Vis studentum.no som: Mobil

Dyreatferd og kommunikasjon

FagSenteret
Sammendrag
Yrkesrettede kurs og utdanninger
Nettstudier
1 semester
Heltid/deltid
Delbetalinger
Høst / Vår
Søknadsfrist: Fortløpende opptak
Nettbasert med samlinger

Dyreatferd og kommunikasjon

dyreatferd og kommunikasjon

Dyreatferd og kommunikasjon

Dyreatferd og kommunikasjon skal være et hjelpemiddel til å ta imot dyrene og hjelpe kundene til å forstå hvordan de kan lære dyrene sine atferd og trene de til ønsket adferd i klinikk eller i andre omgivelser. Vi ser sammenhengen mellom atferdsbiologi og opptreningsmuligheter.

Hvem passer studiet for?

Du bør ha interesse for dyreatferd og like å jobbe med dyr og mennesker. Du bør være omsorgsfull og samtidig bestemt. Du vil jobbe i tett samarbeid med dyreeiere og annet dyrehelsepersonell og bør derfor være sosial og omgjengelig.

Hva lærer jeg?

I løpet av utdanningen vil du lære om følgende fagområder: 

  • Atferdsbiologi
  • Dyrevelferd
  • Dyreatferd

 
Studiestart

Dette studiet går over et halvt år og vi tilbyr fire spennende samlinger. Nettstudiet kan fullføres i løpet av ett halvt år, men det er også rom for individuell tilpassing. Det er lagt opp slik for at alle skal kunne delta, selv om man er i jobb og har en travel hverdag. Du kan søke nå og om du blir tatt opp så kan du starte på nettstudiet og evt være med på samlingene. 

Samlinger

Du kan også starte i januar eller august og delta ordinært på samlingene og ved studiestart. Samlinger er to helger, to kvelder og en avsluttende helg med eksamen. Dette tas digitalt og kan evt sees i etterkant. Vårt kurssenter ligger på Granavolden på Hadeland og kan besøkes ved behov. 

For kontakt eller mer informasjon om Dyreatferd og kommunikasjon, vennligst fyll inn en interessemelding.

Videre studier/jobbmuligheter

Studiet retter seg mot veterinærklinikker og veterinærmedisinske servicebedrifter, men det er mulig å bruke kunnskapene til andre jobber som for eksempel i kennelarbeide, oppdrett, opptrening, dyrebutikk etc. 

Opptakskrav/Søknad

Relevant arbeidserfaring innen dyrepleie eller arbeid med dyr. Det er en fordel om du har fullført annen utdanning, for eksempel Dyrlegesekretær eller Dyrlegeassistent.

Studiefakta, Tittel m.m

Nettbasert kurs, med samlinger.

Kostnader

Nettstudiene koster 2 000,- pr mnd.
Et års studie vil si kostnad på 20 000.

Dvs undervisning, veiledning, eksamensavgift hos FS og fagstoff(nettbasert). Dette kan deles over mnd avdrag. Man kan da velge rentefri ordning.

Hvorfor velge FagSenteret?

Rullerende opptak

Støttet av lånekassen

Kombinere arbeid

med studier

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Dyreatferd og kommunikasjon.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

FagSenteret

FagSenteret

Ønsker du å ta en yrkesrettet utdanning innen salg og service? Ved FagSenteret kan du utdanne deg til blant annet butikkleder og dyrlegesekretær. FagSenteret baserer sin undervisning på nettstudie, slik at du kan studere ved siden av jobb.

FagSenteret er et kursetablissement med hovedbase på Gran, ca 50 minutter fra Oslo og 40 minutter fra Hønefoss og Gardermoen.

Våre studier

For å sikre god oppfølging, kommunikasjon og undervisning, vil det være noen få samlinger på de ulike nettstudiene. Se nærmere beskrivelse av studiene her.

 
Utdanning tilpasset ditt behov

FagSenteret har godt kvalifiserte lærere tilknyttet de ulike kursene. Disse er lektorer, foredragsholdere fra næringslivet og/eller er valgt på grunn av deres egenskaper som foreleser. FagSenteret er opptatt av å tilpasse utdannelsen etter kundens behov, for eksempel for dyrlegesekretærer (veterinærassistent), butikkleder og salgsfaget. Skolen tilbyr kurs for både bedrifter og privatpersoner.

FagSenteret vil gi de beste forutsetninger for at kursdeltakerne skal ha en interessant og motiverende opplevelse. Nøkkelord for FagSenteret er inspirasjon, delaktighet, nytenkning og individuell tilpasning.

Nettstudie ved FagSenteret

Fjernundervisning og nettstudier krever ofte god motivasjon, spesielt om du gjør det ved siden av annet arbeid. FagSenteret har god erfaring med fjernundervisning og nettstudier – og vil gi deg den oppfølgingen du trenger!

Butikkleder-utdanningen ved FagSenteret passer fint for deg som for eksempel jobber i butikk og ønsker å stige i gradene eller trenger et fagbrev.

Jobber du i dag med dyr, og ønsker en høyere stilling hvor du fortsatt får jobbe med det du liker, kan du også ta sekretærutdanningen.

Vis alle utdanninger fra FagSenteret

Kontaktinformasjon til FagSenteret

FagSenteret

Ringdalslinna 79
2750 Gran


Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Dyreatferd og kommunikasjon:

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!