Vis studentum.no som: Mobil

Innføring i Sirkulærøkonomi

NKI Nettstudier
Sammendrag
Yrkesrettede kurs og utdanninger
Nettstudier
6 måneder (fleksibel gjennomføring)
Deltid
Delbetalinger
9 700 NOK
Fleksibel oppstart
Søknadsfrist: Løpende opptak
Nettstudier

Innføring i Sirkulærøkonomi

Selv om Norge har som ambisjon å bli et foregangsland innen sirkulærøkonomi, er vi kun 2,4% sirkulære i dag. Det betyr at 97,6% av alle ressurser kastes! Både føringer og trender har begynt å dytte næringslivet i en retning av en sirkulær tankegang. Så hvorfor ikke ta kurset Innføring i sirkulærøkonomi og styrke ditt utgangspunkt til å bidra til endring?

Om kurset Innføring i Sirkulærøkonomi:

Det kompetansehevende kurset Innføring i sirkulærøkonomi er i tråd med regjeringens ønske om at Norge skal være et foregangsland i utviklingen av en grønn, sirkulær økonomi som utnytter ressursene bedre. Omstillingen fra lineær til sirkulær økonomi gir muligheter for innovasjon og bærekraftig vekst.

Kurset er utviklet samarbeid med næringslivet. Det er dermed fokus på reelle caser fra små og mellom store norske aktører, som gir deg en bransjerelevant erfaring med teamene innen sirkulærøkonomi.

Kurset skal gi deg generell innføring i overgangen fra en lineærøkonomi til en sirkulærøkonomi. Du skal utvikle forståelse for hva de syv prinsippene i sirkulærøkonomi er, og kunne se de sosiale, miljø og økonomiske aspektene i sammenheng med varehandelen. Du får også innsikt i hvordan en sirkulær varehandel kan se ut, og hvilke drivere og føringer som utvikler og hindrer fremgang. I tillegg vil du forstå hva slags barrierer som hindrer en fremdrift, og få en generell innsikt i tiltak som virker direkte og indirekte på virksomhetens lønnsomhet.

For kontakt eller mer informasjon om Innføring i Sirkulærøkonomi, vennligst fyll inn en interessemelding.

Opptakskrav/Søknad

Ingen formelle opptakskrav. 

Studiefakta, Tittel m.m

Yrkesrettet utdanning/kurs. 

Dette kurset tilbys som nettkurs med fleksibel oppstart, og studietiden er beregnet som deltid. Du kan begynne studiene når du vil, og du gjennomfører i eget tempo.

I nettskolen finner du lesestoff, videoer, begrepsforklaringer, oppgaver og refleksjoner. I løpet av studietiden har du tilgang på faglærer og studieveileder som kan svare på faglige og praktiske spørsmål du måtte ha. Når innsendingsoppgaven er bestått, er kurset gjennomført og bestått, og du kan be om kursbevis.

Hvorfor velge NKI Nettstudier?

Rullerende opptak

Behov på arbeidsmarkedet

Kombinere arbeid

med studier

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Innføring i Sirkulærøkonomi.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

NKI Nettstudier

Bygg din kompetanse med NKI 

Vi bidrar til å bygge kompetansen din og hjelper deg med å komme dit du vil, på din måte. Alt du trenger er et utgangspunkt og et potensial. Det har du - resten har vi. Velkommen til oss!

NKI – Studier som tar deg videre

NKI er en norsk, ledende aktør innen nettutdanning – med fokus på læring gjennom hele livet. Vi var først i Europa med å tilby nettundervisning, og vi har fokus på å legge til rette for en fleksibel utdanning ved bruk av teknologi og læringsmetoder.

Vi bruker de nyeste og mest fleksible verktøyene innen digital læring - med fokus på pedagogikk, for å sikre at du når målene dine. Vi skaper fremtidens utdanning gjennom å benytte oss av de beste tilbyderne av teknologi og læring, og jobber aktivt med innovasjon og kvalitetssikring.

Kontakt NKI

Vårt kundesenter vil gjøre sitt beste for å hjelpe deg med ditt valg av utdanning mellom kl. 09-16 (man-fre). Ring 67 58 88 00 for gratis studierådgivning – vi venter på deg!

Vis alle utdanninger fra NKI Nettstudier

Kontaktinformasjon til NKI Nettstudier

NKI Nettstudier

Nedre Vollgate 8
0158 Oslo


Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Innføring i Sirkulærøkonomi:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!