Årsstudium i idrett - Elverum

Høgskolen i Innlandet
Sammendrag
Årsstudium
Elverum
1 år
Heltid
Støttet av lånekassen
Høst
Klasserom

Årsstudium i idrett - Elverum

Idrett og fysisk aktivitet er en viktig del av både lokal, nasjonal og internasjonal kultur og samfunnsliv. Årsstudium i idrett gir deg grunnleggende praktisk og teoretisk kunnskap om det å være i fysisk aktivitet, og passer for deg som liker å være fysisk aktiv og som kan tenke deg en utdanning innenfor fagområdet.

Det er stor variasjon i fagsammensetning og tett kobling mellom teori og praksis. Svømming, ballaktiviteter, orientering, ski og skøyter er aktivitetsformer som blir vektlagt. I tillegg vil du som student få kjennskap til andre idrettsaktiviteter. Innen de teoretiske emnene vektlegges treningslære, fysiologi, ernæring, bevegelseslæring, pedagogikk og folkehelse.

Utdanningen gir deg kunnskap om hvordan ulike bevegelsesløsninger og trening påvirker mennesker, og hvordan du kan tilrettelegge for fysisk aktivitet. Du lærer også om samfunnsmessige forhold knyttet til idrett og annen fysisk aktivitet. Du vil under studiet ha minimum 30 dager praksis fordelt på SFO og gjennomføring av nybegynnerkurs i ulike aktivitetsformer for medstudenter. Praksisen i SFO vil skje i en SFO-avdeling på en av i barneskolene i Elverum kommune.

Vi gjør oppmerksom på at det kan komme mindre endringer i studieplan og emnebeskrivelser.

Kontaktinformasjon til Høgskolen i Innlandet

Høgskolen i Innlandet

Hamarveien 112
2411 Elverum

Tlf: 62 43 00 00


OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!