Vis studentum.no som: Mobil

Dyreatferd og kommunikasjon

FagSenteret
Sammendrag
Deltid
Et halvt år
Yrkesrettede kurs og utdanninger
Fortløpende opptak
Kontakt lånekassen
Gran, Nettstudier
Startdatoer
Gran
Fortløpende opptak 
Nettstudier
Fortløpende opptak 

Dyreatferd og kommunikasjon

dyreatferd og kommunikasjon

Dyreatferd og kommunikasjon

Studiestart

Studiet i dyreadferd og kommunikasjon går over et halvt år og vi tilbyr fire spennende samlinger. Nettstudiet kan fullføres i løpet av ett halvt år, men det er også rom for individuell tilpassing. Det er lagt opp slik for at alle skal kunne delta, selv om man er i jobb og har en travel hverdag. Dersom du søker nå og blir tatt opp kan du starte på nettstudiet og være med på samlingene. Et annet alternativ er å starte i januar eller august og delta ordinært på samlingene og ved studiestart. Samlinger er en helg, en onsdag kveld, en onsdag kveld og en avsluttende helg med eksamen. Dette tas digitalt og kan evt. sees i etterkant. Vårt kurssenter ligger på Granavolden på Hadeland og kan besøkes ved behov. 

ARBEIDSOPPGAVER:

Dyreatferd og kommunikasjon skal være et hjelpemiddel for å ta imot dyrene og hjelpe kundene å forstå hvordan de kan trene opp og lære dyrene sine bestemte atferder i klinikk eller i andre omgivelser. Vi ser sammenhengen mellom atferdsbiologi og treningsmuligheter.

AKTUELLE ARBEIDSSTEDER:

Studiet er rettet mot veterinærklinikker og veterinærmedisinske servicebedrifter. Det er også mulig å bruke kunnskapene til andre jobber som for eksempel i kennelarbeide, oppdrett, opptrening, dyrebutikk etc. 

PERSONLIGE EGENSKAPER

Du bør ha en interesse for dyreatferd og like å jobbe med mennesker. Du bør være omsorgsfull og samtidig bestemt. Du vil jobbe i tett samarbeid med dyreeiere og annet dyrehelsepersonell og bør derfor være sosial og omgjengelig.

Organisering av studiet

Studiet er organisert i form av nettbasert plattform samt fire frivillige samlinger som går over helg med forelesning fredag kveld og lørdag. Samt to onsdagskvelder. I tillegg er det satt av veiledningsressurser til hver elev og vi retter innleveringsoppgaver samt gir tilbakemelding på progresjon gjennom studiet. Studiets varighet er over ett halvt år. Det er avsluttende eksamen og utsendelse av diplom med karakter.

For kontakt eller mer informasjon om Dyreatferd og kommunikasjon, vennligst fyll inn en interessemelding.

Opptakskrav/Søknad

Fullført Dyrlegesekretær eller Dyrlegeassistent studiet. Evt. annen relevant utdanning eller erfaring(dette må godkjennes av oss). Det vil si at vi legger vekt på arbeidserfaring i like stor grad som utdanning slik at dette kan kompensere for manglende utdannelse. Relevant arbeid/erfaring kan være innen dyrepleie, helsesektor mm.

Studiefakta, Tittel m.m

Utdanningsemner:

  • Atferdsbiologi
  • Dyrevelferd
  • Dyreatferd:
  • Stadier i utviklingen
  • Ulike dyr og ulik utvikling
  • Opptreningsteknikker
  • Atferdstegn og forståelse av tankesett hos dyr
  • Dyreeier og kundeservice
  • Sikkerhet
  • Tilnærming til ulike arter og atferdsmønstre

Kostnader

Nettstudiene koster 2 000,- pr mnd.

Et års studie vil si kostnad på 20 000.

Dvs undervisning, veiledning, eksamensavgift hos FS og fagstoff(nettbasert). Dette kan deles over mnd avdrag. Man kan da velge rentefri ordning.

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Dyreatferd og kommunikasjon.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

FagSenteret

FagSenteret

FagSenteret

Ønsker du å ta en yrkesrettet utdanning innen salg og service? Ved FagSenteret kan du utdanne deg til blant annet butikkleder og dyrlegesekretær. FagSenteret tilbyr også fjernundervisning (med nettskole) slik at du kan studere ved siden av jobb.

FagSenteret er et kursetablissement med hovedbase på Augedalsbrua 7 (Brandbu), ca 50 minutter fra Oslo og 40 minutter fra Hønefoss og Gardermoen. Skolen disponerer lokaler både i Hønefoss, Oslo, Gjøvik og Gran, samt på Brandbu og Gardemoen. Utdanningsansvarlig er lektor Tine Resset.

Samlinger ved FagSenteret

For å sikre god oppfølging, kommunikasjon og undervisning, vil det være noen få samlinger på de ulike nettstudiene. Se nærmere beskrivelse av studiene her.

 Butikkleder
 Dyrlegesekretær
 Dyrlegeassistent
Dyreatferd og kommunikasjon

Utdanning tilpasset ditt behov

FagSenteret har godt kvalifiserte lærere tilknyttet de ulike kursene. Disse er lektorer, foredragsholdere fra næringslivet og/eller er valgt på grunn av deres egenskaper som foreleser. FagSenteret er opptatt av å tilpasse utdannelsen etter kundens behov, for eksempel for dyrlegesekretærer (veterinærassistent), butikkleder og salgsfaget. Skolen tilbyr kurs for både bedrifter og privatpersoner.

FagSenteret vil gi de beste forutsetninger for at kursdeltakerne skal ha en interessant og motiverende opplevelse. Nøkkelord for FagSenteret er inspirasjon, delaktighet, nytenkning og individuell tilpasning.

FagSenteret

Fjernundervisning ved FagSenteret for deg som er i jobb

Butikkleder-utdanningen ved FagSenteret passer fint for deg som for eksempel jobber i butikk per i dag, og ønsker å stige i gradene eller trenger et fagbrev på din kompetanse.

Jobber du i dag med dyr, og ønsker en høyere stilling hvor du fortsatt får jobbe med det du liker, kan du også ta sekretærutdanningen ved siden av jobb eller andre ting som tar din tid på dagtid.

Fjernundervisning og nettstudier krever ofte god motivasjon, spesielt om du gjør det ved siden av annet arbeid. FagSenteret har god erfaring med fjernundervisning og nettstudier – og vil gi deg den oppfølgingen du trenger!

Vis alle utdanninger fra FagSenteret

Kontaktinformasjon til FagSenteret

FagSenteret

Ringdalslinna 79
2750 Gran

Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Dyreatferd og kommunikasjon:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!