Vis studentum.no som: Mobil

Sertifisering i Psykologi

Academy Online Norway
Sammendrag
Yrkesrettede kurs og utdanninger
Nettstudier
Valgfritt studietempo - Ca 12 uker hvis heltid
Heltid/deltid
Ikke støttet av lånekassen
12 900 NOK
Oppstart: Når du vil
Søknadsfrist: Alltid åpent
Nettstudier

Sertifisering i Psykologi

Vil du jobbe med og bidra til menneskelig vekst?

Hvis du elsker faget psykologi, atferdsvitenskap og selvutvikling, er dette kurset perfekt. Når du studerer dette emnet får du kunnskapen og verktøyene du trenger for å kunne jobbe med psykologiske metoder på ulike områder. Emnet gir en generell orientering i noen av hovedområdene innen psykologi. Du gjennomgår teorier, metoder og praktiske oppgaver innen sosialpsykologi, biologisk psykologi, kognitiv psykologi og utviklingspsykologi.

Psykologi er et fag som berører oss alle. Dette kurset er en god start for deg som ønsker å bygge din egen utdanning med fokus på psykologi. Kurset er også et godt supplement til en utdanning eller jobb med et annet hovedfokus. Kurset retter seg mot deg som ønsker å jobbe som sertifisert terapeut eller coach med sterk psykologi-grunnkunnskap både til enkeltpersoner, grupper eller bedrifter. Kurset gir deg også et meget helhetlig bilde og kunnskap om psykologimetoder, så kurset passer også for deg som er interessert i psykologi uavhengig av fremtidige arbeidsplaner. Du får generell kunnskap om psykologi som kunnskapsområde og passer utmerket for deg som vurderer å jobbe, studere videre eller forske i faget.

Du blir ikke autorisert psykolog med dette kurset, men du kan alltid oppgradere gjennom videre studier hvor dette kurset er en kunnskapsbase. En komplett fagopplæring for deg som ønsker å jobbe med personlig utvikling.

Psykologi handler om tanker, følelser og atferd. Det er læren om sjelelivet og vitenskapen om de psykiske prosessene som inkluderer menneskelig atferd, tanker, følelser og interaksjoner med andre mennesker. Psykologisk innsikt kan derfor føre til en bedre forståelse av seg selv og andres atferd. Det er viktig at du har interesse for mennesker og er forberedt på å møte mennesker som har det vanskelig, samtidig er det like viktig å holde din egen person og livssituasjon utenfor.

Arbeidet som terapeut eller coach handler vanligvis om å behandle og forebygge fremtidige problemer. Å støtte, veilede og motivere er en del av oppgaver. Arbeidet kan også innebære rådgivning i personalspørsmål, arbeidsplassspørsmål, markedsføring eller terapi mm. Formålet med kurset er å gi et godt innblikk i den skiftende rollen mellom deg som terapeut eller coach med kunnskap basert på vitenskap, og klient og på den måten kunne hjelpe klienten til å identifisere sine problemer. I arbeidslivet er det stor etterspørsel etter psykologisk kunnskap innen mange ulike områder, som personaladministrasjon, rekruttering, rehabilitering, helsevesen, skole og utdanning, idrettsverden, organisasjonsutvikling. Du vil ha nytte av kurset både i privatlivet og i arbeidslivet både i privat sektor og i næringslivet.

Utdanningen inneholder verdifull informasjon som kan være nyttig både på det mentale, sosiale og emosjonelle plan og gir suksess både på jobb og privat. Formålet med kurset er samtidig å få innsikt i eget potensiale ved hjelp av psykologi. Det er derfor det er så bra å kjenne psykologi, så du kan bruke det i det virkelige liv uansett. Kurset bidrar til menneskelig vekst både for andre og deg selv.

Velkommen til å registrere deg og la din vellykkede reise starte hos oss!

Å STUDERE TIL PSYKOLOGI BETYR AT:

– Du starter utdanningen når du vil

– Du studerer hvordan du vil, med datamaskin, nettbrett eller mobiltelefon

– Du bestemmer selv studietakten

– Du studerer hvor du vil

KURSPORTALEN

Utdanningen inneholder 4 ulike moduler hvor du ved hjelp av filmer, kurslitteratur, praktisk arbeid, øvelser og oppgaver fordyper deg i hvert område. I løpet av studietiden vil du være i kontakt med kursleder ved spørsmål og tanker rundt kursmateriellet og ved tilbakemelding på oppgavene dine. Interaktivitet via e-post og telefon.

