Hvilken by er Norges beste studentby? Hjelp oss med å kåre vinneren - delta her 🎓

Ledige studieplasser 2024

Gikk du glipp av søknadsfristen i april? Ingen fare, det er fortsatt ledige studieplasser. Her finner du en liste over hvilke skoler som har ledige plasser.

Har du lyst til å studere i høst? Hvis svaret er ja, har du havnet rett. Det er fortsatt ledige studieplasser ved en rekke skoler, både i Norge og i utlandet.  

Når kan jeg søke ledige studieplasser?  

Den 19. juli legger Samordna opptak ut en oversikt over ledige studieplasser. Denne dagen bør du bruke til å se hvilke muligheter som finnes samt om du ønsker å søke opptak på noen av utdanningene. Kl. 09.00 den 20. juli kan du søke på de ledige studieplassene. Det er løpende opptak på de ledige plassene hvilket innebærer at du bør søke så fort som mulig for å øke dine sjanser til et studietilbud. Hvis det er flere søkere enn ledige plasser, er det er som har søkt først som blir vurdert først for opptak.  

Det finnes også muligheter å søke studier utenfor Samordna opptak. Ved flere skoler søker du opptak direkte hos skolen. Nedenfor finner du en liste over skoler som fortsatt har ledige studieplasser. Se dine muligheter, kanskje er fortsatt plasser på ditt drømmestudium.  

Hudpleieakademiet

Hudpleieakademiet | Bli hudterapeut

Er du interessert i helse, skjønnhet og velvære, og liker å omgås og jobbe med mennesker? Hudpleieakademiet utdanner markedets mest profesjonelle kropps- og hudterapeuter. Hos oss får du også en internasjonal CIDESCO-godkjenning. Vi har ledige plasser på fulltidsstudiet med oppstart 25. august 2024!

Godkjent av lånekassen | Fortsatt ledige plasser |  Søk i dag

Mer informasjon

Ledige studieplasser innen dyrefag

Har du en lidenskap for dyr og drømmer om en karriere preget av omsorg for dyrs helse-og velferd? FagSenteret har lang erfaring med å tilby nettbaserte utdanninger til deg som ønsker en fleksibel studiehverdag. Vil tilbyr blant annet utdanning for deg som vil bli dyrefagarbeider, dyrlegeassistent eller dyrlegesekeretær. Søk studieplass i dag! 

Mer informasjon

Beauty og helseakademiet

Rullerende opptak frem til 20. august

Beauty og Helse Akademiet er Norges største utdanningsaktør innen helse, velvære og skjønnhet.

Få ut dine kreative sider, uansett om det er for karrieremuligheter eller for egen interesse. Opptaket er i gang - søk nå for å sikre din plass!

Mer informasjon

Ta din utdanning online, i ditt eget tempo!

Nordic Online Academy tilbyr utdanning innenfor en rekke fagområder. Enten du drømmer om å jobbe som sexolog, parterapeut, interiørkonsulent, fotograf eller videograf, kan du ta din utdanning 100% online hos oss. 

Vi tilbyr praksisnære utdanninger som gir deg ferdighetene du trenger for å bygge din fremtidige karriere. 

Mer informasjon

Fleksibel utdanning innen bygg og eiendom

Synes du taksering eller eiendomsutvikling virker spennende? Eller ønsker du en fleksibel vei til mesterbrevet for byggfag? NEAK er eiet av Norsk takst og NITO Norges Ingeniør- og Teknologorganisasjon. I samarbeid med Fagskulen Vestland og Høgskulen på Vestlandet tilbyr vi både  nettbasert utdanning med studiepoeng og nettbaserte kurs som etterutdanning. Hos oss får du en praktisk utdanning som alltid er tett på bygg- og eiendomsbransjen. Vil du vite mer?

Finn utdanning

Akademiet er skolen for deg som vil litt mer!

Akademiet Privatistskole og Nettstudier tilbyr over 100 fag fra videregående skole. Velg mellom undervisning med klasserom full flex, live eller nettstudier, med dyktige lærere og karaktergaranti.

Vi har kurs innen realfag og matematikk, generell studiekompetanse med 23/5 og påbygg, norsk og fremmedspråk og fagbrev og autorisasjonsfag. Ta kontakt med oss for gratis rådgivning!

Se alle våre spennende kurs her!

ONH Oslo Nye Høyskole

ONH har ledige studieplasser

Du kan fortsatt søke studieplass på Oslo Nye Høyskole! Vi har mange spennende fagområder å velge mellom, og tilbyr både lengre og kortere studier slik at du kan finne det studiet som passer best for deg. Du kan studere på campus i Oslo, ta nettbaserte studier eller finne et studium i utlandet – hos oss er det mange muligheter!

Finn studiet for deg på ONH

Frisør, et hav av muligheter

Som frisør har du et hav av muligheter. Ønsker du å bli en foretrukken og godt etablert frisør med kun faste kunder? Eller ønsker du å reise rundt, holde kurs, jobbe på «fotoshoot» eller filmsett. Alle mulighetene er dine i frisøryrket.

Les mer om frisørutdanningen

VID Vitenskapelige høgskole

 

Vil du jobbe tettere på mennesker?

VID tilbyr bachelor-, master og videreutdanninger innen sykepleie, vernepleie, ergoterapi, sosialt arbeid, teologi, diakoni, ledelse og familieterapi. VID har campus både i Oslo, Bergen, Sandnes, Stavanger, Sandvika og Helgeland. 

Det er fremdeles mulig å søke på noen av våre master- og videreutdanninger for høsten 2024. 

Mer informasjon

Nettskolen NooA har alltid ledige studieplasser

Skolen passer godt for deg som har en travel hverdag med jobb og familieforpliktelser. Du kan velge mellom våre nettkurs innen generell studiekompetanse eller våre yrkesfag på videregående skole om du vil ta fagbrev som praksiskandidat. Vi har også norskkurs for fremmedspråklige, skrivekurs, tegnekurs og andre kurs du kan lese om på våre nettsider.

Mer informasjon

AFPT er markedsledende på PT-utdanning

Kan du tenke deg å jobbe med trening? Bli med på vårt gratis digitale informasjonsmøte 18. juli kl 20:00. Her får du vite alt du trenger om hvordan man utdanner seg til å bli Personlig Trener, hvordan studieløpet er og hva det inneholder, hvordan yrket praktiseres og hvilke jobbmuligheter du har! Vi «sees» den 18. juli!

Les mer og meld deg på her


Annonser