Vis studentum.no som: Mobil

Delta på den Digitale Utdanningsmessen den 16. november 2021 🎓💻 Les mer

Hudpleieakademiet

Hudpleieakademiet 

Er du interessert i helse, skjønnhet og velvære, og liker å omgås og jobbe med mennesker? Da kan Hudpleieakademiet være riktig valg for deg. Her tilbys Internasjonal hudpleieutdannelse som både heltids- og deltidsstudium, begge godkjent av CIDESCO.

Norges største skole innen hud- og kroppsterapi

Hudpleieakademiet er Norges største privatskole innen hud- og kroppsterapi. Velger du Hudpleieakademiet, vil du få ettertraktede dybdekunnskaper om hud, kropp og ulike behandlinger. Ved bestått eksamen mottar du et CIDESCO-diplom, anerkjent som det mest avanserte sertifikatet innen skjønnhet og velvære, og gir deg svært gode yrkesmessige forutsetninger.

Hudpleieakademiet tilbyr en Internasjonal hudpleieutdannelse. Utdanningen gir rett til støtte fra Lånekassen. Studiet gir et bredt faglig fundament for en fremtid som hud- og kroppsterapeut. Les mer om studiet her.

6 grunner til å velge Hudpleieakademiet

  1. Du får en profesjonell utdanning av høy kvalitet og med internasjonal standard
  2. Uteksaminerte studenter fra Hudpleieakademiet er attraktive på arbeidsmarkedet
  3. Skolen har et stort faglig nettverk – som kan gi mange fordeler for jobb etter studier
  4. Studiet gir mange og varierte jobbmuligheter, som jobb i salong og spa både i Norge og utlandet, eller starte egen hudpleiesalong eller klinikk
  5. Du får avlegge den anerkjente CIDESCO-eksamen
  6. Skolen har både læring og trivsel i fokus!

studere hudpleie på hudpleieakademiet

Rektor ved Hudpleieakademiet har dessuten følgende råd til deg som vil studere hudpleie:

"Dra og besøk skolen du vurderer! Det å møte lærerne og se lokalene gir større trygghet i skolevalget. Her får du en smakebit på hva som venter deg, og kan lettere vurdere om utdanningen er noe for deg. Du bør også kontakte bransjen for å høre om skolen du vurderer vil gi deg kompetansen de etterspør."

Et variert og spennende yrke – i sosiale omgivelser

Velvære kan forstås synonymt med mental og fysisk helse og lykke, og kan oppnås gjennom hud- og kroppsterapi. Som hud- og kroppsterapeut jobber du tett med mennesker i en variert og spennende hverdag. Du kan samarbeide med hudleger, apotek og store produktleverandører, som for eksempel konsulent, kundeveileder eller kursholder. Hudpleie er et voksende marked, hvor etterspørselen etter kvalifiserte fagfolk er stor. 

Heltids- og deltidsstudium

Den internasjonale hudpleieutdannelsen ved Hudpleieakademiet tilbys både som dag- og kveldsundervisning, og går over henholdsvis ett eller to år. Innholdsmessig er studiene helt like, og de er begge godkjent av CIDESCO. Du velger heltidsstudium eller deltidsstudium ut fra hva som passer deg best.

Skolen legger stor vekt på at undervisningen skal være av høy kvalitet, slik at man skal ha gode forutsetninger for å innfri eksamenskravene. Lærerkreftene ved Hudpleieakademiet består av en rekke dyktige fagpersoner med god erfaring på hver sine fagfelt. Skolen gjør sitt ytterste for til en hver tid å ha den beste fagkompetansen slik at studentene blir godt kvalifisert til å jobbe i hudpleiebransjen.

Dersom du er interessert i velvære og skjønnhet, og ønsker å kunne påvirke mennesker på en positiv og behagelig måte, er en utdannelse i hud- og kroppsterapi midt i blinken for deg!


For kontakt eller mer informasjon om Hudpleieakademiet, vennligst fyll inn en interessemelding.

Utdanninger

Hud- og kroppsterapi Oslo

Vis alle

Kontakt skolen

Hudpleieakademiet

Fredensborgveien 24, bygg P
0177 Oslo

Tlf: 22 99 29 80
Fax 22 99 29 89
www.hudpleieakademiet.no

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om Hudpleieakademiet.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Omtaler

Gjennomsnittsrangering: 4,6

Basert på 11 omtaler

Malika
Hei! Har studert på Hudpleieakademiet året 2014/2015. Ett flott år med mange gode minner, gode lærere og en flott utdanning til slutt! Lykke til dere som har tatt vår plass der nå :)
Cathrine Winther-Sørensen
Flott skole med profesjonelle, kunnskapsrike, engasjerte lærere som brenner for faget og bransjen, og ikke minst for deg som student og din yrkeskariere! Studietiden her er spennende og hektisk, men godt tilrettelagt både for teori og praksis. Anbefales på det varmeste.
Jekaterina
Anbefaler Hudpleieakademiet på det sterkeste! Lærerne er de varmeste, mest omtenksomme og dyktigste mennesker!! :) Dere lærer alt om hud, kropp og helse! Dere blir utdannet som fantastiske og meget dyktige hud- og kroppsterapeuter! Ta dere en tur innom til informasjonsdag. Dere kan bli litt mer kjent med skolen!
Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Hudpleieakademiet:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER
Omtale av skolen
(4,6)
Basert på 11 omtaler