Yrkesrettede kurs og utdanninger
4,7 (9 Omtaler)

Dyrlegesekretær

FagSenteret, Nettstudier
Varighet
2 semestre
Undervisning
Heltid/deltid
Studielån/Stipend
Delbetalinger
Pris
33 500 NOK
Undervisningsform
Nettstudier
Neste startdato
Fleksibel oppstart Se detaljer
Søknadsfrist
Søknadsfrist: Løpende opptak
Varighet
2 semestre
Undervisning
Heltid/deltid
Studielån/Stipend
Delbetalinger
Pris
33 500 NOK
Undervisningsform
Nettstudier
Neste startdato
Fleksibel oppstart Se detaljer
Søknadsfrist
Søknadsfrist: Løpende opptak
Få mer informasjon om utdanningen 👍

Dyrlegesekretær

Dyrlegesekretær

FagSenteret tilbyr Dyrlegesekretær-utdanning, også kalt klinikksekretær, dyreklinikksekretær, sekretær etc. Som dyrlegesekretær skal du bistå med mottak, salgsoppgaver og resepsjonistoppgaver i en klinikk eller i andre bedrifter. Du vil jobbe tett med veterinærer, dyrepleiere eller tilsvarende.

Fundamentet i studiet er fagbrev i salg, service og sikkerhet med en spesialisering innen klinikkfag for sekretær. Dyrelegesekretærer utdannes for å bli kvalifisert kontorpersonale. 

En yrkesrettet utdanning

Mange av elevene som utdanner seg ved FagSenteret har fått jobb eller praksisplass de bruker utdanning aktivt. Elever uteksaminert fra FagSenteret tilfører ny kunnskap inn i klinikkene, de har en komplimenterende retning hvor særlig forståelsen av salgsrollen, økonomikunnskap og forståelsen av koordineringen i klinikken er viktig.

Dyrlegesekretærens rolle skal utfylle rollen til veterinæren og dyrepleieren, for å utføre ulike oppgaver i et team. Behovet for mennesker med kjennskap til klinisk utstyr, bestillingsrutiner, lagerføring, kundemottak, service og enkle behandlingsrutiner er et ønske ved veterinærklinikker. Salgsfagbrevet gir også muligheter i relaterte jobber eller kontorarbeid. Du har også krav på lønn etter lønnstrinn med fagbrev, som er regulert etter statens satser.

Jobb ved siden av studiet

Det er ikke noe problem å jobbe samtidig som du studerer ved FagSenteret; tvert imot. FagSenteret har som mål at du skal kunne kombinere studiene med jobb. Vi tilbyr veiledning over nett og har oppfølging via telefon og e-post.

Studiestart

Opptaket skjer fortløpende inntil studieplassene er besatt. Du kan starte når du selv ønsker så lenge du er tatt opp som elev. Vi har 4 digitale samlinger i året i tillegg til digitale forelesninger som er tilgjengelig på nettskolen her sendes også innleveringsoppgavene. Det gis også veiledning og oppfølging over mail og telefon. 

Dyktige forelesere

Ved FagSenteret møter du lærere og forelesere med lang erfaring innen dyrefag. Du møter hundefrisøren Ann Karin og pedagog Tine Skiaker. Tine har utdannet dyrlegesekretærer og assistenter i 15 år.

For kontakt eller mer informasjon om Dyrlegesekretær , vennligst fyll inn en interessemelding.

Kommende startdatoer

1 tilgjengelig startdato

Fleksibel oppstart

  • Nettstudier
  • Nettstudier
  • Søknadsfrist: Løpende opptak

Videre studier/jobbmuligheter

Jobb

Spesialiseringen innen klinikkfag er tilpasset veterinærrelatert sekretærarbeid. Du vil kunne jobbe med alt fra mottak av kunder til kontorarbeid. Studiet retter seg mot deg som vil jobbe i veterinærklinikker, dyrehospital og dyreklinikker, men det er også mulig å bruke kunnskapene til andre roller innen relaterte yrker. Det finnes mange yrker hvor utdannede sekretærer er ettertraktede, blant annet salg- service- og økonomirelaterte yrker.

Videre utdanning

Ved Dyrlegesekretær-utdanningener det også lagt til rette for at du skal kunne ta fagbrev i salgsfaget  (inkludert i prisen – verdi 16000kr). For å gjennomføre dette melder du deg opp til offentlig eksamen.

Opptakskrav/Søknad

Du må oppfylle et av de følgende kriteriene:

  • Generell studiekompetanse
  • Realkompetanse (5 år erfaring innen relevant yrke)
  • Fullført 2 år VGS med fagbrev

Studiefakta, Tittel m.m

Kurs (gir mulighet for å gå opp til fagbrev i salgsfaget)

Kostnader

Nedbetaling

Du blir enig med FagSenteret om hele beløpet betales med en gang eller gjennom flere delbetalinger. Kostnaden kan også deles over betalingsordning som utgjør 1000 kr per mnd over tre år.

Lån- og støtteordning

Hvordan du betaler for utdanningen er opp til deg. FagSenteret har en avtale med DNB Nor om en studielånsordning dersom det er av interesse. LO støtter også fagbrev med 10000 kr for de som er eller blir tilknyttet dem.

Hvorfor velge FagSenteret?

Rullerende opptak

Støttet av lånekassen

Kombinere arbeid

med studier

Jeg vil vite mer!

Bestill informasjon

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Dyrlegesekretær .

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Studentene setter karakterer

Gjennomsnittsrangering: 4,7

Basert på 9 omtaler
Skriv en skoleomtale
5/5
Marlene
04 mar 2020
Min beste investering

Dette året har jeg fullført dyrlegesekretær og fått fagbrev salgsfag. Jeg gikk opp nesten 10 kr i timen og bare det vil forsvare investeringen i løpet av et år. Fikk god kontakt...

Vis hele omtalen
5/5
Mari
19 jan 2019
Anbefales

Gikk dette studiet i fjord og har fått drømmejobben. Ikke bare har jeg fått en utdannelse som dyrlegesekretær, men jeg har i tillegg fagbrev i salgsfag som jeg kan bruke videre ...

Vis hele omtalen
5/5
Nina
17 jun 2017
Dyrlegesekretær

Utrolig fornøyd med dette studiet. Gir gode jobb muligheter og erfaring. Er allerede i jobb og trives veldig godt

FagSenteret
Ringdalslinna 79
2750 Gran

FagSenteret

Ønsker du å ta en yrkesrettet utdanning innen salg og service? Ved FagSenteret kan du utdanne deg til blant annet butikkleder og dyrlegesekretær. FagSenteret baserer sin undervisning på nettstudie, slik at du kan studere ved siden av jobb. FagSenteret er...

Les mer og vis alle utdanninger ved FagSenteret

Highlights