Veterinær - Wroclaw - Polen - Wroclaw University of Environmental and Life Sciences

EduPlanet
Sammendrag
Profesjonsstudium
Wroclaw
Heltid
Kontakt lånekassen
Høst
Informasjonsmøter
09.03.2023
Klasserom

Veterinær - Wroclaw - Polen - Wroclaw University of Environmental and Life Sciences

Utdann deg til veterinær ved Wroclaw University of Environmental and Life Sciences

Veterinærprogrammet er på 11 semestre eller 5,5 år. Undervisningen foregår på engelsk.

De to første årene av studiene inneholder hovedsakelig teoretiske emner som biologi, kjemi, anatomi og relaterte emner. Det andre året begynner de prekliniske studiene og det tredje året av utdanningen inkluderer både prekliniske og kliniske studier, hvor de kliniske studiene fortsetter til siste semester. I fjerde og femte år inkluderer undervisningen i tillegg til kliniske fag også for eksempel mathygiene.

Bare med EduPlanet

Gjennom EduPlanet får du:

 • Personlig hjelp fra erfarne veiledere innen medisinstudier
 • Søknadsvurdering
 • Forberedende kurs til studiene og opptaksprøvene (PreMed kurs, les mer om dette på EduPlanets hjemmesider)
 • Webinar med informasjon om det å studere medisin i utlandet
 • Hjelp med studielån, bolig og lignende
 • 100% engasjement gjennom hele søknadsprosessen
For kontakt eller mer informasjon om Veterinær - Wroclaw - Polen - Wroclaw University of Environmental and Life Sciences, vennligst fyll inn en interessemelding.

Kurstyper

Universitetet har sine egne rimelige studentboliger som du kan søke om å bo i, såkalte «Student Dormitories». Noen av dem ligger i sentrum og et stykke fra sentrum. Dormitories er klassiske studentboliger for studenter der du enten har ditt eget rom, eller deler rom med en eller flere studenter, og har et felleskjøkken og bad. Dormitories har alle sin egen resepsjon som er åpen 24/7.

Å bo på denne måten er et flott alternativ for den første tiden eller under hele utdanningen. Du kan selvfølgelig ordne annen bolig med en medstudent eller din egen leilighet.

Bokostnadene i dobbeltrom (du deler da med en annen student ved universitetet) er omtrent NOK 1.200 – 2.000 per måned.

Opptakskrav/Søknad

Opptakskrav

For å søke på dette universitetet må du ha tatt fordypning i biologi og kjemi (biologi 2 og kjemi 2). Du må ha 4 i engelsk fra VG1. Hvis du oppfyller disse kravene, går du videre til neste del av opptaksprosessen, et motivasjonsintervju med universitetet. Der får du muligheten til å fortelle om din erfaring med dyr og din interesse for veterinærstudier. 

Kostnader

Kontakt skolen for informasjon om kostnader.

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Veterinær - Wroclaw - Polen - Wroclaw University of Environmental and Life Sciences.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

EduPlanet

EduPlanet Utenlandsstudier

EduPlanet er et av Skandinavias største og mest erfarne utdanningsforetak for språkkurs og medisinutdanning i utlandet. I tillegg tilbys studier innenfor andre studieretninger i Europa, USA og Australia. Du kan søke blant et hundretall skoler i hele verden og få hjelp av våre studieveiledere til å finne rett utdanning. Vår veiledning og søknadshjelp er helt gratis! Velkommen!

EduPlanet ble etablert i 1982 for å finne et alternativ for voksne og studenter som ville ta et språkkurs i utlandet med deltagere fra andre land. I dag tilbys det 14 språk i 40 land. I 2005 ble det tatt et stort skritt for også å hjelpe studenter med utenlandsstudier ved college og universiteter i utlandet.

Veiledning, opptaksforberedelser og søknad

Hos EduPlanet får du hjelp med å finne riktig medisinuniversitet, klare opptaksprøven, samt med å skrive søknad til universitetet. Lengre nede på siden finner du lenker til deres PreMed-kurs og medisinuniversiteter.

