Vis studentum.no som: Mobil

Delta på den Digitale Utdanningsmessen den 16. november 2021 🎓💻 Les mer

Samtalecoach

HumaNova
Sammendrag
Deltid
Oslo
1 år
Yrkesrettede kurs og utdanninger
Oppstart: Høst - Oslo
Kontakt lånekassen

Samtalecoach

samtalecoach

Samtalecoach

HumaNovas deltidsutdanning til samtalecoach passer for deg som vil jobbe med samtalen som verktøy for utvikling av mennesker både privat og profesjonelt.

Vår samtalecoach-utdanningen er på totalt 2 år. For å kunne søke på utdanningen til Samtalecoach må du først ta grunnutdanningen «Bli den du er». Dette første året jobber du i dybden med deg selv, din egen historie og dine egne mønstre. Det neste året vender du fokus utover til klienten. På HumaNova har vi fokus på hele mennesket. Og vi mener vi det er en forutsetning at du utvikler deg selv før du kan hjelpe til med å utvikle andre. Først da kan du føle deg trygg og være ordentlig til stede i coachrollen.

For kontakt eller mer informasjon om Samtalecoach, vennligst fyll inn en interessemelding.

Videre studier/jobbmuligheter

En samtalecoach kan både drive egen praksis med klienter, og ta arbeid i bedrifter for sykdomsforebyggende tiltak på arbeidsplassen, onboarding og offboarding, konflikthåndtering, bidra i lederutvikling og i medarbeidersamtaler. Som coach med psykosyntesesamtalen som verktøy har du en verden full av mulige & givende arbeidsplasser!

Kostnader

Privatperson: 28 500,- 

Firma: 35 500,-

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Samtalecoach.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

HumaNova

HumaNova

HumaNova startet som utdanningsbedrift i Malmø i 1996 og finnes i dag på fire steder: Oslo, Stockholm, Gøteborg og Malmø. Hoveddelen av vår virksomhet består av følgende diplomutdanninger; samtalecoach, samtaleterapeut, parterapeut og organisasjonskonsulent.

Om oss

Hvert år videreutdanner mennesker seg på HumaNova under ledelse av våre egne og frittstående undervisere. De som underviser ved HumaNova består blant av samtaleterapeuter, psykoterapeuter, psykiatere, og organisasjonskonsulenter hvorav flere har erfaring både fra egen praksis, næringsliv og offentlige oppdrag.

HumaNova har i løpet av sine virksomhetsår diplomert hundretalls konsulenter og psykosynteseterapeuter, og mange av dem i dag er aktive innen organisatorisk og personlig utvikling. HumaNova er en uavhengig, medarbeidereiet utdanningsbedrift med hverken politiske eller religiøse interesser.

Utdanninger: 

Vårt formål

HumaNova skal med inspirasjon, bevissthet og god vilje gjøre det mulig for mennesket å leve det livet det er skapt for å leve.

Vår visjon

En verden der hver og en får muligheten til å bli den de er.

Velkommen til HumaNova!

Vis alle utdanninger fra HumaNova

Kontaktinformasjon til HumaNova

HumaNova

Baldersgate 11
0465 Oslo

Tlf: 22 55 07 00

Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Samtalecoach:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!