Vis studentum.no som: Mobil

Spillteknologi og simulering - Bachelor

Høgskolen i Innlandet
Sammendrag
Heltid
3 år
Bachelor
Oppstart: Høst - Hamar
Søknadsfrist: 15. april
Ja

Spillteknologi og simulering - Bachelor

Bachelor i spillteknologi og simulering

Har du interesse for datagrafikk-programmering og dataspill? Kunne du tenke deg å jobbe med programmering, visualisering og interaktive systemer? Ønsker du kompetanse innen informasjonsteknologi? Da kan bachelor i spillteknologi og simulering være riktig valg for deg!

Kort om studiet

Studiet vil appellere til deg hvis du har en interesse for datagrafikk, programmering, design og visualisering. Det er egnet for studenter som er interessert i å kombinere kreativitet og avansert programmering for å utvikle spill. Det gir en blanding av tekniske og kreative ferdigheter for de som ønsker å lære teknikker for å bygge visuelle systemer. Studiet gir teknologiske dataferdigheter i utvikling av programvare blant annet innenfor kreative næringer og ingeniørfag.

Spillteknologi og simulering gir deg kompetanse i tverrfaglige områder som kreves i bransjen. Du skal lære avanserte programmeringsteknikker, spilldesign (inkludert grafikk og lyd), høyere nivå matematikk (analyse, lineær algebra, metoder i 3D grafikk), fysikk og kunstig intelligens (AI), systemtenkning og simulering. 

Opptakskrav/Søknad

Generell studiekompetanse + R1/S2 eller realkompetanse på tilsvarende nivå.

Hvis tilleggskravet om R1 ikke er oppfylt, tilbyr Høgskolen i Innlandet et sommerkurs som godkjennes som R1, forutsatt bestått sluttprøve. Kurset avholdes ved campus Hamar.

For opptak til R1-kurset skal det søkes direkte til Høgskolen i Innlandet.

Det forventes at studentene har egen bærbar PC i henhold til en gitt kravspesifikasjon, samt oppdatert programvare. Høgskolen er behjelpelig med råd vedrørende anskaffelse av PC og programvare.

Studiefakta, Tittel m.m

Bachelorgrad (180 studiepoeng)

Høgskolen i Innlandet

Høgskolen i Innlandet

Høgskolen i Innlandet (HINN) ble etablert 1. januar 2017 etter Kongelig resolusjon om å fusjonere Høgskolen i Hedmark og Høgskolen i Lillehammer. 

Høgskolen tilbyr utdanning på bachelor-, master- og ph.d.-nivå, i tillegg til etter- og videreutdanning. Den norske filmskolen inngår som en del av Høgskolen i Innlandet.

Studiesteder

Høgskolen i Innlandet tilbyr utdanninger på følgende studiesteder:

Kongsvinger og Oslo er desentraliserte studiesteder.

Studere ved siden av jobb

Høgskolen i Innlandet har deltids-, samlings- og nettbaserte studier både for deg som skal studere for første gang og for deg som ønsker faglig påfyll. Høgskolen har lang erfaring i å tilby fleksible utdanningsløp, og kan skilte med fornøyde studenter som føler seg ivaretatt. På HINN er det mulig å være student også om du ikke bor i regionen.

Praksissamarbeid

Praksis er en sentral del i mange av utdanningene Høgskolen i Innlandet tilbyr. Kandidater fra HINN skal på best mulig måte kvalifiseres til, og forberedes på, arbeidslivets krav og forventninger. 

Flere av studiene ved HINN er rammeplanstyrte utdanninger hvor praksis er en obligatorisk del av utdanningen. Høgskolen har imidlertid også praksisordninger i flere andre utdanninger.

Utveksling

Praksis i fremmedspråk og praktisk kjennskap til internasjonale forhold blir stadig viktigere. Høgskolen i Innlandet legger derfor til rette for at du kan ta deler av studiet i utlandet i løpet av utdanningen din. 

Høgskolen i Innlandet har avtaler med universiteter over hele verden, blant annet i Europa, Canada, USA, Mexico, Australia, New Zealand, Korea, Japan, Peru, Chile og Sør-Afrika.

Vis alle utdanninger fra Høgskolen i Innlandet

Kontaktinformasjon til Høgskolen i Innlandet

Høgskolen i Innlandet

Hamarveien 112
2411 Elverum


OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!