Årsstudium

Årsstudium i norsk

Varighet
1 år
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen
Undervisningsform
Klasserom
Neste startdato
Varighet
1 år
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen
Undervisningsform
Klasserom
Neste startdato

Årsstudium i norsk

Årsstudium i norsk gir deg bakgrunnskunnskap og videre perspektiv på språket og samfunnet før og nå. Studiet dekker den språklige og litterære utviklingen i Norge fra vikingtida til i dag. Det blir lagt vekt på å utvikle gode lese- og skriveferdigheter gjennom blant annet analyse og vurdering av tekster.

Utdanningen er både for deg som ønsker et enkeltstående studium, for deg som ønsker å ta norsk (nordisk) som en del av en bachelorgrad og for deg som tar norsk som del av en integrert lektorutdanning ved Høgskolen i Innlandet.

Ved Høgskolen i Innlandet har vi lange tradisjoner for undervisning i språklige og litterære emner. Vi har dyktige og engasjerte lærere og aktive forskningsmiljøer. Er du nysgjerrig på hva noen av lærerne forsker på? Se mer på forskergruppenes egne sider: Nordisk litteratur, Språkdidaktikk i flerspråklige kontekster og Språk og samfunn.

Kommende startdatoer

1 tilgjengelig startdato

Høst

  • Klasserom
  • Hamar
Høgskolen i Innlandet
Hamarveien 112
2411 Elverum

Høgskolen i Innlandet

Høgskolen i Innlandet (HINN) ble etablert 1. januar 2017 etter Kongelig resolusjon om å fusjonere Høgskolen i Hedmark og Høgskolen i Lillehammer.  Høgskolen tilbyr utdanning på bachelor-, master- og ph.d.-nivå, i tillegg til etter- og videreutdanning. Den norske filmskolen inngår...

Les mer og vis alle utdanninger ved Høgskolen i Innlandet

Highlights