Vis studentum.no som: Mobil

Frisørinstituttet i Sandnes

Ønsker du å bli frisør eller makeupartist? Frisørinstituttet i Sandnes har løpende opptak!

Frisørinstituttet tilbyr høy kvalitet og målrettet undervisning. Frisørutdanningen er støttet av Lånekassen, og tilbys på kortere tid enn ved vanlig videregående skole. Skolen ble etablert i 2000, har lang erfaring, og bruker engasjerte lærere som selv står i salong daglig. Dette bidrar til at undervisningen til enhver tid er oppdatert på nye trender og metoder.

Bli frisør eller makeupartist/stylist

På Frisørinstituttet kan du utdanne deg til frisør eller makeupartist. Det er ikke krav om forkunnskaper til studiene, og søknader blir behandlet fortløpende. Utdanningene har ulik lengde, og tilbys enten på heltid eller deltid. Helgekursene kan enkelt kombineres med jobb og en travel hverdag.

Frisør

Frisørutdanningen har 5 måneders varighet, noe som gir rett til fradrag i læretiden. Skolen følger VG2-læreplanen for frisørfaget med unntak fra felles programfag. Studiet dekker timetallet i VG2 frisørfaget. Etter endt studium har du tilstrekkelig faglig bakgrunn til å søke læreplass i en frisørsalong. Eksamensavgiften er inkludert.

Makeup Artist

Makeupartist-kurset går over 10 helger, og gir deg en grunnutdannelse innen makeup/stylist-faget. Etter endt kurs vil du ha nok kompetanse til å påta deg oppdrag innen området makeup/stylist. Noe av det du vil lære er å legge profesjonell makeup for foto, film, reklame og show. Du vil også få kunnskaper om stil og form, klær, hår og mote. Kurset avsluttes med en praktisk eksamen.

Gode jobbmuligheter etter endt utdanning

Studentene fra Frisørinstituttet er ettertraktede på arbeidsmarkedet, og har en solid og bred kunnskap når de er ferdigutdannet. Skolen har i dag elever fra hele landet som alle er svært fornøyd med utdanningen de får.


For kontakt eller mer informasjon om Frisørinstituttet, vennligst fyll inn en interessemelding.

Hvorfor velge Frisørinstituttet?

Rullerende opptak

Støttet av lånekassen

Tett på arbeidslivet

Utdanninger

Frisør Sandnes
Makeupartist/Stylist Sandnes

Kontakt skolen

Frisørinstituttet

Vågsgata 33
4301 Sandnes

Tlf: +47 908 37 362
www.f-i.no

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om Frisørinstituttet.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Frisørinstituttet:

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!