Vis studentum.no som: Mobil

Lønns- og personalskolen

NKI Nettstudier
Sammendrag
Fagskole
Nettstudier
12 måneder (fleksibel gjennomføring)
Heltid/deltid
Støttet av lånekassen
44 300 NOK

Lønns- og personalskolen

Utdanningen Lønns- og personalskolen kvalifiserer deg til å ivareta sentrale oppgaver som personalutvikling, administrasjon og lønnsberegning. Dette gir deg en rekke yrkesmuligheter, uavhengig av bransje og sektor.

Lønns- og personalskolen passer både for deg som ønsker en jobb innen lønn og personal, og for deg som trenger å oppdatere og formalisere din kompetanse innen fagområdet. Med denne utdanningen kan du videreutvikle deg i jobben og dokumentere kompetansen din.

Dette er en praktisk og jobbrelatert utdanning som gir deg kunnskap om personaladministrasjon, personalutvikling og konflikthåndtering i en liten eller mellomstor bedrift, samt personalpolitikk i tråd med norsk yrkes- og arbeidslovgivning. Beregning av lønn og godtgjørelser lærer du gjennom praktisk bruk av et av Norges ledende regnskaps- og lønnsystemer - Tripletex. 

Dette får du:

  • En innføring i praktisk lønnsarbeid, bl.a. lønnskjøringer og lover/regler
  • Bruk av digitale verktøy: Tripletex lønnsmodul og VISMA kompetanse oppslagsverk
  • Gjennomgår viktige prosesser innen personaloppfølging og yrkes- og arbeidslovgivning
  • Konflikthåndtering i organisasjoner er en sentral del av utdanningen
For kontakt eller mer informasjon om Lønns- og personalskolen, vennligst fyll inn en interessemelding.

Videre studier/jobbmuligheter

De fleste bedrifter, uavhengig av bransje eller sektor, har et stort behov for ansatte med kunnskap om lønn og personal. Utdanningen gir deg derfor en rekke ulike yrkesmuligheter.

Opptakskrav/Søknad

Opptakskrav er enten fullført videregående skole, fagbrev eller realkompetanse med tre års jobberfaring.

Eksamen

Eksamen arrangeres i to perioder (nov/des & mai/juni) og du velger selv når du vil avlegge eksamen i løpet av studietiden.

Eksamensavgift er inkludert i prisen. 

Studiefakta, Tittel m.m

Fagskoleutdanning.

Du kan begynne studiene når du vil, og du gjennomfører i eget tempo. Kursene inneholder fagstoff, øvingsoppgaver og interaktive oppgaver. Til læreren sender du innsendingsoppgaver slik at du får faglig veiledning og råd i læringsprosessen mot eksamen. I løpet av studietiden har du tilgang på faglærer og studieveileder som kan svare på faglige og praktiske spørsmål du måtte ha. Våre studieveiledere hjelper deg med råd om studieteknikk, eksamensoppmelding eller andre spørsmål om studiene. 

Hvorfor velge NKI Nettstudier?

Rullerende opptak

Behov på arbeidsmarkedet

Kombinere arbeid

med studier

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Lønns- og personalskolen.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

NKI Nettstudier

Bygg din kompetanse med NKI 

Vi bidrar til å bygge kompetansen din og hjelper deg med å komme dit du vil, på din måte. Alt du trenger er et utgangspunkt og et potensial. Det har du - resten har vi. Velkommen til oss!

NKI – Studier som tar deg videre

NKI er en norsk, ledende aktør innen nettutdanning – med fokus på læring gjennom hele livet. Vi var først i Europa med å tilby nettundervisning, og vi har fokus på å legge til rette for en fleksibel utdanning ved bruk av teknologi og læringsmetoder.

Vi bruker de nyeste og mest fleksible verktøyene innen digital læring - med fokus på pedagogikk, for å sikre at du når målene dine. Vi skaper fremtidens utdanning gjennom å benytte oss av de beste tilbyderne av teknologi og læring, og jobber aktivt med innovasjon og kvalitetssikring.

Kontakt NKI

Vårt kundesenter vil gjøre sitt beste for å hjelpe deg med ditt valg av utdanning mellom kl. 09-16 (man-fre). Ring 67 58 88 00 for gratis studierådgivning – vi venter på deg!

Vis alle utdanninger fra NKI Nettstudier

Kontaktinformasjon til NKI Nettstudier

NKI Nettstudier

Nedre Vollgate 8
0158 Oslo


Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Lønns- og personalskolen:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!