Bachelor
1,0 (1 Omtaler)

Bachelor i internasjonale studier

Høgskolen i Innlandet, i Lillehammer
Varighet
3 år
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen
Undervisningsform
Klasserom
Neste startdato
Varighet
3 år
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen
Undervisningsform
Klasserom
Neste startdato

Bachelor i internasjonale studier

Bachelor i internasjonale studier er studiet for deg som er interessert i hvordan verden henger sammen. Gjennom programmet blir du satt i stand til å forstå og forklare viktige utviklingstrekk i internasjonale forhold i samtid og fortid.

Studiet er tverrfaglig, hvor du gjennom en bred innføring i en rekke fag som statsvitenskap, historie og filosofi, får den innsikten som trengs for å analysere og belyse viktige spørsmål om internasjonalt samarbeid, globale maktforhold og forholdet mellom individ og samfunn.

Internasjonale studier ved Høgskolen i Innlandet er et populært studium, hvor studiekvaliteten og trivsel styrkes gjennom vektlegging av tett kontakt mellom studenter og dyktige faglærere, og fokus på faglig-sosiale arrangementer. Se oversikten over hvilke ansatte som er tilknyttet studiet her!

Flere av emnene undervises på engelsk. Noen emner tilbys også til innreisende utvekslingsstudenter. Du vil derfor oppleve et internasjonalt studiemiljø på studiestedet. Studiet arrangerer studieturer til utlandet, og alle studenter oppfordres sterkt til å ta et semester i utlandet, gjennom en våre mange samarbeidsavtaler med universiteter over hele verden.

Internasjonale studier ved Høgskolen i Innlandet topper listene hos Studiebarometeret, og viser i hvilken grad tidligere studenter oppfatter kvaliteten på studiet.

Kommende startdatoer

1 tilgjengelig startdato

Høst

  • Klasserom
  • Lillehammer

Studentene setter karakterer

Gjennomsnittsrangering: 1

Basert på 1 omtaler
Skriv en skoleomtale
1/5
A. E
22 mar 2023

Søk her hvis du liker ekstremt mye selvarbeid, veldig dårlig planlegging, middelmådige forelesere og dårlig utbytte. Har ikke startet på andre året og vil allerede bytte skole.

Høgskolen i Innlandet
Hamarveien 112
2411 Elverum

Høgskolen i Innlandet

Høgskolen i Innlandet (HINN) ble etablert 1. januar 2017 etter Kongelig resolusjon om å fusjonere Høgskolen i Hedmark og Høgskolen i Lillehammer.  Høgskolen tilbyr utdanning på bachelor-, master- og ph.d.-nivå, i tillegg til etter- og videreutdanning. Den norske filmskolen inngår...

Les mer og vis alle utdanninger ved Høgskolen i Innlandet

Highlights