Vis studentum.no som: Mobil

FagSenteret

FagSenteret

Ønsker du å ta en yrkesrettet utdanning innen salg og service? Ved FagSenteret kan du utdanne deg til blant annet butikkleder og dyrlegesekretær. FagSenteret tilbyr også fjernundervisning (med nettskole) slik at du kan studere ved siden av jobb.

FagSenteret er et kursetablissement med hovedbase på Augedalsbrua 7 (Brandbu), ca 50 minutter fra Oslo og 40 minutter fra Hønefoss og Gardermoen. Skolen disponerer lokaler både i Hønefoss, Oslo, Gjøvik og Gran, samt på Brandbu og Gardemoen. Utdanningsansvarlige er veterinær Astri Wolf og lektor Tine Resset.

Samlinger ved FagSenteret

For å sikre god oppfølging, kommunikasjon og undervisning, vil det være noen få samlinger på de ulike nettstudiene. Se nærmere beskrivelse av studiene her.

 Butikkleder
 Dyrlegesekretær
 Dyrlegeassistent

Utdanning tilpasset ditt behov

FagSenteret har godt kvalifiserte lærere tilknyttet de ulike kursene. Disse er lektorer, foredragsholdere fra næringslivet og/eller er valgt på grunn av deres egenskaper som foreleser. FagSenteret er opptatt av å tilpasse utdannelsen etter kundens behov, for eksempel for dyrlegesekretærer (veterinærassistent), butikkleder og salgsfaget. Skolen tilbyr kurs for både bedrifter og privatpersoner.

FagSenteret vil gi de beste forutsetninger for at kursdeltakerne skal ha en interessant og motiverende opplevelse. Nøkkelord for FagSenteret er inspirasjon, delaktighet, nytenkning og individuell tilpasning.

FagSenteret

Fjernundervisning ved FagSenteret for deg som er i jobb

Butikkleder-utdanningen ved FagSenteret passer fint for deg som for eksempel jobber i butikk per i dag, og ønsker å stige i gradene eller trenger et fagbrev på din kompetanse.

Jobber du i dag med dyr, og ønsker en høyere stilling hvor du fortsatt får jobbe med det du liker, kan du også ta sekretærutdanningen ved siden av jobb eller andre ting som tar din tid på dagtid.

Fjernundervisning og nettstudier krever ofte god motivasjon, spesielt om du gjør det ved siden av annet arbeid. FagSenteret har god erfaring med fjernundervisning og nettstudier – og vil gi deg den oppfølgingen du trenger!


For kontakt eller mer informasjon om FagSenteret, vennligst fyll inn en interessemelding.

Utdanninger

Butikkleder Flere studiesteder (2)
Dyrlegeassistent Flere studiesteder (2)
Dyrlegesekretær Flere studiesteder (2)

Vis alle

Kontakt skolen

FagSenteret

Gjærvika 4
2760 Brandbu

Tlf: 97164679
www.fagsenteret.com

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om FagSenteret.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Omtaler

Gjennomsnittsrangering: 4,8

Basert på 20 omtaler

Marlene
(5)
Dette året har jeg fullført dyrlegesekretær og fått fagbrev salgsfag. Jeg gikk opp nesten 10 kr i timen og bare det vil forsvare investeringen i løpet av et år. Fikk god kontakt med de andre elevene på studiet og vi fikk en hyggelig tone slik at dette blir et nettverk jeg tar med meg videre. Lærerne er imøtekommende og villig til å hjelpe. Veldi...
Vis hele omtalen
Lisa
(5)
I løpet av et år lærte jeg om personalledelse, hms, markedsføring, sikkerhet, bedriftsøkonomi osv. I tillegg tok jeg fagbrevet i salg som gav meg enda flere jobb muligheter. Kan virkelig anbefales.
lisa
(5)
God struktur på nettskole. Klarte å studere samtidig som jeg jobbet og tok praksis. Lærte masse som var nyttig for min jobb. Fikk kjempe god oppfølging og dialog.
Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra FagSenteret:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER
Omtale av skolen
(4,8)
Basert på 20 omtaler