Vis studentum.no som: Mobil

HMS, risikohåndtering og beredskap innen friluftslivsveiledning

Universitetet i Sørøst-Norge
Sammendrag
Videre- og etterutdanning
, Rauland
Deltid
Støttet av lånekassen

HMS, risikohåndtering og beredskap innen friluftslivsveiledning

Arbeider du i skolen, som veileder eller guide? Konsekvenstenkning og risikoanalyse er spesielt viktig i organisert friluftsliv. Vi gir deg en praktisk videreutdanning som dekker et etterspurt behov innen ulike etater og organisasjoner.

Hvorfor friluftslivsveiledning?

Denne videreutdanningen foregår både til fjells og til vanns. Den har fokus både på praksis og teori. Risikoanalyse og praktisk erfaring vil kunne redde liv i fremtiden og studiet bidrar til større faglig forståelse av ulykker som har skjedd. Vi vil gjennomgå en rekke case for å være best mulig forberedt. Du vil også gjennomgå egen HMS-plan for din virksomhet.

Dette lærer du

  • kunnskap om hvilke årsaker som fører til ulykker 
  • å forebygge ulykker i egen virksomhet
  • å lede hvis ulykker skjer
  • kunnskap om redningskjeden i Norge

Studiet gjør deg skikket til å håndtere risikohåndteringsspørsmål innen friluftsliv på arbeidsplassen. Du får oversikten over lovverket, relevant teori og praktisk bruk av HMS-arbeid i det virkelige liv. Det er imponerende kompakt og relevant. En ABC i hvordan å lage HMS-plan innen friluftslivsfag.

 

Universitetet i Sørøst-Norge

USN

USN – Et av landets nyeste universiteter

Den 4. mai 2018 ble Høgskolen i Sørøst-Norge (HSN) til Universitetet i Sørøst-Norge (USN). Dette gjør dem til et av Norges nyeste universiteter, og det fjerde største av Norges ti universiteter. 

USN tilbyr profesjonsorientert og arbeidslivsrettet utdanning, forskning og kunnskapsformidling med høy internasjonal kvalitet, og har over 18.000 studenter og rundt 1.600 ansatte.

Som student her har du flere valgmuligheter, med både heltid, deltid, campusbasert og nettbasert studietilbud. I tillegg tilbyr USN en rekke etter- og videreutdanninger.

Du møter innovative undervisningsformer og utfordrende studier tett koblet til samfunnets krav og behov. På den måten lærer du å mestre et samfunn og arbeidsliv i endring.

Du har mulighet til å studere enten i Buskerud, Vestfold eller Telemark. USN er lokalisert både i , Drammen, Horten (campus Vestfold), Notodden, Porsgrunn, KongsbergRingerike og Rauland.

USN har stor bredde i studietilbudet på bachelor-, master- og doktogradsnivå fordelt på følgende fakultet:

  • Fakultet for helse- og sosialvitenskap
  • Fakultet for humaniora-, idretts- og utdanningsvitenskap
  • Fakultet for teknologi, naturvitenskap og maritime fag
  • USN Handelshøyskolen

Høgskolen i Sørøst-Norge ble dannet 1. januar 2016, da Høgskolen i Buskerud og Vestfold fusjonerte med Høgskolen i Telemark. Den 4. mai 2018 vedtok Kongen i statsråd at høyskolen skulle bli et universitet.

USN ledes av rektor Petter Aasen.

Vis alle utdanninger fra Universitetet i Sørøst-Norge

Kontaktinformasjon til Universitetet i Sørøst-Norge

Universitetet i Sørøst-Norge

Hasbergsvei 36
3616 Kongsberg

Tlf: 31 00 80 00


OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!