Vis studentum.no som: Mobil

Hundefrisør

FagSenteret
Sammendrag
Yrkesrettede kurs og utdanninger
Nettstudier
1 år
Heltid/deltid
54 500 NOK
August / Februar
Søknadsfrist: Løpende opptak
Nettstudier

Hundefrisør

Velkommen til hundefrisørutdannelsen på Hadeland

Ønsker du en formell utdanning i hundefrisørklipping, både for hverdagsklipp og til utstilling? Lær om ulike klippeteknikker, standarder for ulike hunderaser og dyreadferd for å skape trygghet og velvære for hunder hos hundefrisøren. Ved Dyresenteret på Hadeland kan du ta en utdanning innen hundefrisøryrket.

Organisering av studiet

Hele studiet vil bli organisert som nettundervisning med oppgaver til hver uke, inkludert veiledning. Vi har lagt opp en tidsramme du kan følge, eller som du kan tilpasse etter dine behov. Her ligger ca. 4 forelesninger i snitt per uke, med oppgaver tilknyttet til disse. Dette skal gi gode signaler på hva som er eksamensrelatert og gi en god forberedelse til eksamen. 

Samlinger

Det er organisert 9 helgesamlinger, med ca. én helgesamling per måned. Mellom hver samling fullfører du oppgaver som du får tilbakemelding på. Du vil få vurderinger underveis i studiet, samt en avsluttende eksamen med utdeling av diplom.

Opptak til hundefrisørutdannelsen

Vi tar opp maks 8 elever pr skoleår, slik at studentene får god individuell oppfølging, veiledning og faglig utbytte. Du får både praktisk og teoretisk opplæring, samt leksjoner med klipping for å bli en god og trygg hundefrisør.

Praksis

 Vi anbefaler at elevene har praksis ved siden av studiene. Det er også mulig å ha praksis ved dyresenteret i sammen med ansvarlig hundefrisør. Du kan også gjøre praksis hjemme ifra om du har hund eller kjenner noen som har og vil låne bort litt. Vi hjelper også til med å få låne hunder til øvelse.

Dyktige forelesere

Ved FagSenteret møter du lærere og forelesere med lang erfaring innen dyrefag. Du møter hundefrisøren Ann Karin og pedagog Tine Skiaker. Tine har utdannet dyrlegesekretærer og assistenter i 15 år.

For kontakt eller mer informasjon om Hundefrisør, vennligst fyll inn en interessemelding.

Videre studier/jobbmuligheter

Hundefrisører kan jobbe selvstendig, i klinikk, dyrebutikk, kennel osv. Det er behov for utdannede hundefrisører siden det er mange som jobber i bransjen som ikke kan faget og fordi bransjen og behovet er voksende

Opptakskrav/Søknad

Det er ikke krav til å ha klippet hunder før, men det er en fordel om du har erfaring med hund. Kontakt FagSenteret for mer informasjon og hjelp til søknadsprosessen. 

Studiefakta, Tittel m.m

Ved fullført og bestått utdanning mottar du diplom som hundefrisør.

Kostnader

Nedbetaling

Kostnaden for utdanningen kan deles over månedsavdrag. Man kan da velge rentefri ordning over 1 år eller søke lån med månedlige avdrag over 3 år. 

Hvorfor velge FagSenteret?

Rullerende opptak

Støttet av lånekassen

Kombinere arbeid

med studier

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Hundefrisør.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

FagSenteret

FagSenteret

Ønsker du å ta en yrkesrettet utdanning innen salg og service? Ved FagSenteret kan du utdanne deg til blant annet butikkleder og dyrlegesekretær. FagSenteret baserer sin undervisning på nettstudie, slik at du kan studere ved siden av jobb.

FagSenteret er et kursetablissement med hovedbase på Gran, ca 50 minutter fra Oslo og 40 minutter fra Hønefoss og Gardermoen.

Våre studier

For å sikre god oppfølging, kommunikasjon og undervisning, vil det være noen få samlinger på de ulike nettstudiene. Se nærmere beskrivelse av studiene her.

 
Utdanning tilpasset ditt behov

FagSenteret har godt kvalifiserte lærere tilknyttet de ulike kursene. Disse er lektorer, foredragsholdere fra næringslivet og/eller er valgt på grunn av deres egenskaper som foreleser. FagSenteret er opptatt av å tilpasse utdannelsen etter kundens behov, for eksempel for dyrlegesekretærer (veterinærassistent), butikkleder og salgsfaget. Skolen tilbyr kurs for både bedrifter og privatpersoner.

FagSenteret vil gi de beste forutsetninger for at kursdeltakerne skal ha en interessant og motiverende opplevelse. Nøkkelord for FagSenteret er inspirasjon, delaktighet, nytenkning og individuell tilpasning.

Nettstudie ved FagSenteret

Fjernundervisning og nettstudier krever ofte god motivasjon, spesielt om du gjør det ved siden av annet arbeid. FagSenteret har god erfaring med fjernundervisning og nettstudier – og vil gi deg den oppfølgingen du trenger!

Butikkleder-utdanningen ved FagSenteret passer fint for deg som for eksempel jobber i butikk og ønsker å stige i gradene eller trenger et fagbrev.

Jobber du i dag med dyr, og ønsker en høyere stilling hvor du fortsatt får jobbe med det du liker, kan du også ta sekretærutdanningen.

Vis alle utdanninger fra FagSenteret

Kontaktinformasjon til FagSenteret

FagSenteret

Ringdalslinna 79
2750 Gran


Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Hundefrisør:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!