Vis studentum.no som: Mobil

FagSenteret

FagSenteret

Ønsker du å ta en yrkesrettet utdanning innen salg og service? Ved FagSenteret kan du utdanne deg til blant annet butikkleder og dyrlegesekretær. FagSenteret tilbyr også fjernundervisning (med nettskole) slik at du kan studere ved siden av jobb.

FagSenteret er et kursetablissement med hovedbase på Augedalsbrua 7 (Brandbu), ca 50 minutter fra Oslo og 40 minutter fra Hønefoss og Gardermoen. Skolen disponerer lokaler både i Hønefoss, Oslo, Gjøvik og Gran, samt på Brandbu og Gardemoen. Utdanningsansvarlige er veterinær Astri Wolf og lektor Tine Resset.

Samlinger ved FagSenteret

For å sikre god oppfølging, kommunikasjon og undervisning, vil det være noen få samlinger på de ulike nettstudiene. Se nærmere beskrivelse av studiene her.

 Butikkleder
 Dyrlegesekretær
 Dyrlegeassistent

Utdanning tilpasset ditt behov

FagSenteret har godt kvalifiserte lærere tilknyttet de ulike kursene. Disse er lektorer, foredragsholdere fra næringslivet og/eller er valgt på grunn av deres egenskaper som foreleser. FagSenteret er opptatt av å tilpasse utdannelsen etter kundens behov, for eksempel for dyrlegesekretærer (veterinærassistent), butikkleder og salgsfaget. Skolen tilbyr kurs for både bedrifter og privatpersoner.

FagSenteret vil gi de beste forutsetninger for at kursdeltakerne skal ha en interessant og motiverende opplevelse. Nøkkelord for FagSenteret er inspirasjon, delaktighet, nytenkning og individuell tilpasning.

FagSenteret

Fjernundervisning ved FagSenteret for deg som er i jobb

Butikkleder-utdanningen ved FagSenteret passer fint for deg som for eksempel jobber i butikk per i dag, og ønsker å stige i gradene eller trenger et fagbrev på din kompetanse.

Jobber du i dag med dyr, og ønsker en høyere stilling hvor du fortsatt får jobbe med det du liker, kan du også ta sekretærutdanningen ved siden av jobb eller andre ting som tar din tid på dagtid.

Fjernundervisning og nettstudier krever ofte god motivasjon, spesielt om du gjør det ved siden av annet arbeid. FagSenteret har god erfaring med fjernundervisning og nettstudier – og vil gi deg den oppfølgingen du trenger!


For kontakt eller mer informasjon om FagSenteret, vennligst fyll inn en interessemelding.

Utdanninger

Butikkleder Flere studiesteder (2)
Dyrlegeassistent Flere studiesteder (2)
Dyrlegesekretær Flere studiesteder (2)

Vis alle

Kontakt skolen

FagSenteret

Gjærvika 4
2760 Brandbu

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om FagSenteret.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Omtaler

Gjennomsnittsrangering: 4,8

Basert på 17 omtaler

Lassie
(5)
Her får man både en nyttig utdannelse og et godt grunnlag for jobb. Jeg fikk jobb på første forsøk og det har jeg hørt at flere andre har fått også. Det er god oppfølging av veileder og mange gode hjelpemidler som gjør at man lærer fort. Synes videoene hjelper mye og i sammen med gode oppgaver og fagstoff kunne jeg klare å konsentrere meg om det...
Vis hele omtalen
Mari
(5)
Gikk dette studiet i fjord og har fått drømmejobben. Ikke bare har jeg fått en utdannelse som dyrlegesekretær, men jeg har i tillegg fagbrev i salgsfag som jeg kan bruke videre til andre jobber også (pluss rettigheter for lønn).
Mia
(5)
Interessant fagstoff og gode muligheter for jobb. God tilrettelegging og utrolig godt undervisningsopplegg.
Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra FagSenteret:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER
Omtale av skolen
(4,8)
Basert på 17 omtaler