Vis studentum.no som: Mobil

Lønns- og personalskolen

NKI Nettstudier
Sammendrag
Fagskole
Nettstudier
Inntil 12 måneder
Heltid/deltid
Oppstart: Hver dag, hele året - Nettstudier
Søknadsfrist: Rullerende opptak
34 500 NOK
Ja
Nettstudier

Lønns- og personalskolen

Lønns- og personalskolen passer både for deg som ønsker en jobb innen lønn og personal, og for deg som trenger å oppdatere og formalisere din kompetanse innen fagområdet. Med denne utdanningen kan du videreutvikle deg i jobben og dokumentere kompetansen din.

Utdanningen

Dette er en praktisk og jobbrelatert utdanning som gir deg kunnskap om personaladministrasjon, personalutvikling og konflikthåndtering i en liten eller mellomstor bedrift, samt personalpolitikk i tråd med norsk yrkes- og arbeidslovgivning.

Programmet er skybasert (fungerer på PC og Mac), brukervennlig og enkelt å komme i gang med. Som en sentral del av utdanningen, vil du også lære å bruke Visma kompetanse - et juridisk oppslagsverk på bl.a. arbeidsrettslige lover og avtaler.

Dette får du

  • En innføring i praktisk lønnsarbeid, bl.a. lønnskjøringer og lover/regler
  • Bruk av digitale verktøy: Tripletex lønnsmodul og VISMA kompetanse oppslagsverk
  • Gjennomgår viktige prosesser innen personaloppfølging og yrkes- og arbeidslovgivning
  • Konflikthåndtering i organisasjoner er en sentral del av utdanningen
For kontakt eller mer informasjon om Lønns- og personalskolen, vennligst fyll inn en interessemelding.

Videre studier/jobbmuligheter

De fleste bedrifter, uavhengig av bransje eller sektor, har et stort behov for ansatte med kunnskap om lønn og personal. Utdanningen gir deg derfor en rekke ulike yrkesmuligheter.

Opptakskrav/Søknad

Fullført videregående skole, fagbrev eller erfaring i forbindelse med jobb, kurs, frivillig arbeid og verv innen ulike organisasjoner. 

Søkere med annen utdanning enn norsk eller nordisk videregående opplæring må i tillegg dokumentere kunnskaper og ferdigheter i norsk tilsvarende Norsk Vg1 studieforberedende, Norsk Vg2 yrkesfaglige utdanningsprogram eller bestått Norskprøve 3, med minst B1 på alle fire delprøver. 

Studiefakta, Tittel m.m

Denne fagskoleutdanningen er akkreditert av NOKUT, og gir 30 studiepoeng.

Du kan bruke inntil 18 måneder på å gjennomføre dette studiet. Dersom du ser at du trenger lenger tid på å fullføre kan du søke om forlengelse. Hvis du søker om forlengelse før studietiden har gått ut koster det 350 kroner per måned. Hvis du søker om forlengelse etter at den ordinære studietiden har gått ut koster det først 500 kroner i oppstartsgebyr og så 350 kroner per måned.

Studiet er beregnet til ti måneder som deltidsstudium.

Kostnader

Pris 34 500,-
+ 1 eksamen á kr 1 950,-
+ 1 eksamen á kr 2 150,-

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Lønns- og personalskolen.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

NKI Nettstudier

Bygg din kompetanse med NKI 

Vi bidrar til å bygge kompetansen din og hjelper deg med å komme dit du vil, på din måte. Alt du trenger er et utgangspunkt og et potensial. Det har du - resten har vi. Velkommen til oss!

NKI – Studier som tar deg videre

NKI er en norsk, ledende aktør innen nettutdanning – med fokus på læring gjennom hele livet. Vi var først i Europa med å tilby nettundervisning, og vi har fokus på å legge til rette for en fleksibel utdanning ved bruk av teknologi og læringsmetoder.

Vi bruker de nyeste og mest fleksible verktøyene innen digital læring - med fokus på pedagogikk, for å sikre at du når målene dine. Vi skaper fremtidens utdanning gjennom å benytte oss av de beste tilbyderne av teknologi og læring, og jobber aktivt med innovasjon og kvalitetssikring.

Kontakt NKI

Vårt kundesenter vil gjøre sitt beste for å hjelpe deg med ditt valg av utdanning mellom kl. 09-16 (man-fre). Ring 67 58 88 00 for gratis studierådgivning – vi venter på deg!

Vis alle utdanninger fra NKI Nettstudier

Kontaktinformasjon til NKI Nettstudier

NKI Nettstudier

Nedre Vollgate 8
0158 Oslo


Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Lønns- og personalskolen:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!