KURSPLAN

Modul 1 - Sosialpsykologi

Hensikten med modulen er å skape forståelse for menneskers måter å føle, tenke, handle og reagere på i den sosiale virkeligheten. Modulen presenterer ulike personlighets- og sosialpsykologiske teorier knyttet til temaer som holdninger og fordommer, mann/kvinne, personlighetsforstyrrelser m.m.

Modul 2 - Biologisk psykologi

Modulen tar for seg sentrale begreper, teorier og metoder innen biologisk psykologi. Det biologiske grunnlaget for psykiske funksjoner behandles. Modulen dekker for eksempel nervesystemets struktur, persepsjon, kognitiv nevropsykologi og følelser mm.

Modul 3 - Kognisjonspsykologi

Modulen tar for seg minnefunksjoner, problemløsning og beslutningstaking, intelligens, språk- og språkutvikling, samt kreativitet.

Modul 4 - Utviklingspsykologi

Modulen introduserer grunnleggende teorier innen utviklingspsykologi. Menneskelig utvikling og ulike aspekter, relasjonell, kognitiv, emosjonell, psykososial, utvikling blant annet presenteres.

For kontakt eller mer informasjon om Sertifisering i Psykologi, vennligst fyll inn en interessemelding.

Opptakskrav/Søknad

Registrering

Vi må motta din påmelding skriftlig via kontaktskjemaet eller via e-post til info[at]academyonline.no.

Angi hvilken yrkesutdannelse eller kurs søknaden viser til.

Eksamen og sertifikat

Etter godkjente innleveringsoppgaver og eksamen har du oppfylt kravene til Sertifisering i Psykologi.

Kostnader

Kursavgiften for utdanningen er 12 900 NOK inkl. mva. Forskuddsbetaling mot faktura på 3225 NOK inkl. mva. per modul eller hele utdanningen mot én faktura. Delbetaling over 12 måneder á 1500 NOK/måned.

Kursavgiften inkluderer:

- Forelesningsmateriell i Kursportalen gjennom skjermopptak

- Øvingsoppgaver

- Innleveringsoppgaver

- Kontinuerlig støtte via e-post og telefon samt karriereveiledning

- Utstedelse og utsendelse av sertifikat/diplom

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Sertifisering i Psykologi.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Academy Online Norway

academy-online-norway

Om skolen

Velkommen til Academy Online Norway!

Er det på tide å ta neste steg i karrieren? Academy Online tilbyr digital yrkesfaglig utdanning og frittstående kurs i ulike fag.

Kompetanseutvikling

Er det på tide å ta neste steg i karrieren ved å gå en yrkesfaglig utdanning eller ønsker du å styrke dine ferdigheter ved å ta et kurs?

Uavhengig av din nåværende situasjon håper vi at du finner en utdanning hos oss på Academy Online som styrker deg og hjelper deg å ta neste steg. Les mer om våre utdanninger her på siden. Alle våre utdanninger er nettbasert, i vår digitale kursportal.

Velg selv!

Du kan studere når du vil og i ditt eget studietempo. Du kan være hvor som helst i verden, forutsatt at du har en internett-tilkobling. Utdanningene våre er tilpasset arbeidsverktøyet du velger å bruke, det vil si en stasjonær datamaskin, en bærbar PC, nettbrett eller din smarttelefon.

Registrering

  1. Send inn skjemaet eller en e-post til info[at]academyonline.no og angi hvilken utdanning du ønsker å starte.
  1. Vi sender deg en ordrebekreftelse og en faktura på e-post. Dersom utdanningen din inneholder flere moduler, fakturerer vi for én modul om gangen med mindre du oppgir at du ønsker å betale på en annen måte.
  1. Når vi har mottatt betalingen din, mottar du en e-post med instruksjoner om hvordan du logger inn på Kursportalen.

Velkommen til oss på Academy Online Norway!

For mer informasjon om Academy Online, vennligst fyll ut en interessemelding nedenfor.

Hvorfor velge Academy Online?

  • Få et diplom / sertifisering
  • Behov i arbeidsmarkedet
  • Du velger selv studietempo
Vis alle utdanninger fra Academy Online Norway

Kontaktinformasjon til Academy Online Norway

Academy Online Norway

Haakon VII's gate 6
0161 Oslo

Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Sertifisering i Psykologi:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!