt eller mer informasjon om Veterinær - profesjonsstudium ved University of Veterinary Medicine and Pharmacy (UVMP) i Kosice, Slovakia. , vennligst fyll inn en interessemelding.

Opptakskrav/Søknad

Du kan søke gjennom Agder Vitenskapsakademi hvis:

  1. Du er nordisk statsborger eller ha varig oppholdstillatelse i et nordisk land
  2. Du har generell studiekompetanse

Alle som oppfyller  kriteriene ovenfor innen studiestart eller gjeldende frist kan søke.

Vi anbefaler følgende fagkombinasjonen biologi 1+2 og kjemi 1+2

Det er  resultatet på den skriftligeentrance exam som avgjør opptaket, uavhengig av karakterene fra videregående skole. Du kan forberede deg til opptakstesten ved å kjøpeoppgavebøker for 4 Euro pr bok. 

Prøven kan avlegges i  Oslo (hvis nok kandidater).

Mangler du realfagene fra videregående skole så anbefaler vi å ta disse som privatist. I Norge kan du melde deg opp som privatist 1. februar for vårsemesteret og 15. september for høstsemesteret.

Studiefakta, Tittel m.m

Etter fullført veterinærstudium ved UVMP får kandidatene tittelen „Doctor of Veterinary Medicine“ (DVM) som er en internasjonalt anerkjent tittel.  

Kostnader

Søknadsavgifter til UVMP:

UVMP har to søknadsavgifter på til sammen 60 Euro. Du finner nødvendig betalingsinformasjonher.

application fee : 50 Euro
Tilleggsavgift: 10 Euro

Tuition fee - skolepenger

Tuition fee: 8000 Euro for studieåret 2019/20. 

Dagens valutakurser finner du her

Administrasjonsavgift

Søkere som får tilbud om studieplass og vil ta imot studieplassen må betale en administrasjonsavgift på 3500 NOK til Agder Vitenskapsakademi. Betalingsfrist og faktura sender vi til deg med e-post sammen med studieplasstilbudet.

Denne avgiften dekker noen av våre kostnader knyttet til søknadsbehandling og dokumentarbeid, og ikke minst kommunikasjon med og veiledning av aksepterte søkere frem til studiestart. Vi har også kontakt med mange studenter etter studiestart og tilbyr veiledning og støtte ved behov.

Agder Vitenskapsakademi

Medisin i Polen

Medisinstudier, odontologi, fysioterapi og farmasi i Polen og Tsjekkia

Vil du studere medisin eller andre medisinske fag i utlandet? Agder Vitenskapsakademi hjelper deg med å komme inn på medisin, fysioterapi, farmasi, odontologi eller sykepleie i Polen eller Tsjekkia!

Agder Vitenskapsakademi er inntakskontor for de tre anerkjente polske universitetene Poznan University of Medical SciencesCollegium Medicum, Nicolaus Copernicus University i Bygdoszcz og Medical University of Gdansk, samt Masaryk University i Tsjekkia.

Her tilbys følgende utdanninger:

  Medisin, 6 år (Bygdoszcz)
 
 Medisin, 6 år (Gdansk)
  Medisin, 6 år (Poznan)
  Medisin, 6 år (Brno)
 
Medisin, 4 år (Poznan)
  Fysioterapi (Poznan)
 
Fysioterapi (Brno)
  Farmasi (Poznan)
  Tannlege (Poznan)
  Tannlege (Brno)

Agder Vitenskapsakademi - Din inngang til medisinstudier i Polen og Tsjekkia

Agder Vitenskapsakademi er nordisk inntakskontor for tre anerkjente medisinske universiteter i Polen og Masaryk University i Brno, Tsjekkia. Disse universitetene tilbyr utdanning til lege, tannlege, fysioterapeut eller farmasøyt (Doctor of Pharmacy).

Agder Vitenskapsakademi har lang erfaring med veiledning og rekruttering til studier i Sentral-Europa, og deres tre erfarne veiledere tilbyr god og grundig informasjon fra første kontakt til søknad og helt frem til studiestart.   

Inntakskontoret holder til i Kristiansand, men opptaksprøver tilbys både i Kristiansand og Oslo, og for noen universiteter også i Bergen eller Trondheim. 

Medisin i Polen - Populært studieland for norske studenter

Polen er det landet utenom Norge, som har flest norske medisinstudenter. Universitetene i Poznan, Gdansk og Bydgoszcz holder høy kvalitet på undervisningen.  Aktive ANSA-lokallag i studiebyene bidrar til trivsel og godt samhold blant de norske studentene. .

Som ny student er du garantert plass på et av universitetenes studenthjem når du starter studiet, og mange velger å bo der den første tiden. Det finnes også mange muligheter for å finne rimelige leiligheter på det private markedet.

Studentene har praksis ved store universitetssykehus, ofte med et mye større befolkningsgrunnlag enn i Norge. Dette innebærer at studentene møter et bredt spekter av diagnoser, noe som gir variert og interessant praktisk erfaring. 

Grunnlag for autorisasjon i Norge

Utdanningene i medisin og odontologi er godkjente av norske myndigheter, og vil gi grunnlag for autorisasjon for arbeid i Norge.

Medisinstudenter kan søke LIS1-stillinger (tidligere turnustjeneste) etter samme regler som studenter i Norge.

Alle studiene er også godkjente av Statens Lånekasse for Utdanning, og gir grunnlag for stipend og lån.

Vis alle utdanninger fra Agder Vitenskapsakademi

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Veterinær - profesjonsstudium ved University of Veterinary Medicine and Pharmacy (UVMP) i Kosice, Slovakia. .

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Kontaktinformasjon til Agder Vitenskapsakademi

Agder Vitenskapsakademi

Gimlemoen A6
4604 Kristiansand


Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Veterinær - profesjonsstudium ved University of Veterinary Medicine and Pharmacy (UVMP) i Kosice, Slovakia. :

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!

Du kan kanskje også være interessert i: