Yrkesrettede kurs og utdanninger

Sertifisert Kostholdsveileder Vegan kost

Academy Online Norway, Nettstudier
Varighet
Valgfritt studietempo - Ca 15 uker hvis heltid
Undervisning
Heltid/deltid
Studielån/Stipend
Ikke støttet av lånekassen
Pris
19 900 NOK
Undervisningsform
Nettstudier
Neste startdato
Valgfri oppstart Se detaljer
Undervisningsspråk
Norsk
Varighet
Valgfritt studietempo - Ca 15 uker hvis heltid
Undervisning
Heltid/deltid
Studielån/Stipend
Ikke støttet av lånekassen
Pris
19 900 NOK
Undervisningsform
Nettstudier
Neste startdato
Valgfri oppstart Se detaljer
Undervisningsspråk
Norsk
Få mer informasjon om utdanningen 👍

Sertifisert Kostholdsveileder Vegan kost

Brenner du for helse og velvære og drømmer om å gjøre karriere Kostholdsveileder Vegan kost, med fokus på bærekraftig kosthold?

Utdanningen gir deg i tillegg til Sertifisert Kostholdveileder vegan kost en yrkestittel som inneholder spesialkunnskap innen bærekraftig kostholdsveiledning med fokus på miljø og helse. Dette vil bli skrevet ut i ditt oppnådde sertifikat etter bestått eksamen.

Utdanningen, som består av seks kursmoduler, omhandler alle fagene du trenger for å være profesjonell vegansk kostholdsrådgiver, og gjennom den ekstra yrkestittelen har du en mulighet til å være den som er på den absolutte topplisten på markedet av det bærekraftige kostholdet for miljø og helse.

Dagens samfunn blir stadig mer bevisst på hvordan kostholdet påvirker miljøet vårt. Du vil ha en enorm kunnskap innen nettopp bærekraftig kosthold. Det er dette samfunnet skriker etter akkurat nå, din attraktivitet på arbeidsmarkedet vil være høy.

Du trenger ingen forkunnskaper, men du får de verktøyene du trenger under utdanningen. I første del av kurset studerer du nøyaktig de samme modulene for Sertifisert kostholdsekspert. Dette for at du skal få en forståelse for hvordan kroppen fungerer og få alle de grunnleggende ferdighetene du trenger for deretter å spesialisere deg.

I den spesialiserte delen vil du lese spesifikt om vegansk kosthold, ulike varianter av vegansk kosthold og hvordan det vegetariske kostholdet påvirker kroppen og hvilke spesifikke ernæringsbehov kroppen trenger for et vegansk kosthold. Hvordan påvirker kostholdet miljøet vårt, og hvordan kan man påvirke kostholdet mot en bærekraftig livsstil.

Vi dekker også økologisk og lokalprodusert mat. Hvordan du selv i den lille husholdningen kan påvirke kostholdet mot en mer miljøvennlig livsstil.

Du leser også i større grad hvordan påvirkningen av et bærekraftig kosthold på miljø og helse påvirker skoler, restauranter, sykehus, omsorgstilbud, fengsler etc.

Karrierestigen strekker seg langt, for arbeid direkte med enkeltpersoner, grupper eller bedrifter, med coaching og rådgivning.

Du kan også satse på karriere i offentlig sektor som helsesentre, spahotell, rehabiliteringssentre og treningssentre. Eldreomsorg som dagsenter og sykehjem. Barneomsorg, som barnehage, førskole og skole. Du lærer gjennom utdanningen hvor du kan plassere den spesifikke kunnskapen til rett arbeidsplass og mulighet.

En kostholdsveileder råder sin klient eller gruppe/bedrift til å finne bedre dietter ved å fortelle om fordeler og ulemper med ulike typer mat og dietter. Og å ha kunnskap om ulike kosttilskudd.

En kostholdsekspert jobber ofte direkte med klienten for å lage forskjellige diettplaner for spesifikke formål. Det betyr at du trenger bred kunnskap om næringsstoffer og hvordan de påvirker funksjonene våre i kroppen.

Utdanningen gir deg et bredt grunnlag å basere yrket ditt på, du får lære ernæring både fra et makro- og mikroperspektiv. Makroernæring handler om maten vi spiser, karbohydrater, fett og proteiner. Hvordan komponere et måltid som er ernæringsmessig balansert, hva man bør unngå og hvordan man tilpasser kostholdet til ulike individers behov.

Vi lærer også om kroppens grunnleggende behov som søvn, hvile, restitusjon og stress. Samt hvordan forebygge, oppdage og behandle utmattelsessyndrom og langvarig stress.

Etter godkjente innleveringsoppgaver avsluttes utdanningen med en eksamensoppgave som også gjøres i kursportalen. Etter bestått eksamen vil et diplom bli sendt til deg med navnet Certified Vegan Dietitian med undertittel som Certified Sustainability Coach med en beskrivelse av hva kunnskapen din besitter.

Velkommen til å registrere deg og la din vellykkede reise starte med oss!

Utdanningen dekker ca fulltidsstudier ca 15 uker.

For kontakt eller mer informasjon om Sertifisert Kostholdsveileder Vegan kost, vennligst fyll inn en interessemelding.

Kommende startdatoer

1 tilgjengelig startdato

Valgfri oppstart

  • Nettstudier
  • Nettstudier
  • Norsk

Opptakskrav/Søknad

Vi må motta din påmelding skriftlig via kontaktskjemaet. Angi hvilken yrkesutdanning eller kurs du viser til. Velkommen til å registrere deg og la din vellykkede reise starte med oss!

Hvis du har spørsmål før du registrerer deg, kan du kontakte Academy Online.

Kostnader

Kursavgiften for utdanningen er 19 900 NOK inkl. mva. Forskuddsbetaling mot faktura på 3317 NOK inkl. mva. per modul eller hele utdanningen mot én faktura. Delbetaling over 12 måneder á 1867 NOK/måned.

Prisen inkluderer

  • Skjermopptak av foredrag samt bilder
  • Øvingsoppgaver
  • Innleveringsoppgaver
  • Kontinuerlig støtte via e-post og forum
  • Utstedelse og utsendelse av sertifikat/diplom

Jeg vil vite mer!

Bestill informasjon

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Sertifisert Kostholdsveileder Vegan kost.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen


reCAPTCHA logo Denne hjemmesiden er beskyttet av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Brukervilkår gjelder.
Academy Online Norway
Haakon VII's gate 6
0161 Oslo

Velkommen til Academy Online Norway!

Er det på tide å ta neste steg i karrieren? Academy Online tilbyr digital yrkesfaglig utdanning og frittstående kurs i ulike fag. Er det på tide å ta neste steg i karrieren ved å gå en yrkesfaglig utdanning eller ønsker...

Les mer og vis alle utdanninger ved Academy Online Norway

Highlights