Yrkesrettede kurs og utdanninger

Hundeinstruktør

Dyrefag AS, i Bergen (+3 studiesteder)
Varighet
1 år
Undervisning
Deltid
Studielån/Stipend
Delbetalinger
Pris
28 000 NOK
Undervisningsspråk
Norsk
Varighet
1 år
Undervisning
Deltid
Studielån/Stipend
Delbetalinger
Pris
28 000 NOK
Undervisningsspråk
Norsk
Få mer informasjon om utdanningen 👍

Hundeinstruktør

Hundeinstruktør

Hundeinstruktør

Er du interessert i å jobbe som instruktør eller å bli rågod hundetrener? Dyrefag AS tilbyr nå eget kurs for instruktører og trenere. Tilbudet passer perfekt til deg som ønsker å styrke kompetansen din innenfor trening og arbeid med dyr og mennesker. 

Om utdanningen

Kurset består av nettbasert undervisning og praktisk trening. Dette passer for deg som ønsker å tilegne deg faglig kompetanse om dyr enten som hobby eller til dyrenæringen.

Mesteparten av den teoretiske undervisningen vil foregå på nett hvor du vil få tilgang til videoleksjoner og forum hvor du kan snakke med andre medstudenter og forelesere.

Praksissamlinger

I løpet av skoleåret er det tre praksissamlinger, hvor samlingene varer over en langhelg. Det er i tillegg en helg satt opp til eksamen. Du velger selv om du vil ta praksis i Bergen, Oslo eller Troms. Du kan fint ha med din egen hund til å trene med, men dette er ingen krav. 

Praksissamlingene vil vektlegge praksisøkter både med hund og menneske. Det vil si at studentene kommer til å øve på å "trene" eller instruere hverandre, og de kommer til å trene hund. Det vil være forskjellige øvelser hvor du får øvd deg på trenerferdigheter.

For kontakt eller mer informasjon om Hundeinstruktør, vennligst fyll inn en interessemelding.

Opptakskrav/Søknad

Det er ingen direkte opptakskrav, men skolen vurderer søkerne ut ifra antall plasser, motivasjon og ambisjoner. Utdanningen krever at du er engasjert og motivert til å studere, og at du har selvdisiplin til å jobbe jevnt og trutt hele året. Det er ikke krav til lang erfaring, det viktigste er at du er ivrig på å tilegne deg kunnskap og klar for å utfordre deg selv!

Utdanningens oppbygning

Utdanningen består av til sammen 5 ulike moduler:

  • Dyreatferd og trening
  • Kunderelasjon og kommunikasjon
  • Etologi og avl
  • Dyrehelse
  • Dyrenæringen

Kostnader

I tillegg studiets kostnad er du også selv ansvarlig for kostnader til transport og overnatting på praksissamlingene. 

Jeg vil vite mer!

Bestill informasjon

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Hundeinstruktør.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen


reCAPTCHA logo Denne hjemmesiden er beskyttet av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Brukervilkår gjelder.

Dyrefag AS

Er du opptatt av dyrevelferd og har et ønske om å jobbe med dyr? Dyrefag AS tilbyr bred utdanning i dyrefag. Tilbudet passer perfekt til deg som ønsker å styrke kompetansen din innenfor trening og arbeid med dyr og deg som ønsker å bli dyrefagarbeider.

Om Dyrefag AS

Dyrefag AS er et samarbeid mellom Fjellanger Hundesenter og Dyreatferdssenteret, hvor alle de ansatte hver for seg har jobbet med utdanning i flere år. I 2024 vil de første elevene fra videregående skole i dyrefag bli dyrefagarbeidere med fagbrev. De har fullført 2 år på skole og 2 år i lære. Dyrefag AS tilbyr utdanning til de som ikke går på videregående skole, men som ønsker å bli dyrefaglært.

Skolens visjon

Dyrefag AS ønsker å dele sin kompetanse for å styrke god dyrevelferd for framtiden ved å tilby gode utdanningsmuligheter til de som jobber med dyr. Videre veileder de studenter som ønsker fagbrev i dyrefaget.

Skolen har som formål å fremme god dyrevelferd ved å ha fokus på treningsmetoder og håndtering som skaper positive og behagelige opplevelser for dyr og mennesker.
Dyrefag AS har bred kompetanse og erfaring fra ulike fagområder. De bruker moderne, etiske og vitenskapelig dokumenterte metoder. De har som mål å alltid forbedre seg, være oppdatert og tilegne seg ny kunnskap.

Skolens utdanninger

Dyrefag AS tilbyr hovedsakelig dyrefagutdannelse, men gir deg muligheten til å velge hvor mye nettbasert og hvor mye praktisk læring du ønsker. De tilbyr også et eget eksamensforberedende kurs du kan ta, enkeltstående eller sammen med de andre utdanningene. Valget er ditt!

Vis alle utdanninger fra Dyrefag AS