Bachelor

Dobbel bachelor i HR og personal­ledelse

Kristiania , i Oslo (+1 studiesteder)
Varighet
1 år
Undervisning
Heltid/deltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen
Undervisningsform
Klasserom
Neste startdato
Undervisningsspråk
Norsk
Varighet
1 år
Undervisning
Heltid/deltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen
Undervisningsform
Klasserom
Neste startdato
Undervisningsspråk
Norsk
Få mer informasjon om utdanningen 👍

Dobbel bachelor i HR og personal­ledelse

Hvorfor dobbel bachelor i HR?

Virksomheter som vil vokse, er helt avhengig av gode ansatte, og behovet for HR-kompetanse er derfor stort. Ta dobbel bachelorgrad i HR og personalledelse og bli enda mer ettertraktet i arbeidsmarkedet!

Hva lærer du?

Du vil studere HR-avdelingens rolle i virksomheter og se hvordan den bidrar til å tiltrekke, rekruttere, utvikle og beholde gode medarbeidere. Dette er studiet for deg som ønsker å bidra til å gjøre virksomheter til ryddige og profesjonelle arbeidsgivere, hvor folk har skikkelig lyst til å jobbe. 

Eksempler på emner du vil studere, er: 

  • Rekruttering og kompetanseutvikling
  • Individuell arbeidsrett
  • Workforce Management
  • Forhandling og påvirkning 

Hvordan foregår undervisningen?

Dobbel bachelor i HR og personalledelse bringer sammen det beste fra ledelse av mennesker og den HR-retning du har i din bachelor fra tidligere. 

En av studiets nøkkelfaktorer er praktisk arbeid. Forelesere fra bransjen og oppgaver med reelle kunder gir innsikt og åpner dører til et innovativt miljø. Gjennom samhandling får studentene praktisert og anvendt fagstoff, og opparbeider seg ferdigheter til å løse komplekse problemstillinger.  

Studiemiljø

Våre HR-studier scorer høyt i studentundersøkelser, og våre studenter driver selv linjeforeninger for HR både i Oslo og Bergen. Dette bidrar til at de kommer tett på bransjen som de utdanner seg til. 

Med dyktige gjesteforelesere og et større praktisk virksomhetsarbeid i emnet HRM i praksis får alle våre studenter relevant og oppdatert kunnskap til mestring av morgendagens arbeidsliv. 

For kontakt eller mer informasjon om Dobbel bachelor i HR og personal­ledelse, vennligst fyll inn en interessemelding.

Kommende startdatoer

Velg mellom 2 startdatoer

Høst 2024

  • Klasserom
  • Bergen
  • Norsk

Høst 2024

  • Klasserom
  • Oslo
  • Norsk

Videre studier/jobbmuligheter

Med en dobbel bachelorgrad i HR og personalledelse blir du først og fremst en ettertraktet arbeidssøker. Du vil være kvalifisert til å jobbe med diverse arbeidsoppgaver i en HR-avdeling, som blant annet rekruttering, kompetanseutvikling, organisasjonsutvikling og arbeidsrett.

Du vil kunne søke jobber i rekrutteringsbyråer, og med noen års erfaring vil du også kvalifisere til lederstillinger innen HR. Tidligere studeter har blant annet fått jobb som: 

  • Rekrutterer i Adecco, med ansvar for å finne riktig medarbeider til riktig stilling. Som rekrutterer må du også intervjue og kvalitetssikre aktuelle kandidater, som oftest på oppdrag fra mange ulike kunder.  
  • HMS-leder i Holte AS, med ansvar for utvikling, innføring og implementering av bedriftens HMS-system. En HMS-leder skal også kunne veilede arbeidstakere og -givere i det systematiske HMS-arbeidet og sørge for at arbeidsmiljøet alltid møter gjeldende krav.
  • HR-konsulent i Oslo kommune, blant annet med ansvar for nyansettelser, oppfølging av sykefravær og lønn. En HR-konsulent fungerer som bindeleddet mellom arbeidstaker og arbeidsgiver og sørger for at alle blir godt ivaretatt. 

Opptakskrav/Søknad

På dette studiet må du ha en bachelorgrad på 180 studiepoeng i HR.

Hvorfor velge Kristiania ?

Relevante gjesteforelesere

Sosialt skolemiljø

Tett på arbeidslivet

Jeg vil vite mer!

Bestill informasjon

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Dobbel bachelor i HR og personal­ledelse.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen


reCAPTCHA logo Denne hjemmesiden er beskyttet av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Brukervilkår gjelder.
Kristiania
Prinsens gate 7-9
0107 Oslo

Kristiania  |  Utdanning med tradisjon for forandring

Kristiania tilbyr høyere utdanning i Oslo, Bergen og på nett. Vi jobber tverrfaglig og tett på arbeidslivet, og våre fagskole-, bachelor- og masterstudier er kjent for praksis/internship-muligheter. Vi har over 100 utdanninger, fordelt på fire fagfelt: HR, markedsføring og kommunikasjon...

Les mer og vis alle utdanninger ved Kristiania

Highlights