Du har gode sjanser til å komme inn – to opptaksmetoder

Du er ikke nødt til å ha toppkarakterer eller være ekstremt begavet for å ha sjanse til å komme inn på medisin-, tannlege- eller veterinærstudier i utlandet. Opptak til utenlandske medisinuniversiteter skjer enten:

 1. gjennom karakterene dine eller
 2. gjennom de medisinuniversitetene som har opptaksprøve.

EduPlanets PreMed-kurs

EduPlanet har et unikt, effektivt og verdensledende online PreMed-kurs som forbereder deg til å bestå medisinutdanningenes tøffe opptaksprøver. 95% av de som har fullført EduPlanets PreMed-kurs hittil har kommet inn på universitet. De er også norsk representant for mange av de beste medisinuniversitetene i Europa.

EduPlanet har også en ferdiginnspilt "budsjettvariant" av dette kurset, Recorded Online, der den aktive leksjonsdelen som går "live" ikke er inkludert. Les mer om kursene via lenkene nedenfor.

Lærerne på PreMed-kursene

EduPlanets sertifiserte lærere har lang erfaring fra forskning og undervisning innen emnene kursene tar opp: kjemi, biologi, anatomi, fysikk og matematikk. Minst like viktig som det er å kunne emnene, er det å også kunne undervise disse på en pedagogisk og inspirerende måte, samt å kunne støtte deltagerne utifra deres individuelle nivå. Kursene foregår på engelsk.

Medisinuniversiteter med opptaksprøver eller karakteropptak

Følgende medisinuniversiteter har opptaksprøver eller karakteropptak:

 • Masaryk University i Brno, Tsjekkia
 • University of Debrecen, Ungarn
 • Pavol Jozef Šafárik University i Kosice, Slovakia
 • University of Nicosia Medical School i Nicosia, Kypros
 • Charles University i Praha, Tsjekkia
 • Riga Stradins University på Riga, Latvia
 • Pomeranian Medical University i Szczecin, Polen
 • University Targu Mures Medical Campus i Hamburg, Tyskland
 • Lithuanian University of Health Sciences i Kaunas, Litauen

Stort engasjement og omfattende hjelp

EduPlanet er kjent for sitt store engasjement for studentene. De hjelper deg med valg av universitet, karaktergjennomgang, vurdering av søknad, informasjon om Lånekassen, budsjett for studiene og, ikke minst, med å lykkes med studiene. Som student blir du invitert til deres Facebook-grupper og deres "webinars" om medisinstudier, slik at du får samhandle med andre studenter.

Et økonomisk valg og en effektiv undervisning

EduPlanets PreMed-kurs koster betydelig mindre enn andre lignende PreMed/Premedical-kurs. Det finnes andre PreMed-kurs på nett som tilbyr studiemateriale og diagnostiske tester, men disse er rene innspilte kursvarianter, uten interaktiv og direktesendt undervisning med deg som student, og de mangler en aktivt deltagende klasse. Denne forskjellen er ofte avgjørende for at man som deltager skal lykkes på opptaksprøven.

Bare hos EduPlanet

Alt dette får du bare hos EduPlanet som medisinstudent:

 • Karaktergjennomgang
 • Opptaksvurdering
 • Personlig studierådgivning
 • Gratis søknadshjelp
 • Invitasjon til medisin-webinars
 • Medlemskap i Facebook-grupper og medisingrupper
 • Direkte kontakt med medisinstudenter
 • Budsjettgjennomgang og informasjon om Lånekassen
 • Mulighet til hjelp med finansiering
 • Booking av "Åpen dag"-besøk til medisinuniversitetene 
 • Informasjon på norsk, engelsk eller svensk

EduPlanet ønsker deg velkommen, og gir deg ærlige svar på hvordan akkurat du skal lykkes! 

Vis alle utdanninger fra EduPlanet

Kontaktinformasjon til EduPlanet

EduPlanet

EduPlanet
Lienga 6
1414 Trollåsen


Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Veterinær - Wroclaw - Polen - Wroclaw University of Environmental and Life Sciences:

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!