Yrkesrettede kurs og utdanninger

Sertifisert Nutritionist for antiinflammatorisk kost

Academy Online Norway, Nettstudier
Varighet
Ca 16 uker hvis heltid
Undervisning
Heltid/deltid
Studielån/Stipend
Ikke støttet av lånekassen
Pris
24 900 NOK
Undervisningsform
Nettstudier
Neste startdato
Valgfri oppstart Se detaljer
Varighet
Ca 16 uker hvis heltid
Undervisning
Heltid/deltid
Studielån/Stipend
Ikke støttet av lånekassen
Pris
24 900 NOK
Undervisningsform
Nettstudier
Neste startdato
Valgfri oppstart Se detaljer
Få mer informasjon om utdanningen 👍

Sertifisert Nutritionist for antiinflammatorisk kost

I utdanningen til Sertifisert Nutritionist for antiinflammatorisk kost får du solid kunnskap innen ernæring og fysiologi som er grunnlaget for å forstå menneskekroppens system.

Utdanningen retter seg mot deg som har stor interesse for sammenhengen mellom livsstil og helse, ønsker å kunne påvirke kroppens naturlige måte å helbrede på fra innsiden og ut. Dagens samfunn og næringsmiddelindustrien trigger og lever av masseindustrien når det kommer til bearbeidet mat. Matvalg som gjør mer skade enn godt for kroppen. Kroppen trenger et næringsrikt kosthold for å fungere optimalt.

Tretthet, infertilitet, smerter, søvnvansker og hormonforstyrrelser kan alle relatere seg til betennelsesprosesser i kroppen som vi får gjennom kosten vi spiser. Fokus for denne utdanningen er nettopp hormoner og betennelser, da det er kjernen i alle moderne helseproblemer i dagens samfunn. Mange av våre hverdagsvaner og uvaner øker nivået av betennelse i kroppen vår. Ved økt betennelse i kroppen er det risiko for sykdommer og hormonelle problemer, som fedme, metabolske syndromer, angst, magesyke og hudproblemer.

Etter å ha fullført utdanningen vil du kunne coache dine klienter i henhold til deres behov i hvilken fase de er i innenfor de inflammatoriske nivåene i kroppen. Du vil lære hvordan du lager diettplaner og hvordan du følger opp en klient. Utdanningen inneholder også mye nedlastbart materiale som du skal jobbe med etter utdanningen. For eksempel matindekser for et antiinflammatorisk kosthold, som er helbredende for kroppen. Du vil også motta kostholdsplaner, og oppskriftsoppsett mm. Du vil lære hvordan og hvorfor ulike dietter passer mennesker forskjellig og hvordan du veileder kundene dine til en passende variant.

Utdanningen inneholder en verdifull modul i coaching og samtalemetodikk (Motivasjonssamtale). Like viktig er kommunikasjon og evnen til å møte mennesker i nuet, som å kunne coache dem gjennom en endringsprosess mot et mål. Vi streber etter å gi deg godhjertet og ærlig innhold som fremmer helsen til enkeltpersoner samt bærekraftig samfunnsutvikling. Du vil være en nøkkelperson for trivsel og en inspirator til et sunnere liv.

Utdanningen dekker hvis fulltidsstudier ca 16 uker.

For kontakt eller mer informasjon om Sertifisert Nutritionist for antiinflammatorisk kost, vennligst fyll inn en interessemelding.

Kommende startdatoer

1 tilgjengelig startdato

Valgfri oppstart

  • Nettstudier
  • Nettstudier

Opptakskrav/Søknad

Vi må motta din påmelding skriftlig via kontaktskjemaet. Angi hvilken yrkesutdanning eller kurs du viser til. Velkommen til å registrere deg og la din vellykkede reise starte med oss!

Hvis du har spørsmål før du registrerer deg, kontakt Academy Online. 

Kostnader

Kursavgiften for utdanningen er 24 900 NOK inkl. mva. Forskuddsbetaling mot faktura på 3557 NOK inkl. mva. per modul eller hele utdanningen mot én faktura. Delbetaling over 12 måneder á 2283 NOK/måned.

Prisen inkluderer

  • Skjermopptak av foredrag samt bilder
  • Øvingsoppgaver
  • Innleveringsoppgaver
  • Kontinuerlig støtte via e-post og forum
  • Utstedelse og utsendelse av sertifikat/diplom

Jeg vil vite mer!

Bestill informasjon

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Sertifisert Nutritionist for antiinflammatorisk kost.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen


reCAPTCHA logo Denne hjemmesiden er beskyttet av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Brukervilkår gjelder.
Academy Online Norway
Haakon VII's gate 6
0161 Oslo

Velkommen til Academy Online Norway!

Er det på tide å ta neste steg i karrieren? Academy Online tilbyr digital yrkesfaglig utdanning og frittstående kurs i ulike fag. Er det på tide å ta neste steg i karrieren ved å gå en yrkesfaglig utdanning eller ønsker...

Les mer og vis alle utdanninger ved Academy Online Norway

Highlights