Vis studentum.no som: Mobil

Frisørinstituttet

Frisørinstituttet i Sandnes

Ønsker du å bli frisør eller makeupartist? Frisørinstituttet i Sandnes har løpende opptak!

Frisørinstituttet tilbyr høy kvalitet og målrettet undervisning. Frisørutdanningen er støttet av Lånekassen, og tilbys på kortere tid enn ved vanlig videregående skole. Skolen har 18 års erfaring, og bruker engasjerte lærere som selv står i salong daglig. Dette bidrar til at undervisningen til enhver tid er oppdatert på nye trender og metoder.

Bli frisør eller makeupartist / stylist

På Frisørinstituttet kan du utdanne deg til frisør eller makeupartist. Det er ikke krav om forkunnskaper til studiene, og søknader blir behandlet fortløpende. Utdanningene har ulik lengde, og tilbys enten på heltid eller deltid. Helgekursene kan enkelt kombineres med jobb og en travel hverdag.

 Frisør
Frisørutdanningen har 5 måneders varighet, noe som gir rett til fradrag i læretiden. Skolen følger VG2-læreplanen for frisørfaget med unntak fra felles programfag. Studiet dekker timetallet i VG2 frisørfaget. Studiet ender med 3 skriftlige og 1 praktisk eksamen. Etter endt studie har du tilstrekkelig faglig bakgrunn til å søke læreplass i en frisørsalong. Eksamensavgiften er inkludert.

 Makeupartist 
Makeupartist-kurset går over 10 helger, og gir deg en grunnutdannelse innen makeup/stylist-faget. Etter endt kurs vil du ha nok kompetanse til å påta deg oppdrag innen området makeup/stylist. Noe av det du vil lære er å legge profesjonell makeup for foto, film, reklame og show. Du vil også få kunnskaper om stil og form, klær, hår og mote. Kurset avsluttes med praktisk eksamen.

Gode jobbmuligheter etter endt utdanning

Studentene fra Frisørinstituttet er ettertraktede på arbeidsmarkedet, og har en solid og bred kunnskap når de er ferdigutdannet. Skolen har i dag elever fra hele landet  som alle er svært fornøyd med utdanningen de får.


For kontakt eller mer informasjon om Frisørinstituttet, vennligst fyll inn en interessemelding.

Utdanninger - Frisørinstituttet

Frisør Sandnes
Makeupartist / Stylist Sandnes

Vis alle

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om Frisørinstituttet.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Kontaktinformasjon til Frisørinstituttet

Frisørinstituttet

Postboks 109
4302 Sandnes


Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Frisørinstituttet:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!