Vis studentum.no som: Mobil

Delta på den Digitale Utdanningsmessen den 22. mars 2022 🎓💻

Hotelledelse og design - Diplomstudium

SHMS - Swiss Hotel Management School
Sammendrag
Videre- og etterutdanning
Montreux
1 år
Heltid
Kontakt lånekassen
februar og november
Klasserom

Hotelledelse og design - Diplomstudium

Diplomstudium i hotelledelse og design

Vil du jobbe med hotelledelse og hotelldesign? SHMS tilbyr et ettårig diplomstudium i Hotell og Design Management. Her får du en unik mulighet til å klatre i din karriere.

Utdanningen er skreddersydd for deg som har studert hotell og reiseliv eller har arbeidserfaring fra hotellbransjen. Her vil du få en grundig innføring i alt fra hotelledelse og food and beverage management til hotel operations og hotelldesign. Halve året består av teoretisk undervisning i Sveits og resten består av betalt internship på et anerkjent hotell et valgfritt sted i verden.

 Hotel Institute Montreux tilbyr utdanninger med Lånekassestøtte – Les mer her!

Karriere i hotellbransjen

Diplomstudiet på SHMS tilbyr fantastiske muligheter for nyutdannede som søker en ny mulighet i sin karrierevei, eller for de som for tiden jobber i hotellbransjen og trenger videre opplæring for å forbedre karrieremulighetene. Programmet fokuserer på fire hovedområder: Hotel Management, Food and Beverage Management, Hotel Operations and Hotel Design, med en utmerket kombinasjon av akademisk og praktisk utdanning. Du vil også ha muligheten til å forbedre språket ditt gjennom studier på fransk, tysk, spansk eller mandarin. I løpet av studieløpet ditt skal du også ha betalt praksis, via SHMS sine samarbeidspartnere. SHMS hjelper deg med å finne praksisplass.

Med en utmerket kombinasjon av akademiske emner og praktisk kunnskap får du det grunnlaget som trengs for å bygge en fremgangsrik karriere, i en ledende stilling, innen hotell og hospitality management.

For kontakt eller mer informasjon om Hotelledelse og design - Diplomstudium, vennligst fyll inn en interessemelding.

Opptakskrav/Søknad

Bachelorgrad eller minst 3 års arbeidserfaring i relevant stilling. I tillegg må du ha:

  • Engelskferdigheter på nivå med TOEFL iBT 55 eller IELTS 5.5.
  • Motivasjonsbrev.
  • CV
  • Kopi av arbeidsreferanser
  • Kopi av gyldig pass
  • Anbefalt minstealder 21 år.

Andre hotellskoler i Swiss Education Group

SHMS er en del av anerkjente Swiss Education Group, som består av fire ulike hotellskoler med hvert sitt fokusområde:

HIM Hotel Institute Montreux er den eneste av skolene som tilbyr Lånekassestøttet utdanning, samt veiledning av nordiske studieveiledere. 

Kostnader

Utdanningen koster 35.800,- CHF. 

Prisen inkluderer helpensjon. 

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Hotelledelse og design - Diplomstudium.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

SHMS - Swiss Hotel Management School

SHMS – Swiss Hotel Management School

Vil du studere hotelledelse og ha en lederstilling i den internasjonale hotellbransjen? Ta utdanningen din på engelskspråklige SHMS i Sveits! 

Swiss Hotel Management School er en av verdens vakreste, mest kjent og velrenommerte hotellskoler. Her studerer man i et miljø gjennomsyret av hotelledelse og luksus, midt i det mektige sveitsiske alpelandskapet.

SHMS tilbyt et bredt spekter av akademiske programmer innenfor hotell, events, resort og spa samt mat og drikke. Hotellskolen kombinerer teori og praksis, og inkluderer to semestre med betalt praksis i de grunnleggende utdanningene. Dette gir studentene verdifull erfaring i hotellbransjen.

Hotellutdanningene ved SHMS

SHMS har campus i både Caux og Leysin, og tar i mot studenter fra over 80 land. Dette gir et unikt studiemiljø, der den internasjonale erfaringen og utbyttet mellom ulike kulturer er i fokus. Det historiske slottet som er SHSM – Swiss Hotel Management School, Caux Campus ligger ovenfor Montreux og Genèvesjøen, midt i hjertet av Sveits.

Hotellskolen følger med på den store etterspørselen etter høyt kvalifiserte og profesjonelle i hotellbransjen, og tilbyr skreddersydde utdanninger som lar deg gå rett ut i jobb etter endt utdanning. De har også et stort kontaktnettverk i den internasjonale hotellbransjen.

Skolen har store konferanselokaler hvor studentene organiserer arrangementer. Du vil også ha tilgang til spa og treningssenter. Det er til og med tre restauranter her hvor studentene kan spise frokost, lunsj og middag sammen.

Betalt internship på anerkjente hoteller

I løpet av utdanningen vil du ha en eller flere betalte praksisperioder på valgfritt sted i verden. SHMS har mange samarbeidsparnere og er svært behjelpelige både når det gjelder praksisutplassering og jobb etter endt utdanning.

Vis alle utdanninger fra SHMS - Swiss Hotel Management School

Kontaktinformasjon til SHMS - Swiss Hotel Management School

SHMS - Swiss Hotel Management School

Rue du Panorama 2
1824 Caux/Montreux

Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Hotelledelse og design - Diplomstudium:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!