Vis studentum.no som: Mobil

AFPT Akademiet for Personlig Trening

Akademiet for Personlig Trening (AFPT)

Personlig Trening har i mange år vært ansett som et av fremtidens ledende helseyrker. Ikke bare er behovet for Personlige Trenere i den kommersielle treningsbransjen i stadig vekst, men behovet for kunnskap hos individet for egen helse er en minst like viktig faktor. I tillegg ser vi et økende fokus og behov for kunnskap og kompetanse innen folkehelse.

Akademiet For Personlig Trening har derfor utviklet Personlig Trener-utdannelsen for å gi Deg som ønsker å leve av å være Personlig Trener eller Deg som har ønske omå hjelpe deg selv eller andre, den kunnskapen og kompetansen du behøver. Gjennom 13 år og med over 4000 studenter har vi utviklet den Personlig Trener utdannelsen vi mener er den mest komplette på markedet.

Ikke bare kan du velge å ta Personlig Trener-utdannelsen som frittstående enhet, men du kan også bygge din egen årsenhet i tråd med bransjens kommende krav.

Vil du gjøre hobbyen din til ditt yrke? Kunne du tenke deg å jobbe som Personlig Trener eller Kostholdsveileder? Ta utdannelsen din på Akademiet for Personlig Trening!

Ulike studiealternativer

Siden hverdag og livssituasjon hos våre studenter varierer, har vi utviklet kompetanseprogrammer som kan tilpasses den enkeltes behov og ønsker. Du kan velge mellom Standard, Intensiv eller PT Flex. Uansett hvilken studieform du velger er pensum det samme. Det eneste som skiller de fra hverandre er tiden du bruker og studieformen. Studiet avsluttes med teoretisk og praktisk eksamen.

Målsetningen vår er å forberede deg best mulig – teoretisk og praktisk

Utdannelsen gir deg all nødvendig teori og praktisk kunnskap fra emner som grunnleggende anatomi, treningslære og ernæring, til salgs og coaching. I tillegg får du kompetanse på de ulike treningsmetodene som er aktuelle i dagens marked.

Teoretisk undervisning

 • Anatomi og fysiologi
 • Bevegelighet
 • Treningslære, styrke
 • Programdesign
 • Coaching og salg Kommunikasjon og mental trening
 • Tilpasning til kundegrupper
 • Individualisering
 • Juridiske elementer
 • Ernæring
 • Fysisk aktivitet og helse
 • Folkehelse
 • Utholdenhet
 • Kildekritikk og forskningsmetodikk
 • Salg og markedsføring

Praktisk undervisning

 • Personlig Trening- small group/semiprivat
 • Personlig Trening- avansert
 • Personlig Trening- individuell
 • Utholdenhet
 • Treningslære
 • Øvelsesanalyse
 • Baseøveler
 • Bevegelighet og skader
 • Praktisk trening
 • Øvelsesanalyse

Bonusinnhold: Hvordan lykkes som Personlig Trener,  Facebook-kurs for Personlig Trenere, PT Flow.

En kombinasjon av lærere og forelesere i særklasse

Vi har samlet det mest komplette lærerteamet i noen Personlig Trener-utdannelse. Lærerstaben inkluderer fysioterapeuter, manuellterapeuter, personlige trenere, naprapater, osteopater, ernæringsfysiologer, styrkeløftere og vektløftere, massører og coacher. Kombinert med praktisk faglig erfaring fra daglig virke, forfatter- og utdannelseserfaring, formidlingsevne og engasjement, mener vi at våre lærere representerer den ypperste utdanningsspesialiserte fagkombinasjonen på vårt fagområde.

For å oppnå godkjent utdannelse hos AFPT må du ha følgende delmoment på plass:

Fremmøte og deltagelse

Det kreves 80 % deltagelse ved obligatoriske samlinger/undervisning. Fremmøtet blir registrert med fremmøtelister. Ved mer enn 20 % fravær vil du miste rett til å avlegge eksamen. Du har selv ansvar for å melde om fremmøte. Vi refererer til studiekontrakten angående betingelser.

Krav for godkjennelse

For godkjent utdannelse kreves det 80% deltagelse på samlinger, samt beståtte arbeids krav og eksamen. I tillegg må alle studieavgifter være betalt i sin helhet eller i henhold til betalingsplan.

Studieavgift

Alle studieavgifter skal være betalt i sin helhet før eksamen kan avlegges. Ved manglende betaling av studieavgift fører det automatisk til at du mister retten til å avlegge eksamen. Unntaket er dersom du som student har gjort betalingsavtale med AFPT eller finansieringspartner.

De til enhver tid gjeldende studieavgifter fremgår av våre sider.

Studieavgiften inkluderer studiemateriell, alle forelesninger og filmer i utdannelsen, kurs i førstehjelp, samt ett (1) forsøk på praktisk og teoretisk eksamen. Studieavgiften innholder også et nettbasert spesialutviklet Facebook-kurs i markedsføring for Personlige Trenere og gratis tilgang til PT Flow i studieperioden, i tillegg til bondusmatriale om salg, markedsføring og coaching for Personlige Trenere.

Utenlandsstudier koster kr 65.900,- (2018) Da inkluderes også reise og opphold (med Gardermoen som utreisested).

Betalingsløsninger

AFPT har fleksible betalingsløsninger og tilbyr avbetaling. Hele studiet skal generelt betales i løpet av maksimalt 6 måneder etter studiets eller studentens oppstart dersom ikke egen avtale eller finansiering foreligger.

Betalingsinformasjon finnes beskrevet i AFPT sin studiekontrakt.

I tillegg finnes 12 ,24 eller 36 måneder nedbetaling via SVEA Finans.

Det tilkommer 45 NOK i administrasjonsgebyr for hver faktura som sendes fra AFPT.

Akademiet tilbyr følgende utdanninger:

De har også kurs i Rehab Trainer, Salg, markedsføring og coaching, Endurance Trainer, Vektløfting, Maksimal fettforbrenning og vektreduksjon, Massasje,Trening og graviditet, Fett fra A-Å og andre workshops.


For kontakt eller mer informasjon om Akademiet for Personlig Trening (AFPT), vennligst fyll inn en interessemelding.

Utdanninger

Fagskole Sted
Personlig Trener Total Årsenhet Flere studiesteder (8)
Yrkesrettede kurs og utdanninger
Kostholdsveileder Riksdekkende
Personlig trener Flere studiesteder (8)

Vis alle

Kontakt skolen

Akademiet for Personlig Trening (AFPT)

Pilestredet 75C
0354 Oslo


Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om Akademiet for Personlig Trening (AFPT).

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Akademiet for Personlig Trening (AFPT):

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!