Årsstudium

Årsstudium i krisehåndtering

Varighet
2 år
Undervisning
Deltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen
Undervisningsform
Klasserom
Neste startdato
Varighet
2 år
Undervisning
Deltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen
Undervisningsform
Klasserom
Neste startdato

Årsstudium i krisehåndtering

En krise kan være en akutt hendelse eller situasjon som oppstår helt uventet, og som krever raske beslutninger og annerledes handlinger. Kriser assosieres ofte med katastrofer og ulykker, men uønskede hendelser og kritiske situasjoner krever også en spesiell håndtering.

Håndtering av kriser nasjonalt og internasjonalt får stor oppmerksomhet fra myndigheter og massemedier. Det stilles derfor store krav til krisehåndtering av organisasjoner som blir berørt direkte og indirekte. Det er dermed stort behov for økt kompetanse om krisehåndtering som retter oppmerksomheten mot de ulike fasene knyttet til en krise og dens årsaker.

Årsstudium i krisehåndtering har et samfunnsvitenskapelig perspektiv på kriser, og bærebjelkene i studiet er organisasjon, kommunikasjon og samvirke, nasjonalt og internasjonalt.

Studiet er på deltid, samlingsbasert på studiested Rena over to år, og kan kombineres ved siden av jobb.

Kommende startdatoer

1 tilgjengelig startdato

Høst

  • Klasserom
  • Rena
Høgskolen i Innlandet
Hamarveien 112
2411 Elverum

Høgskolen i Innlandet

Høgskolen i Innlandet (HINN) ble etablert 1. januar 2017 etter Kongelig resolusjon om å fusjonere Høgskolen i Hedmark og Høgskolen i Lillehammer.  Høgskolen tilbyr utdanning på bachelor-, master- og ph.d.-nivå, i tillegg til etter- og videreutdanning. Den norske filmskolen inngår...

Les mer og vis alle utdanninger ved Høgskolen i Innlandet

Highlights