Vis studentum.no som: Mobil

Utmarksforvaltning - Bachelor

Høgskolen i Innlandet
Sammendrag
Heltid
3 år
Bachelor
Oppstart: Høst - Evenstad
Søknadsfrist: 15. april
Ja

Utmarksforvaltning - Bachelor

Ta bachelor i utmarksforvaltning ved Høgskolen i Innlandet

Er du interessert i bærekraftig bruk og forvaltning av naturressursene? Ønsker du å studere i et miljø der alle er opptatt av skog og utmark? Ønsker du en praktisk og fremtidsrettet utdanning? Da kan bachelor i utmarksforvaltning være riktig valg for deg!

Kort om studiet

Klimaendringer fører til at kunnskap om bærekraftig bruk av biologiske ressurser er etterspurt. Utdanningen gir deg allmennteoretisk og yrkesrettet kunnskap om forvaltning og næringsvirksomhet i utmark. Emnene omhandler bærekraftig bruk av fiske- og viltressursene, og du velger å spesialisere deg innen vilt, rovvilt, fiskeforvaltning, skogbruk eller jordbruk.

Gjennom utdanningen får du mulighet til å delta i forskningsarbeidet på avdelingen og du vil møte aktive forskere som forelesere og veiledere.

Studiet avsluttes med en bacheloroppgave. Bacheloroppgaven kan skrives som en forskningsrapport eller et innovasjonsprosjekt. Dette gjør du ved å velge statistikk og vitenskapelige metoder eller næringsutvikling og økonomi i andre klasse. 

Opptakskrav/Søknad

Generell studiekompetanse eller realkompetanse på tilsvarande nivå.

Studiefakta, Tittel m.m

Bachelorgrad (180 studiepoeng)

Høgskolen i Innlandet

Høgskolen i Innlandet

Høgskolen i Innlandet (HINN) ble etablert 1. januar 2017 etter Kongelig resolusjon om å fusjonere Høgskolen i Hedmark og Høgskolen i Lillehammer. 

Høgskolen tilbyr utdanning på bachelor-, master- og ph.d.-nivå, i tillegg til etter- og videreutdanning. Den norske filmskolen inngår som en del av Høgskolen i Innlandet.

Studiesteder

Høgskolen i Innlandet tilbyr utdanninger på følgende studiesteder:

Kongsvinger og Oslo er desentraliserte studiesteder.

Studere ved siden av jobb

Høgskolen i Innlandet har deltids-, samlings- og nettbaserte studier både for deg som skal studere for første gang og for deg som ønsker faglig påfyll. Høgskolen har lang erfaring i å tilby fleksible utdanningsløp, og kan skilte med fornøyde studenter som føler seg ivaretatt. På HINN er det mulig å være student også om du ikke bor i regionen.

Praksissamarbeid

Praksis er en sentral del i mange av utdanningene Høgskolen i Innlandet tilbyr. Kandidater fra HINN skal på best mulig måte kvalifiseres til, og forberedes på, arbeidslivets krav og forventninger. 

Flere av studiene ved HINN er rammeplanstyrte utdanninger hvor praksis er en obligatorisk del av utdanningen. Høgskolen har imidlertid også praksisordninger i flere andre utdanninger.

Utveksling

Praksis i fremmedspråk og praktisk kjennskap til internasjonale forhold blir stadig viktigere. Høgskolen i Innlandet legger derfor til rette for at du kan ta deler av studiet i utlandet i løpet av utdanningen din. 

Høgskolen i Innlandet har avtaler med universiteter over hele verden, blant annet i Europa, Canada, USA, Mexico, Australia, New Zealand, Korea, Japan, Peru, Chile og Sør-Afrika.

Vis alle utdanninger fra Høgskolen i Innlandet

Kontaktinformasjon til Høgskolen i Innlandet

Høgskolen i Innlandet

Hamarveien 112
2411 Elverum

Tlf: 62 43 00 00
www.inn.no


OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!