Vis studentum.no som: Mobil

Årsstudium i bedriftsøkonomi - deltid, nett og samlingsbasert

Høgskolen i Innlandet
Sammendrag
Årsstudium
Hamar, Nettstudier
4 semestre
Deltid

Årsstudium i bedriftsøkonomi - deltid, nett og samlingsbasert

Er du nysgjerrig på om økonomi er noe for deg, kan du ta Årsstudium i bedriftsøkonomi før du eventuelt går videre på en bachelorgrad . Samtlige emner i årsstudiet inngår i Bachelor i økonomi og administrasjon og Bachelor i regnskap og økonomirådgivning. Studiet er også en aktuell videreutdanning for deg som mangler formell kompetanse innen bedriftsøkonomi. Les mer om dette under "Veien videre".

Studiet er et nett- og samlingsbasert studium som går på deltid over to år, hvor samlinger og eksamener foregår ved Høgskolen i Innlandet på Hamar. Les mer om hvordan studiet er lagt opp under knappen "Praktisk informasjon" lenger ned på denne siden.

Vi tilbyr også to andre varianter av Årsstudium i bedriftsøkonomi:

- Heltid med forelesninger og eksamener på Høgskolen i Innlandet Rena. Søkes på i Samordna opptak mellom 1. februar og 15. april (1. mars med realkompetanse ).

- Deltid, nettbasert i samarbeid med Studiesenteret.no. Søkes på i Høgskolens lokale opptak mellom 1. februar og 15. april (1. mars med realkompetanse ).

Høgskolen i Innlandet

Høgskolen i Innlandet

Høgskolen i Innlandet (HINN) ble etablert 1. januar 2017 etter Kongelig resolusjon om å fusjonere Høgskolen i Hedmark og Høgskolen i Lillehammer. 

Høgskolen tilbyr utdanning på bachelor-, master- og ph.d.-nivå, i tillegg til etter- og videreutdanning. Den norske filmskolen inngår som en del av Høgskolen i Innlandet.

Studiesteder

Høgskolen i Innlandet tilbyr utdanninger på følgende studiesteder:

Kongsvinger og Oslo er desentraliserte studiesteder.

Studere ved siden av jobb

Høgskolen i Innlandet har deltids-, samlings- og nettbaserte studier både for deg som skal studere for første gang og for deg som ønsker faglig påfyll. Høgskolen har lang erfaring i å tilby fleksible utdanningsløp, og kan skilte med fornøyde studenter som føler seg ivaretatt. På HINN er det mulig å være student også om du ikke bor i regionen.

Praksissamarbeid

Praksis er en sentral del i mange av utdanningene Høgskolen i Innlandet tilbyr. Kandidater fra HINN skal på best mulig måte kvalifiseres til, og forberedes på, arbeidslivets krav og forventninger. 

Flere av studiene ved HINN er rammeplanstyrte utdanninger hvor praksis er en obligatorisk del av utdanningen. Høgskolen har imidlertid også praksisordninger i flere andre utdanninger.

Utveksling

Praksis i fremmedspråk og praktisk kjennskap til internasjonale forhold blir stadig viktigere. Høgskolen i Innlandet legger derfor til rette for at du kan ta deler av studiet i utlandet i løpet av utdanningen din. 

Høgskolen i Innlandet har avtaler med universiteter over hele verden, blant annet i Europa, Canada, USA, Mexico, Australia, New Zealand, Korea, Japan, Peru, Chile og Sør-Afrika.

Vis alle utdanninger fra Høgskolen i Innlandet

Kontaktinformasjon til Høgskolen i Innlandet

Høgskolen i Innlandet

Hamarveien 112
2411 Elverum


OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!