Vis studentum.no som: Mobil

Transport og logistikk Vg2

NKI Nettstudier
Sammendrag
Videregående skole / Studiekompetanse
Nettstudier
Inntil 18 måneder
Heltid/deltid
Oppstart: Hver dag, hele året - Nettstudier
Søknadsfrist: Rullerende opptak
38 399 NOK
Ja
Nettstudier

Transport og logistikk Vg2

Denne utdanningen passer for deg som ønsker å arbeide innen transport eller logistikk. Dette er andre året i utdanningsprogrammet Service og samferdsel på videregående skole, og kvalifiserer deg til å søke om læreplass for å oppnå fagbrev i Logistikkfaget eller Yrkessjåførfaget.

utdanning

Utdanningen gir kompetanse innen transport av personer og gods, samt logistikk og spedisjon ved ulike typer lager og terminaler. 

Studiet er delt i programfag og fellesfag. Trenger du kun programfagene. Du må i tillegg få godkjent yrkesfaglig fordypning. Kontakt fagopplæringskontoret i fylket.

NKI tilbyr to alternativer av kurset "Transport og logistikk" avhengig av om du vil fokusere på yrkessjåfør eller logistikk, men begge dekker alle målene i læreplanen. Du vil ble bedt om å velge når du bestiller.

Emner

  • Bransjeteknikk - Yrkessjåfør/ Logistikkoperatør Vg2 
  • Engelsk, Service- og samferdselsfag Vg2 
  • Kroppsøving Vg2 
  • Norsk - Vg2 yrkesfag 
  • Samfunnsfag Vg1/Vg2 studieforberedende 

Valgfag

  • Transport og logistikk - Yrkessjåfør Vg2 
  • Transport og logistikk - Logistikkoperatør Vg2
For kontakt eller mer informasjon om Transport og logistikk Vg2, vennligst fyll inn en interessemelding.

Videre studier/jobbmuligheter

Denne utdanningen deg kvalifiserer deg til fagbrev i enten Logistikkfaget eller Yrkessjåførfaget. Som logistikkoperatør kan du jobbe i transportbransjen, på godsterminaler, flyplasser og i en andre rekke bransjer i industrien. En yrkessjåfør kan også være ansatt i transportbransjen. Det kan være innen person-, vare-, anleggs-, bulk-, tank- eller spesialtransport.

Opptakskrav/Søknad

Studiefakta, Tittel m.m

Yrkesfag på videregående skole.

Du kan bruke inntil 18 måneder på å gjennomføre dette studiet. Dersom du ser at du trenger lenger tid på å fullføre kan du søke om forlengelse. Hvis du søker om forlengelse før studietiden har gått ut koster det 350 kroner per måned. Hvis du søker om forlengelse etter at den ordinære studietiden har gått ut koster det først 500 kroner i oppstartsgebyr og så 350 kroner per måned.

Eksamen

Privatisteksamen arrangeres normalt to ganger i året over hele landet, ved videregående skoler som har den studieretningen du tar utdanning på. Du må selv melde deg opp til eksamen via privatistweb.no eller ved Privatistkontoret i hjemfylket ditt.

Frister for oppmelding varierer, men er vanligvis i januar for eksamen til sommeren og 5.-15. september for eksamen til jul. Eksakt dato for oppmelding, eksamensdato og pris får du ved å kontakte Opplæringsetaten i hjemfylket ditt.

På Vg2 er det eksamen i alle fag. I fagene norsk, engelsk og kroppsøving omfatter eksamen også Vg1 pensum. 

Kostnader

Pris: kr 38.300,-

Denne utdanningen er godkjent for å søke lån og stipend i Lånekassen.

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Transport og logistikk Vg2.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

NKI Nettstudier

Bygg din kompetanse med NKI 

Vi bidrar til å bygge kompetansen din og hjelper deg med å komme dit du vil, på din måte. Alt du trenger er et utgangspunkt og et potensial. Det har du - resten har vi. Velkommen til oss!

NKI – Studier som tar deg videre

NKI er en norsk, ledende aktør innen nettutdanning – med fokus på læring gjennom hele livet. Vi var først i Europa med å tilby nettundervisning, og vi har fokus på å legge til rette for en fleksibel utdanning ved bruk av teknologi og læringsmetoder.

Vi bruker de nyeste og mest fleksible verktøyene innen digital læring - med fokus på pedagogikk, for å sikre at du når målene dine. Vi skaper fremtidens utdanning gjennom å benytte oss av de beste tilbyderne av teknologi og læring, og jobber aktivt med innovasjon og kvalitetssikring.

Kontakt NKI

Vårt kundesenter vil gjøre sitt beste for å hjelpe deg med ditt valg av utdanning mellom kl. 09-16 (man-fre). Ring 67 58 88 00 for gratis studierådgivning – vi venter på deg!

Vis alle utdanninger fra NKI Nettstudier

Kontaktinformasjon til NKI Nettstudier

NKI Nettstudier

Nedre Vollgate 8
0158 Oslo


Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Transport og logistikk Vg2:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!